Dziewczyny tak tak rodzilam 3 dni niektore pamietaja dokladnie opis mojego porodu zostal juz chyba wykasowany
.Jak bede miala czas to wam napisze dla ciekawych
Nie chcialam pisac poniewaz myslalam ze ciezarowki sie wystrasza ale jesli chcecie to ok djacie cynk
:-)
Maxin dziekuje ze pytasz :-)powolutku urzadzamy mieszkanie duzo jest tutaj do roboty jak np podlogi ktore skrzypia ale dalam sobie z nimi spokoj jak narazie chce umeblowac i odpoczac polozyc sie na wygodnym lozku bo teraz to juz spie na podlodze moze kiedys za pare lat zrobimy cos z ta podloga.Mam pare plytek w lazience i kuchni ale to nie wystaraczajaco lecz tez nie bede jak narazie plytkowac wiecej podloge w lazience chcilabym miec w plytkach ale to koszmarne wydatki dlatego narazie mam laimo(gumowa podloge)
Moj M pracuje juz nie chodzi na nogach i spi wiecej.Natomisat zyje ostatnio w stresie poniewaz byl na okresie probnym przez agencje po tym okresie maja przyjac ludzi pod lotnisko i zostal tydzien a juz przepustki sie skonczyly a agencja nie wszytskie referencje jego wyslala
jestem wsciekla bo to agnecja robi caly balagan
i zaczynam sie juz bac.Zyje jednak nadzieja ze ostanie ta prace na stale:-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!
.Jak bede miala czas to wam napisze dla ciekawych
Nie chcialam pisac poniewaz myslalam ze ciezarowki sie wystrasza ale jesli chcecie to ok djacie cynk
:-)Maxin dziekuje ze pytasz :-)powolutku urzadzamy mieszkanie duzo jest tutaj do roboty jak np podlogi ktore skrzypia ale dalam sobie z nimi spokoj jak narazie chce umeblowac i odpoczac polozyc sie na wygodnym lozku bo teraz to juz spie na podlodze moze kiedys za pare lat zrobimy cos z ta podloga.Mam pare plytek w lazience i kuchni ale to nie wystaraczajaco lecz tez nie bede jak narazie plytkowac wiecej podloge w lazience chcilabym miec w plytkach ale to koszmarne wydatki dlatego narazie mam laimo(gumowa podloge)

Moj M pracuje juz nie chodzi na nogach i spi wiecej.Natomisat zyje ostatnio w stresie poniewaz byl na okresie probnym przez agencje po tym okresie maja przyjac ludzi pod lotnisko i zostal tydzien a juz przepustki sie skonczyly a agencja nie wszytskie referencje jego wyslala
jestem wsciekla bo to agnecja robi caly balagan
i zaczynam sie juz bac.Zyje jednak nadzieja ze ostanie ta prace na stale:-)Pozdrawiam i sle ciumaski!
własnie wróciłam z miasteczka nacieszyłam oko
pogoda do bani ciągle pada aż sie słabo robi od tego deszczu................
) to i zaraz urodzilam. Maz byl ze mna, do dzis mu za to dziekuje, bo bardzo mi pomogl.
, dobrze zrozumiałam, że planujecie dać małej na imię Wiktoria:-)