maxin78
MAJOWA MAMA 06`
kasulka takie sa ceny za mieszaknia i to pewnie bez rachunkow i chyba mowa o 1 albo 2 pokojowym mieszkaniu tak??My placimy za 1 bed flat ok 670 bez rachunkow,a dzielnica tak sobie,ale mozna znalesc fajne np,z gazety prywatnie
maggusia rany coon wyprawiaja,to wlasnie mnie drazni co kazdy to inaczej mowi i kto ma racjie
obyscie jak najszybciej go zaszczepili bo to wazne,ale w kulki leca,nie denerwuj sie kochana
maja wowo codziennie jakas nowa umiejstnosc swietnie Martusia goni barwo brawo;-):-)
,a o tym wypadku mowisz co z pielgrzymki wrcali???szok,szfankuja cos te autobusy,maja tereaz to trzeb bedzie na nia uwaz jak pelza,a upadki sa starszne,dobrze ze dzieci wychodza bez wiekszych problemow,z malymi obiciami.Glowa do gory
niunka nie ma jak wstac wypoczetym,nabieraj sily do soboty juz nieduzo zostalo;-)
a krzyczec pewnie bedziesz w obu jezykach

ide nakarmic brzdace
maggusia rany coon wyprawiaja,to wlasnie mnie drazni co kazdy to inaczej mowi i kto ma racjie
obyscie jak najszybciej go zaszczepili bo to wazne,ale w kulki leca,nie denerwuj sie kochanamaja wowo codziennie jakas nowa umiejstnosc swietnie Martusia goni barwo brawo;-):-)
,a o tym wypadku mowisz co z pielgrzymki wrcali???szok,szfankuja cos te autobusy,maja tereaz to trzeb bedzie na nia uwaz jak pelza,a upadki sa starszne,dobrze ze dzieci wychodza bez wiekszych problemow,z malymi obiciami.Glowa do goryniunka nie ma jak wstac wypoczetym,nabieraj sily do soboty juz nieduzo zostalo;-)
a krzyczec pewnie bedziesz w obu jezykach

ide nakarmic brzdace

jak mogla wogole sie wtracac do twojej opieki nad dziciaczkami?przeciez to ty tam pracujesz jesli milby cos pracodawca do ciebie by ci powiedziel ufffffff dobrze ze masz wsparcie w nich:-)pewnie fajni ludzie.A jak tam z biegunka malej?

ze ty sie nie bojiz?twarda kobieta z ciebie;-)

podalam jej dzis 1 raz herbatke koperkowa granulowana bobo vita,jak na 1 raz z innym smakiem pila nawet chetnie tylko na poczatku pokrzywila sie al zaczela pic pociagnela 10ml i zasnela.... moze cos jej pomoze...jak myslicie nie wiem jak jej pomoc