• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dziewczyny tak tak rodzilam 3 dni niektore pamietaja dokladnie opis mojego porodu zostal juz chyba wykasowany :eek:.Jak bede miala czas to wam napisze dla ciekawych:happy2:
Nie chcialam pisac poniewaz myslalam ze ciezarowki sie wystrasza ale jesli chcecie to ok djacie cynk:-p:-)

Maxin dziekuje ze pytasz :-)powolutku urzadzamy mieszkanie duzo jest tutaj do roboty jak np podlogi ktore skrzypia ale dalam sobie z nimi spokoj jak narazie chce umeblowac i odpoczac polozyc sie na wygodnym lozku bo teraz to juz spie na podlodze moze kiedys za pare lat zrobimy cos z ta podloga.Mam pare plytek w lazience i kuchni ale to nie wystaraczajaco lecz tez nie bede jak narazie plytkowac wiecej podloge w lazience chcilabym miec w plytkach ale to koszmarne wydatki dlatego narazie mam laimo(gumowa podloge):happy2:
Moj M pracuje juz nie chodzi na nogach i spi wiecej.Natomisat zyje ostatnio w stresie poniewaz byl na okresie probnym przez agencje po tym okresie maja przyjac ludzi pod lotnisko i zostal tydzien a juz przepustki sie skonczyly a agencja nie wszytskie referencje jego wyslala:wściekła/y:jestem wsciekla bo to agnecja robi caly balagan:eek:i zaczynam sie juz bac.Zyje jednak nadzieja ze ostanie ta prace na stale:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

reklama
dwie godzinki przerwy i prosze ile czytania az oczyska bola:szok: własnie wróciłam z miasteczka nacieszyłam oko:eek: ladnymi ciuszkami i to mi musi narazie wystarczyc ha ha poniewaz mój obecny strój to powyciagane dresy itp z reszta pewnie same wiecie:tak: pogoda do bani ciągle pada aż sie słabo robi od tego deszczu................
GOSIACZEK 27-jak zamiezasz zrobic sobie sama lewatywę????????????
MAXIN 78-co do twojego pytania zwiazaneko z dzidziusiem to własnie wczoraj moje kochanie zapytało sie'' czy jak Wiktorka sie urodzi to postaramy sie dla niej o braciszka?'' jeszcze jedno sie nie urodziło a juz nastepne planuje:-):-) moja odpowiedz natomiast była taka ---kochanie zadaj mi to pytanie po porodzie---ha ha

Czesc laseczki !!!!!!!:-)
Znalazlam troszke czasu, wiecie ze pisalam wczoraj i zajelo mi 15 minut czytanie i nadrabianie zaleglosci, ale macie tempo. Adrian mi zasnal, mam chwilke wytchnienia.
Tak sie naczytalam o tych porodach, ze przypomnialo mi sie jak to ze mna bylo. Ja rodzilam 13 godzin, pewnie byloby szybciej, ale wody mi nie chcialy odejsc. Mialam przebijany pecherz plodowy, potem jak dostalam skurczy partych (z nieodpartym wrazeniem robienia kupki :-D) to i zaraz urodzilam. Maz byl ze mna, do dzis mu za to dziekuje, bo bardzo mi pomogl.
Jak wychodzilam ze szpitala, spotkalam na korytarzu moja polozna. Powiedziala: "To co ...widzimy sie znowu za jakis czas?? Tym razem polecam porod w wodzie." Wtedy pomyslalam ze Boze ratuj, na pewno nie...ale jak wiekszosc z nas tu mowila, ten bol szybko sie zapomina. Osobiscie chcialabym miec jeszcze corcie :-)
Wierze w to, ze nasze dziewczyny poradza sobie swietnie i juz niedlugo rodzinka naszych dzieciaczkow sie powiekszy.

Kasiulka0901-kiedys sie pytalam juz, ale mi nie odpisalas, moze nie zauwazylas ;-) Czy zeby dostac tu robote w swoim zawodzie i zeby pracodawca respektowal twoj dyplom to trzeba przejsc proces nostryfikacji?? Czy jest to proces obowiazkowy?? Pozdrawiam Ciebie i Roszka :-)

Buziaki dla calej reszty dziewczyn !!!!!!

Justyna w och jaki słodziutki maluszek:-)

PINKA25 super to zdjęcie z USG jakie wyraźne:rofl2:, dobrze zrozumiałam, że planujecie dać małej na imię Wiktoria:-)

Maxin tak mi się własnie wydaje, że może jakieś trzonowe ząbki idą, jedynie co jest dziwne to , ze wyszły już jej dolne 4 i nie było żadnej gorączki ani marudzenia a teraz:sick:, no cóz zobaczymy

A co do następnego dzidzusia to ja najchętniej już bym sobie drugie sprawiła, najlepiej dziewczynkę ( a to dlatego ze mam siostre 2 lata starszą i uważam ze nie ma nic lepszego od posiadania ukochanej siostry ), ale niestety chyba narazie nic z tego nie wyjdzie:sick:, muszę jeszcze poczekać:-)

Maggusia trzymam kciuki za to żeby Twój M dostał pracę na stałe:-)

Joanna Z no to widzę, że u Was tez juz się zaczęło, super mała chyba bardzo szybko robi postępy:-):-)

pozdrawiam, u nas własnie zaczął padać deszcz:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

hej!!!

dziewczyny jestescie niesamowite normalnie 2godz juz siedze i czytam az mnie kregoslup boli:-D, ale to dobrze

Joanno - dawno cie nie bylo pamietam ze maggusia kiedys pisala ze jak braianka przeniesli do jego pokoiku maly spal o wiele lepiej , cuz nasze malch dorastaja usamodzielniaja sie i chca miec swoje pokoje:-D, GRATULUJE postepow Mayeczki i zabki i stanie i chodzenie przy meblach i tata i mama wow szok wspaniale sie rozwija tylko sie cieszyc, ja zauwazylam ze jak mala jest rozzalona to mowi takie przeciagniete mamamam a jk zabawa i tata to z radoscia i szybko tatattat normalnie szok:-D

Maxin- kochana bez ciebie nie ma spotkania :-D fajnie ze laski sie zgodzily na za tydzien juz nie moge sie doczekac kiedy zobacze Natalke musi byc superasna:-), pozdrowienia dla meza duzo zdrowka:-), no i super ze taka wycieczke planujecie cos fantastycznego, koniecznie musimy obejrzec foteczki pozniej:-)

Olis-swietnie ze dupcia sie wygoila jest taka slodka ze szkoda zeby cierpiala:-), no i kiedy nasze rolki :rofl2:
Kasiulka-kochana jak Roszek myslalas o konsultacji z pl lekarzami?
Justyna.w- sliczne foteczki syneczka byl przeslodki
Pinka-slodkie zdjecie sg ja uwielbialam ogladac dzidzie w brzuszku:tak:
Maggsia-mebelki bombowe strasznie mi sie podobaly ja czytalam twoj opis porodu na twoim watku dzieci urodzone w danym miesiacu:tak: wlasciwie przeczytalam wszystkie opisy porodow z calego babyboom:-D, nic mi to nie pomoglo moj byl calkiem inny:-D, trzymam kciuki za meza oby dostal prace na stale
Agnes- gratulacje kolejnych zabkow - moja jeszcze nawet jednego nie ma:-(
Justyna17-swietne fotka brzuszkowa:-D, superasa pamiatka
buziaczek - jak tam brzusio?

przepraszam jak kogos pominelam poprawiie sie wszystkich pozdrawiam serdecznie:-)

hej!!!

a moja Marta dzis pierwszy raz sama siedzial jak ja posadzilam n podlodze do tej pory bylo tylko bam bam bam jak ja trzymalam to tak ale nie sama i jestem z niej taka dumna jest taka kochana do tego zaczelysmy nauke pisania ja trzymalam kartke a ona gryzmolila to bylo sper a mala byla zachwycona moze pisarka zostanie:happy2:

agnes 2606- tak planujemy małej dac na imię Wiktoria Halinka jedno po pra-babci , a drugie po pra pra-babci.Tak jakoś wyszło że u nas w tym pokoleniu prababcie górują:tak::tak:
justyna w.- maluszek przecudowny ma taka delikatna skureczkę do schrupania ha ha.

kurcze ostatnio zauwarzyłam ze czesto twardnieje mi brzuch czasami mam takie wrażenie że mi skóra zaraz peknie hmmmmmmmmmm............ ciekawe dlaczego tak sie dzieje?????////

reklama
a oto pisiu pisiu mojej corci:-)
dsc00082avm4.jpg

i jak siedzi dzielna dziewczynka:-)
dsc00052asd6.jpg

i jeszcze z zabawkami:-)
dsc00057anw6.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry