Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.Wszystko przez to ze w nocy wstaje chyba ze 5-6 razy , a potem odsypiam .

. Ale szybko zlecialo! Jestesmy w Polsce 2 miesiace,a wydaje sie,ze 2 tygodnie. Maggma, witam serdecznie. Ja tez mieszkam w zachodnim Londynie, okolice Wembley. A Ty? Pozdrawiam Was i milego dnia:-)
niezla ze mnie lekarka co?mysle ze ten paracetamol by mu nie pomogl w sumie napewno dalej by sie meczyl a tak to dzis maly katarek kaszelek jest goraczki nie ma ale widac ze dziecko lepiej oddycha jest usmiechniete chwilke sam sie zabawi wiec i ja moge miec czas dla siebie:-)teraz nnie cos lapie przeziebienie bo gardlo mnie dzis boli od rana
Pogoda u nas piekna ale co z tego jak ja na spacer nawet z Briankiem nie wychodze bo tak kaszle ze sie boje
i troche mnie to wkurza bo nie moge skorzystac z tej pieknej pogody i slonka a nie wiadomo ile taka bedziemy miec prawda
to mnie ucieszylo i juz mniej mysle o tym mandacie
bo cos ostatnio miesa nie chce.Najbardziej uwielbia ryz
no i czasem makaron pewnie dlatego ze ma zabawe nim
wypil i nic mu nie bylo nawet do pol kubka polubil drozdzowki pewnie dlatego bo slodkie
natomiast z warzywami tez jest problem
nie chce ich jesc nawet jak marchewke scieram i dodaje cukru troszke tez nie:dull: zdziera sobie palcami z jezyka

mysle ze to moze zabki moze dlatego nie chce jesc Brianek tak czasm ma.Tak jak napisala Kasiullka nie zmuszaj jej moze ta biegunka wlasnie to powoduje bo przy biegunce tez moze bolec brzuszek.

co za gnojki!ze tak sie musze wyrazic
ostatnio bylam na hustawkach z malym i jakas arabka nie pilnowala dziecka wogole malutkiego raz sue przewrocilo raz do wozka Brianka chodzilo i bralo sobie paluszki i bieglo dalej
dziwne troszeczke.

wieki cie tu nie bylo:-(
piszcie piszcie!
pewnie dlatego ze w nocy maly daje koncerty
:-)