• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Witam Mamusie!

Ja na chwilke:-)pogoda dopisuje wiec korzystamy!
Dzis pojechalam na solarke troszke opalic cialko.
Jestem juz zmeczona wiec jutro odpisze wszytskim ale widze ze nastala tu cisza pewnie z powodu sloneczka:happy2:
Buziaczek ty chyba na porodowce co??????????????;-)
Trzymam kciuki jestes bardzo dzielna:tak:

Pozdrawiam i sle ciumaski!

P.S.Zycze milej i przespanej nocki wszytskim.

reklama
hej !!!
ja cie krece buziaczek jak nic na porodowce trzymamy kciuki i czekamy:-):-):-):-):-):-):-)

my bylismy dzis na basenie bylo fantastycnie mala tak chlapala ze szok nic sie nie bala :-p
jutro jak dopisze pogoda czeka nas zoo ale bedzie sie dzialo:rofl2::rofl2::rofl2:

pozdrawiam

No to weekendzik udany, bo cisza jak makiem zasiał
Dla BUZIACZKA chyba też, ależ cichutko bez niej, szok.
Bedzie brakowalo tego marudzenia:-D:tak:;-).
Dobrze, dobrze pogoda jest, nareszcie w końcu lato mamy.
Pozdrowionka, my idziemy sie pomalutku szykowac do kapieli.

Olcia23 my mamy pogodę jak zwykle:crazy:, czyli leje, leje i leje:wściekła/y: mam już tego dość

Buziaczek1626 jestesmy z Tobą myślami:-) i trzymamy mocno kciuki

Justyna170979 a u Was pogoda ładna?:rofl2: fajnie macie:-)

Cześć dziewczynki !!!
U nas pogoda lux tylko raz lunęło a tak cały dzień fajnie grzało, aż chwilami narzekałam że za ciepło:tak:.
OLCIA a jak w Polsce, podobno pogoda bardzzzzzzzzo gorąca, dzisiaj jak dzwoniłam do mamy to mówiła ze 33 jest, no nieżle.

reklama
Czesc kobietki

Ale ten weekend cichutki, buziaczka nam brakuje:tak: ona zawsze cos kilka razy dziennie skrobnela.

olcia i agnesa u nas upalll normalnie cudo, nad ranem byla burza a caly dzien cudowna pogoda 29 stopni, jutro ma byc tak samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry