Fittney
Aktywna w BB
kochana bilety zabukowalam na poniedzialek 9.07Fittney,latem ciezko znalesc parce,za duzo studentow przyjezdza.Mam nadzieje,ze lato w pl bedzie cudowne.A kiedy jedziecie???
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana bilety zabukowalam na poniedzialek 9.07Fittney,latem ciezko znalesc parce,za duzo studentow przyjezdza.Mam nadzieje,ze lato w pl bedzie cudowne.A kiedy jedziecie???
Ale wy macie tempo :-)
nie czekajac az dzidzia sie urodzi
a to zdjecie z mezem superowskie, musze tez takie zrobic :-)
Chyba tez sie zopatrze w ta wit d3
a tego bym nie zniosła z resztą to dla mnie takie troszke krepujace
co do lewatywy to i tak pewnie nam zrobia chyba zr nie zdąża to wtedy nie wiem jak bedzie poniważ lewatywe mozna robic tylko w poczatkowej fazie porodu a do wody wchodzisz dopiero jak masz od 4-5 cm rozwarcia.Poniewaz wczesniejsze wejscie mogło by spowodowac zatrzymanie akcji porodowej

:-)
i maruda znow.

a mnie wsadzili do wody jak juz wyzej pisalam z rozwarciem na 2cm!to moze dlatego trzy dni rodzilam?
ale tez w Polsce kupowalam.
czy twoj maz jest anglikiem?typowa uroda anglika:-)
naprawde rodzilas 3 dni??????????????????/ to gratuluje wytrzymałosci i odwagi.....................