maxin78
MAJOWA MAMA 06`
Maja ja sama o tym nie decyduje
,za nim napisze do admina zawsze was pytam czy uwazacie,ze ta osoba moze tam zagladac,wiec nie uwazam aby decyzje byly pochopnie podejmowane,
a co do sprawy iskierki dostep zaproponowala Maggusia(sorki magusia,ale musze w swojej obronie sie wypowiedziec),a inne laseczki ktore do nas ostatnio olaczyly udzielaly sie juz troche i z ich postow wynikalo,ze sa prawdziwe.
Zreszta nie ma co robic afery bo decyzje podejmujemy razem,kazda ma prawo sie wypowiedziec.
,za nim napisze do admina zawsze was pytam czy uwazacie,ze ta osoba moze tam zagladac,wiec nie uwazam aby decyzje byly pochopnie podejmowane,a co do sprawy iskierki dostep zaproponowala Maggusia(sorki magusia,ale musze w swojej obronie sie wypowiedziec),a inne laseczki ktore do nas ostatnio olaczyly udzielaly sie juz troche i z ich postow wynikalo,ze sa prawdziwe.
Zreszta nie ma co robic afery bo decyzje podejmujemy razem,kazda ma prawo sie wypowiedziec.

bo to jest wasza decyzja kogo chcecie miec na zamknietym i ja to rozumiem i szanuje
:-)
, Karolinka nie chciała dzisiaj w ogóle spać
, poza tym ostatnio zrobiła się strasznie niegrzeczna:-( a zawsze była takim grzecznym aniołkiem, nie chce jeść, nie chce się kąpać, nie chce wejść do wózka, mogłabym tak wymieniać i wymieniać, nie wiem jak się w takich sytuacjach zachować, w końcu ona jest jeszcze taka malutka, pewnych rzeczy jeszcze nie rozumie
no, ale ja nie chcę dostępu do wątku zamkniętego, nawet nie wiedzialam, że takowy istnieje, Maggusia zaproponowala, żebym tam wstawila zdjęcie Ali, i dlatego powiedzialam, że owszem mogę na zamkniętym wątku to zrobić, bo jestem przeczulona na tym punkcie i tu na ogólnym forum zdjęć nie wkleję. Chcę być dobrze zrozumiana, nie chcę i nie muszę wchodzić na Wasz zamknięty wątek, w końcu po to jest on zamknięty, żeby nie każdy mial dostęp, i rozumiem, że możecie mieć wątpliwości. Wy jesteście już tu dlugo spotykacie się na żywo więc wiecie z kim macie do czynienia ja jestem nowa, więc rozumiem