HEJA
BARDZO MNIE LASKI POCIESZYLY ZE CHCA PRELOZYC super jestescie

:-)
usmialam sie z was,moje obawy byly indentyczne,jak sobie wyobrazilam,ze cos tam moze mi kapnac podczas parcia,to az wtyd .....ale u nich to normalne i moze jest takie uczucie jak bys chciala robic,ale watpie aby sie to zdarzylo.Ja w sumie sama zrobilam sobie lewatywe

to moja historia naturalnego wywolania porodu

,niektore laski juz ja znaja,w skrocie moge napisac,ze byam juz 3 dni po terminie i bardzo bardzo chcialm juz urodzic jak
buziaczke wiec wyczytalm na necie co moge zrobic,pierwsze bylo herbatak zlisci maliny,a potem eliksir z oleju rycynowego pomieszanego z sokiem pomaranczowym,po 2h mnie rowno wyczyscilo

,a po 4h dostalam pierwszych skorczow, dziala to tylko jak juz termin minol;-)
maggusia,olis,dlugie porody podziwiam za odwage
fittney to juz w ten pon jedziesz

szkoda
maggusia ciezkie dni powracaja,rany nio,bardzo go mecza te zeby,wiesz zauwazylm,ze chlopcy przechodza zabkowanie gorzej niz dziewczynki,co slysze to kazdy bardzo marudzi,placze,George juz tak caly tydzien,bardzo meczoce to,placze z byle powodu niczym sie nie chce bawic,wspolczuje mu,ale tez i ma dosc,ale coz trzeba przezyc,moja tylko w nocy daje popalic w ciagu dnia jest ok.A jak tam mieszanko powoli urzadzacie?jak wam idzie,jak mezulek w parcy,nadal tak wczesnie wstaje?
Pinka niezla historia z wami,najwazniejsze ze dzidzi jeste chciane mimo ze nie planowane
kasiulka jak Roszek???
co do wit.D3 co kraj to obyczaj,smiac mi sie chce jak slysze ze tu jeste wystarczajaca ilosc slonca

ciekawe gdzie i kiedy,bo ja widze ze wiekszosc roku niebo jeste pokryte chmurami.Ja podaje wlasnie cebionmulti z polski,ale chyba przezuce sie na zestwa witamin,tylko niewiem jakie?Ktoras z was pisalm,ze podaje,jak sie nazywaja,mozna wiedziec???Jak dziecieczka krotymi sie zajmowalam podawlam
Omega 3 Fish Oil,tylko niewiem w sumie czy tak malym dziecia mozna to juz podawac