• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hejka w piatkowe poludnie ...:-)
Widze ze nie najlepiej dzis u Nas na forum ..wszystkie chorujecie :-(:sick:
WRACAJCIE DO FORMY MAMUSKI I DZICIACZKI.

Ja wpadlam na chwilke ...:-):-p
Wlasnie M poszedl do pracki, a Ja z Blania w domu:rofl2:
Zaraz zabieram sie za sprzatanie ogolne domu jak Mi Blania oczywiscie pozwoli, bo na dniach wracaja lokatorzy..:wściekła/y::-(koniec wolnosci:-(wiecie co ja to :zawstydzona/y:codziennie mam balagan w domu :wściekła/y:normalnie czasem to juz Mi sie zygac chce , bo nic nie moge zrobic innego tylko to sprzatanie :wściekła/y: :sick::errr:
Ale trzeba no coz ...:rolleyes:
Po za tym Nocka minela nam rewelacyjnie:-D:tak::happy2: wiecie polozylam Blanie:elvis: po kapieli spac..o 23 i tak przespala do 4.40 sama wstalam i wzielam ja na karmienie, a Ona nawet oczek nie otworzyla tylko spala i jadla :tak:...i pozniej obudzila Mi sie o 8 na jedzonko i o 11 wstalam i ja wzielam na karmienie..he he pospalam dzis jak nie wiem i sie wyspalam :-D:zawstydzona/y::tak::-)..przez to mam jakis lepszy humor:-) i zyc MI sie chce .:-p.szybko sie uwine ze sprzataniem i biore Blanie:elvis: w wozeczek i na spacerek do tesco po zakupki:happy2::rofl2:

Oki mykam odezwe sie potem buziolinki;-) Blania kupe zrobila:-D:happy2:

reklama
Witam!
Wczoraj 9.08.2007 urodziłam Xaviera o 7:45.

Wazy 3,430kg 51cm.
Dzisiaj wrocilismy do domku.
Opis porodu postaram sie napisac jak odpoczne i przemysle go jeszcze raz hehe
ps: nie byl łatwy i trwał od srody ok 12 az do czwartku do samego konca.
Skurczow nie mialam tylko bole od srody (noc).
Buzka

czarnula najserdeczniejsze gratulacje z okazji narodzin synka!!!!!!!!!! zyczę ci szybkiego powrotu do formy i samych przyjemnych chwil spedzonych w gronie rodzinnym.............

jeszcze raz gratulacje i duzo zdrówka dla maluszka.....

Czarnula-wielkie gratulacje, super ze dzidziun juz jest z wami, trzymajcie sie cieplo i odpoczywajcie.Oczywiscie czekamy na fotki:-)

Czarnula gratulacje z okazji narodzin synka duzo zdrowka dla niego a dla ciebie szybkiego powrotu do sil, zden porod nie jest latwy;-) ale uwazam ze warto przez to przejsc. Jeszcze raz wszystkiego naj od naszej trojki

reklama
hej ja tylko na momen,dzis czuejmy sie nie najgorzej,Natalka slicznie przespal cala noc do 7.00,wstala radosna,ale ja jakos spac nie moglam i wciaz zmeczona jestem,tym bardziej zly nastwoj bo popgoda cudna ,a ja nie mam sily wyjsc,mialam jechac z rodzina do Izusia,a tu kapa i tak jakos mi zle,choc choroba juz przehodzi:zawstydzona/y: bez sens..Natalinka wciaz ma bigunke nie chece pic zawiesiny aby ja wstrzymalo,dzieki za pocieszenie,buziaczki dla niej przekazalm,muziaslam ja calowac dobre 5 mni tyle dobrych zyczen dostala.SWyszlam z nia na chwilw i co ..... cala zmoczona przyslza do domu bo pielucha przecieckla:szok::sorry:
ide do skarba,moze wcisne jej tosta,nie je od wczoraj,tyle ze pije mleko rano wyzlopala 400 ml.

iskierka55 witam na forum:-)

toola milego spedzonego czasu z rodzicami zycze i wrcaj do nas szybko;-)

maja bidulka zabkuje co,oby szybko keljnoty wyszly i bol ustapil

buzieczek nie zamartwiaj sie az tak bardzo,dzieci musza przyzwyczaisc sie do bakteri,wiec wychodza im rozne pasci,ale na pewno z tygodnai na tydzien bedzie lepiej.Laski juz duzo napisaly,wiec nie ma co dodac

niunka19-82 ty wciaz 2 w 1 ,juto sobota D day wiec pewnie cos sie w koncu ruszy,podziwiam za spokoj

maggusia juz interesuje sie robakami i je goni,hihihi,dobrzem,ze czujesz sie lepiej

izusia kochan bardzo mi przykro,kurcze chyba przez gg nie zarazilam cie co???;-)Wracaj skarbie do zdrowka,oby szybko to chorobsko perzeszlo

joanna tez ma tak z kolorami i rowniez u mnie na topie jest zielony,bialy;-):tak:

PINKA25 korzystaj z pobytu mamusi,czasmi wydaje sie,ze nie mozna sie dogadac,ale na pewno bedzie lepiej

kasiulka supcio slub juz niedlugo,jak kupicie garnitur malemu pokaz koniecznie foteczki,stres jest,ale szybko minie jka juz powiecie sobie TAK:-)

czarnula83 CUDOWNIE GRATULUJE I ZYCZE DUZO ZDROWKA DLA WAS WYPOCZYWAJCIE:tak::-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry