• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Chociaz raz mi sie udalo bo wlasnie taki mialam zamiar, zeby sie nam za ponurawo nie zrobilo juz pogoda wystarczy:tak:.
No, to jak ci sie juz bardzo zachce kupke to juz bedzie z gorki.
Tutaj midwife (przynajmniej ta co mi odbierala porod) miala duze plastykowe okulary (takie prawie gogle narciarskie) to juz teraz wiem po co :-D:-D:-):-):tak::tak::-D:-D:tak::-D:tak::-D.

Ha ha no nie moge z Wami jestescie swietne :-Dale Mnie rozsmieszacie:-D Ja sobie odrazu probuje to wyobrazac ale naprawde to nie robicie tej kupy czy robicie??:rofl2: ....Ja widze jak to u Mnie bedzie ha ha ha :-D:-D:-D Moj Partner idzie ze Mna na ogien-porodzik(dobrze ze nie wie co go czeka) ale beda jaja On jest bardziej strachliwy i wstydliwy wiec bedzie to przezycie dla Niego .
Powiedzialam MU wogule ze jak nie pojedzie ze Mna i nie bedzie go tam wtedy to uciekne ze szpitala z bolami i skurczami he he he i sie zgodzil zostac ! pod moim przymusem...

Nie BUZIACZKU kupki nie robisz tylko tak ci sie wydaje, ale moze zdazyly sie jakies drastyczne przypadki, chodzi mi glownie o te okulary:-D:rofl2::happy2::happy::laugh2::laugh2::laugh2::biggrin2:.

Ja bylam bardzo dumna z mojego Mariusza, byl ze mna od samego poczatku do samego konca. Malo glowy mi nie wsadzil taki byl tym wszystkim zafascynowany, mozna powiedziec ze odebral porod pod okiem poloznej, no i oczywiscie na koniec przecial pepowinke :tak::yes:, mialam tylko nadzieje ze bedzie mogl z nami zostac, bo urodzilam o 21 ale na noc musial jechac do domu, bo nie wolno zostawac w szpitalu.

mozna powiedziec ze odebral porod pod okiem poloznej, no i oczywiscie na koniec przecial pepowinke :tak::yes:, mialam tylko nadzieje ze bedzie mogl z nami zostac, bo urodzilam o 21 ale na noc musial jechac do domu, bo nie wolno zostawac w szpitalu.
Moj nie jest taki odwazny :-(:no: chyba ze sie wszystko zmieni w trakcie porodu...
On powiedzial ze bedzie Mnie trzyma za reke i z tylu bedzie siedzial. he he bo ja chce rodzic w wodzie.:tak:
obranoc

Napisał JUSTYNA170979
moja pierwsza mysla jak juz maly wychodzil bylo : Matko Boska kupe mi sie chce :tak::zawstydzona/y:, az wstyd sie przyznac ale takie mialam uczucie :-Dhehehe:-D.

heh ja dokladnie tak samo:tak:

No to mamy po spanku.................moja córcia tak kopie i przewraca sie w brzuszku ze nie moge spac:no::tak: o jejku co za temat został poruszony fizjologia górą ha ha ja planuje poród w wodzie ale nie wiem czy mi sie to uda podobno do porodu w wodzie lewatywka przymusowa wiec chyba nie bede miała odczucia ze chce mi sie kupke:-):-):-) a propos może któras z was uz rodziła w wodzie?

Pinka25 - Ja zamierzam rodzic w wodzie:-), ale w domu sie ogole nie chce zeby Mnie golili zreszta tu podobno nie gola , lewatywe tez wolalabym sama sobie zrobic jeszcze w domu ale i tak pewnie Mi zrobia...ehhh..o ile sie nie myle to chyba zadna z Dziewczyn nie rodzila tu w wodzie.:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry