Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wykampana spi w lozeczku..ale nie twardo..cos sie kreci mam nadzieje ze pospi troszke..

zanim wroci Moj drugi ''cycek''z pracy i bedzie chcial jesc 
:-)
dobrze ze ja nie boli
Nie smaruje jej niczym bo nie wiem czym ..i czy od tego nie bedzie miala wieksze wysypki...ah te krostki sio sio...a Maju po porodzie - ile czasu? bo Moja Blania ma juz prawie miasiac.
;-)
;-)...slub tuz tuz :-)
nie karm jej tak bo ja przekarmiasz i dlatego ulewa...teraz juz bardziej jej sie nauczylam a Ona Mnie i potrafie wyczuc gloda a chec przytulenia sie do cyska
;-)
My lubiny czytac
dlugo juz tu jestes??rodzilas w Uk czy w Pl? wklej zdjecie Corci

;-)Tez mialam termin wywolania ale nie doczekalam...12 dni po terminie.
. Szkoda Mi Was ze sie tak meczycie..z chorubskiem. Moze tak jak dziewczyny mowia to zapalenie drog moczowych.?
Ucaluj Natalcie biedactwo:-(
ale mozna ja znalesc na watku sierpniowym..tam wiecej pewnie wiedza.a jesli juz urodzila to pewnie dala znac tamtym Mamusiom...

widac ze za Mamusia tez bym tak chciala by Blania za Mna byla zawsze
jak zabeczki? marudzi Martusia?
a jak tam Rocco?jaka reakacja na rodzenstwo?
ale przejscia, jestes dzielna Mama :-( Ja bym chyba umarla ze strachu
...Jak ja plakalam z Blania przy pobraniu krwewki ze stopki,
albo jak ja zabrali Mi na szczepionke z wit K i slyszalam ja z daleka jak placze to tez plakalam
Mam nadzieje ze wszystko wporzadku napisz jak sie czuje Synek i jak guzol znika???

:sick:
, ale jesli sie niepokoisz idz do lekarza chodzby po to bys byla spokojniejsza ja wiem po sobie ze jak mnie cos dreczylo to tylko lekarz mnie mogl uspokoic 

, najdalej w sobotke bedziecie juz razem:-)

, jestem w szoku bo moja corka raczej nigdy nie byla taka tulasia zawsze samodzielna, a teraz taka przytulanka, ciagle robi papa nawet jak jej sie nie mowi tak mi sie smiac z niej chce no i juz zaczela prawie raczkowac tzn robi jedno posuniecie i siada na tyleczek jest taka kochana to calkiem nowy etap w naszym zyciu do tej pory byla bobaskiem fikajacym nozkami a teraz moja mala dziewczynka:-)
), ale z dnia na dzień jest coraz lepiej. Mieszkamy w urokliwym malym miasteczku (jak dla mnie za malym;-)) i tak plynie dzień za dniem. Mamy wiele planów, ale co z nich wyjdzie nie wiem, narazie zsotaniemy na wyspach, ale czy na zawsze to czas pokaże
. Zdjęcia Ali przepraszam, ale nie wstawiam, bo mam fobię z tym związaną to duże forum każdy tu może zaglądnąć czytać kopiować itd. więc przepraszam z góry. Nie wiem co jeszcze o sobie jak coś to pytajcie
.
. Jutro o tej porze bede juz w szpitalu. 
:-), Rodze w BRI w Bradford , mam na 10 rano i zaczynam troche sie stresowac. wiem ze bedzie ok, ale mam powoli pietra.

wiec jesli chcesz dopiszemy cie do listy i zaniedlugo bedziesz mogla nam przeslac zdjecia ;-)
nam tez idzie dwunasty zabek!

chyba odzwyczaiłam sie od jej obecnosci w koncu od 10 lat nie mieszkam z nia na kilka dni to by mi jeszcze pasiło ale te 20 to już za duzo moze ta koncowka ciazy tak na mnie działa ale wszystko mnie denerwuje a jak sobie jeszcze pomysle o tesciowej która bedzie za tydzien to juz wogóle mnie ciarki przechodzą

ja cos czuje ze zemna bedzie tak samo
zycze ci dużo spokoju i siły na jutrzejszy dzien

z miła checia poczytam:-)

nie pozostaje mi nic innego jak tobie oraz Natalce życzyc dózo słoneczka i zdrówka obys znów jak najszybciej zagosciła na forum:-)

herbatka z cytryną i miodem i do łózeczka leczyc te okropne grypska
całuski i kosz zdrówka dla ciebie:-)