O
olis
Gość
maxin-moze to poprostu jakis wirus...szkoda mi was trzymam kciukii zeby chorubsko minelo!!!kurcze szkoda malej bosie bidunia meczy,daj znac jak poszlo u lekarza!!!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

I uważajcie na siebie koniecznie.
nosilam Krysie przez pierwsze 2-3 miesiace bardzo duzo na rekach i wcale nie jest rozpuszczona, zasypia sama, spi sama i jest bardzo grzeczna wiec teorie ze sie dziecko rozpiesci sie nie sprawdzily, przynajmniej wie ze jak mnie zawola to przyjde,
:-) ( chyba go nie puszcze , tak za nim juz tesknie)

bo moja ciocia tez niedawno urodzila i lekarz powiedzial ze te wszytskie leki to od 2 miesiaca dopiero teraz trzeba przetrwac i stosowac domowe metody.
biedna

i zdroweczka!
Mam nadzieje ze lekarz jakos stosownie pomoze. Ale jak ma zapalenie ukladu moczowego fantastyczna ulga bedzie dla malej gdy do wody w ktorej ja bedziesz kapac dodasz zaparzony uprzednio rumianek. Nawet kapiel od czasu do czasu w rumianeczku fantastycznie bedzie zapobiegac zapaleniu ukladu moczowego u dziewczynek.