Gosiaczek27
Zaciekawiona BB
Maggusia-ja rowniez trzymam kciuki za Twojego meza.Mam nadzieje ze to nic powaznego;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
, oby Twój partner wrócił szybko do zdrowia

Czy to prawda ????? Mowila ze dostala teraz takie krople dla maluszka ze zamiast 3 kropki daje malcowi tylko jedna ktora sie rowna zawartosci wit d3 w tych 3 kroplach co dawala poprzednio.. powiem wam ze teraz to juz zgupialam...

:-)

.Wiec bylysmy cos zjesc,na malych zakupach,troche szmatek z przeceny nabylam,podkoszulki,spodenki,takie tam na wyjaz,bo tu lata chyba nie bedzie

dam wam znac jak odpisze
:-)a maz nioech sie trzyma;-)
bo pogoda sie troszeczke polepszyla jakies sloneczko wyszlo od czasu do czasu

.
bo wsumie to JUZ JUTRO POWINNAM URODZIC wedlug terminu.

myslalam ze urodze w terminie
Chociarz kto wie czy tak nie bedzie.?
.
.
Wszystko sie moze zdarzyc...
Czekam juz niecierpliwie i wytrwale. Jestem juz w pelni gotowa na jej przyjscie. Tylko teraz skurczyki i
z Nami.

;-)
;-)
. zawsze zalewam ja kakem
ale jesli nie pomaga to biore sobie tabletke - cos w stylu ranigast.:sick:

az wytrzeszczylam!
- sliczny jest naprawde
. Dziekujemy za dodanie naszego adresu do Siebie, My tez Was wpiszemy i zapraszamy do Nas w odwiedzinki.Sliczna jest Martunia widzialm filmik slodziutki ma usmieszek. Jak zdroweczko???ja tez chce juz sie pochwalkic Swoja Niunia..:-(
tez bedzie jak malpka(miewam czasem zgage)..zreszta he he do dzis mam na pleckach na samym dole minimalne ciemne wloski - Moj Facet je strasznie kocha...
i wcale sie ich nie wstydze i nie pozbywam sie ich ale tylko tam Mi poostaly.
;-)
jak sie rozdzielimy z Blanka
bedzie mial czas by nas dopiescic.:-)
-wszystko Mnie wzruszalo..nawet inny ton Mojego Faceta.

heh
. Mine ma powalajaca...
u Mnie by ta mina osiagnal wszystko
straszna mam slabosc do Dzidziusiow
. a w szczegolnosci teraz...