• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Maja ja sama o tym nie decyduje:no:,za nim napisze do admina zawsze was pytam czy uwazacie,ze ta osoba moze tam zagladac,wiec nie uwazam aby decyzje byly pochopnie podejmowane,
a co do sprawy iskierki dostep zaproponowala Maggusia(sorki magusia,ale musze w swojej obronie sie wypowiedziec),a inne laseczki ktore do nas ostatnio olaczyly udzielaly sie juz troche i z ich postow wynikalo,ze sa prawdziwe.

Zreszta nie ma co robic afery bo decyzje podejmujemy razem,kazda ma prawo sie wypowiedziec.

reklama
pinka w twoje sprawie jak i Olenki napisalam juz dwa razy do admina,ale nie odpowieda wiec moze jest na wakacjach,ostatnio pisala,ze bedzie ok 23 wiec moze odpisze jak wroci;-)

zgadzam sie trzeba byc czujny i ostrosnym,dlatego jestesmy tutaj razem i wspolnie takie decyzje podejmujemy

Co do wypowiedzi maja1980 uwazam, ze ma troche racji szczegolnie jak ktos ogladal ostatnio jakies wiadomosci w polskiej tv to zrozumie, bo to co sie dzieje z pedofilami w roli glownej to przekracza ludzkie pojecie, ja osobiscie jestem strasznie uczulona na ich punkcie i uwazam na kazdym kroku.
Pinka ja tez dosc dlugo czekalam na dostep, z drugiej strony watek zamkniety dla wielu z nas jest naprawde bardzo osobisty i faktycznie osoby ktore sa tu tylko kilka razy nie powinny go dostac, a co do Ciebie to powinnas sie przypomniec po prostu, bo Maxin moze po prostu nie pamietac kto ma juz dostep a kto na niego czeka takie jest moje zdanie

dziewczyny ja nie byłam i nie jestem obrazona tak jak napisałam wcześniej juz sie z tym pogodziłam:-):-D bo to jest wasza decyzja kogo chcecie miec na zamknietym i ja to rozumiem i szanuje:tak::-):-D

ale co tam nie ma o czym gadac są ważniejsze sprawy na głowie niż przekamażanie sie kto ma byc a kto nie na watku

ok laseczki ja mykam spac bo moja mała srtasznie mnie bombarduje aż usiedziec nie moge hi hi

zycze kazdej z was spkojnej nocy dobranoc:-):-D

hejka, próbowałam już dzisiaj cos napisać, niestety moje dziecko nie pozwoliło mi na to:rofl2:, Karolinka nie chciała dzisiaj w ogóle spać:no:, rozrabiała cały dzień, odkąd zaczeła sama chodzić jest wszędzie, nie nadążam za nią:happy:, poza tym ostatnio zrobiła się strasznie niegrzeczna:-( a zawsze była takim grzecznym aniołkiem, nie chce jeść, nie chce się kąpać, nie chce wejść do wózka, mogłabym tak wymieniać i wymieniać, nie wiem jak się w takich sytuacjach zachować, w końcu ona jest jeszcze taka malutka, pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie:no:
No nie narzekam już;-), mam nadzieje, że to chwilowy stan i wszystko wróci do normy

Pinka25 a Ty taka spokojna, nic nie narzekasz;-), już tylko pare dni Ci zostało:happy2:

Maxin biedna Natalka, przykro mi czytać, ze chora, mam nadzieje,że wszystko będzie dobrze, moja mała też nie chce jesc:no:, czasami przez cały dzień zje tylko mleko , nawet owoców nie chce:sorry:

Izusia życzę zdrówka:happy:

Buziaczek super, że Blaneczka tak ładnie śpi i że brzusio już nie boli:happy:

Niunka trzymam kciuki za Was:-)

Przepraszam , że nie odpisuję każdej troszkę się pogubiłam:rofl2:
Zyczę miłej nocki:tak:

Sorki Maxin musialam zle spojrzec.
Ale nie chodzi tu o to kto komu cos proponuje tylko o bezpieczenstwo naszych pociech. I nie o to ze ktoras jest lepsza czy gorsza. O ostroznosc tu chodzi . A informacje o tym ze tak latwo dostac dostep do watku zamknietego (bo propozycje padaja po kilku postach) nie pomagaja w ochronie dzidzioli. I nie robie afery tylko napisalam swoje zdanie w jak sadze waznej dla nas wszystkich sprawie.

Ocho trochę mi glupio się zrobilo:szok: no, ale ja nie chcę dostępu do wątku zamkniętego, nawet nie wiedzialam, że takowy istnieje, Maggusia zaproponowala, żebym tam wstawila zdjęcie Ali, i dlatego powiedzialam, że owszem mogę na zamkniętym wątku to zrobić, bo jestem przeczulona na tym punkcie i tu na ogólnym forum zdjęć nie wkleję. Chcę być dobrze zrozumiana, nie chcę i nie muszę wchodzić na Wasz zamknięty wątek, w końcu po to jest on zamknięty, żeby nie każdy mial dostęp, i rozumiem, że możecie mieć wątpliwości. Wy jesteście już tu dlugo spotykacie się na żywo więc wiecie z kim macie do czynienia ja jestem nowa, więc rozumiem

reklama
A ja sie juz pytalam o ciebie mamusiu czrnula83 na sierpnowkach,a tu festa i gratulations:-)

Sliczny byl brzunio i sliczna mama..to i dzidzius zapewne przeslodki

Małe rączki potrafią
ulepić kwiatek z plasteliny
Narysują słońce roześmiane
Zbudują domek z klocków
Małe rączki potrafią napisać mama,
i przynoszą mi jabłko czerwone
ocierają łzy i splatają się tuż nad szyją.
W małych rączkach mieści się cała miłość.

Zobacz załącznik 49160

Wszystkiego dobrego kochana i szybko wracaj do zdrowka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry