pinka - dalej jestes za porodem w wodzie? o ile pamietam to ty chcialas urodzic dzidzie swoja w wodzie tak ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mi sie udalo wejsc-wczolgac do wanny...buziaczku - tak chciałabym bardzo ale nie wiem czy mi sie to uda?????????????? a jaki ty dostalas zastrzyk przciwbólowy? i czy gaz ci pomógł?

moze ok godziny...bo nie dawalam rady
Jak wiesz w wannie mozna miec tylko gas:-( i go dostalam ale nie dawalam rady z bolem podczas skurczu
...strasznie chcialam w niej zostac
-bo moglam w niej sie bujac w gore i w dol i woda tak dobrze ''masowala'' mnie... ;-)ale Moj namowil Mnie zebym wyszla (nie mogl patrzec jak cierpie
) i dostane zastrzyk i postanowilam wyjsc - bo nie dawalam rady, dostalam zaraz zastrzyk w lewe udo nawet nie zauwazylam kiedy i poczulam sie jak w niebie ...i mialam gas do samego konca. gas mi bardzo pomogl...oprocz tego ze wysuszal w buzi-masz wode zimna z lodem do picia -moj mi podawal i przecieral Mi twarz wilgotna lodowata szmatka.
Mi osobiscie gas dal duzo moze dlatego ze dzialam na mnie jak anrkotyk i odplywalam z nim he he czulam sie jak na haju he he ale to dobrze mniej czulam bol he he i smieszny mialam glos jak bym helu sie nawdychala 

ja tez pewnie skorzstam z zastrzyku bo pewnie umre z bólu
dziekuje ci za odpwiedz

mowie wam jak mnie zgrzala,pomyslam,ze ona chyba gdybala czy czasem go nie bije,bo tak plakal biedak,a powiem wam on zawsze tak krzyczy,pewnie byla na wolnym w domu.Jeszcze do tego sioedzial G u mnie na kolanach a opna do niego wyciaga rece i chce go zabrac i potrzymac,a on w ryk
mylse co za pinda po co to robi,wypytywala kiedy rodzice przyjda,czy sie uspokoi do tego czasu itp.a on po jej wyjscu smial sie i byl normalny.Jak mam G przysla zaraz jej opowiedzila co sie stalo,a ona do mnie "niech ona spada co sie wtraca,my ci ufamy i ty znasz G lepiej niz ona"mowila,ze jak sie wprowadzili to G w nocy duzo plakal,wiec tak przyniosla jej ksiazek i powiedzila,ze powinno dziecko spac z rodzicami w lozku do 8 roku zycia,co za idiotka:-)I poucza kogos jak ma wychowywac dziecko

Polecam zastrzyk nawet nie czuc.buziaczku- ale mnie rozsmieszyłas z tym az mnie brzuchol boli zmiana głosu a to dobre:-)ja tez pewnie skorzstam z zastrzyku bo pewnie umre z bólu
dziekuje ci za odpwiedz
powiedz mi jeszcze czy akt urodzenia dostalas juz w szpitalu czy musiałaś go zalatwiac w przychodni?

he he nie wiedzial ze tak potrafie gadac 

tylko sie patrzyl z tesciowka na siebie
h e he po za tym gadalam smiesznie --- moj mowi do Mnie kochanie juz prawie koniec, a ja do niego takim obojetnym glosem tak aaa to dobrze ...

oczywiscie nie da sie tego tak opisac jak sie slyszy to inaczej to wyglada...
albo jak przyszla polozna i zaczela czestowac mojego polozna i tesciowa cukierkiem landrynkiem pudrowym mietowym a ja wyciagnelam lape ja tez chceee i krzycze
a Ona ty nie mozesz do mnie a ja do niej ; nie , ja moge ...
ha ha a moja glowna polozna mowi daj jej ...tylko powiedziala zebym uwazala przy skurczu ...a ja go wkladalam do buzi miedzy skurczami a w skurczu oddawalam mojemu do reki i wciagalam gas he he oj wogule smiesznie u Mnie bylo ....po za tym darlam morde strasznie ale pomagalo Mi to a kazdy kto przechodzil po holu pukal do mojego pokoju i pytal czy wszystko OK 

jaja jak berety byly serio :-)
nienawidze jak Mi ktos mowi co mam robic, albo jakies rady porady udziela ktore nie maja najmniejszego sensu...moja tesciowka tak potrafi ...ona zreszta wybitnie potrafi Mnie czyms tak wkurzyc ze nie wiem ale to inna historia. nie przejmuj sie kochanienka ...glupia Baba i tyle ma jakas obsesje....:dull:

czarnulke
bo chce dzis poswiecic sobie troszke czasu
ucaluj Natalcie 

:dull: beznadzieja.

:-)
niektorzy to uwielbiaja sie wpieprzac w nie swoje sprawy ale co najwazniejsze to to ze rodzice Georga ufaja Tobie 

ja juz z gory wiem ze bede sie drzec (bo nie umiem panowac nad duzym bolem) i dlatego od poczatku nastawiam sie na zastrzyk :-) bez gadania !