Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

, a gdzie konkretnie mieszkasz może na pw napisz, bywasz w Didcot, albo Oxfordzie? Widzę, że zaczęlaś gustować w tych samych kolorach co ja, ja mialam okres, że otworzylam szafę, a tam wszystko khaki, lącznie z bielizną, brązy i beże też uwielbiam i mam tego trochę, ale teraz mam już większą paletę kolorów ulubionych np. lubię wrzosowy kolor, tzw. brudny róż, niezmiennie czerń i biel, elementy czerwone też polubilam i niebieski też lubię;-)

.Planowalam to z mezem bylam pewna ze mi sie uda tak jak za pierwszym razem (mam synka Kamilka ) ,ale mi sie nie udalo az chce mi sie ryczec:-( ,nie wiem dlaczego mi sie nie udalo czyzby za wczesnie bylo .Moze nie powinnam narzekac niektorym udaje sie dopiero po kilku probach ,ale ja chcialam wlasnie teraz byc w ciazy i urodzic w maju ,a tak mam przynajmniej gleboka nadzieje ze uda mi sie za miesiac ,teraz bede probowac 3 razy .Moze jeszcze do was napisze bo teraz jest mi zle i to moj najgorszy dzien .Pozdrawiam was wszystkich i Gratuluje tym dziewczynom ktore sa na poczatku ciazy i tym ktore niedlugo beda rodzic ,Trzymajcie sie pa .
:-) zrobilam obiadek piersi z kurczaka w platkach sniadaniowych mniam mniam pychota i Moj poszedl do pracy , ja posdprzatnelam i wzielam prysznic i weszlam na chwilke zobaczyc co u Was slychac..?
aszz Mnie brzuszek boli
jak pomysle
ale cieszysz sie pewnioe za juz za chwilke bedziesz miala Mala w rekach;-)caluj odrazu jak wyjdzie z brzuszka - wtedy jest taka cieplutka
(Ja calowalam Blanie jak wyszla z brzuszka zanim ja umyli i do dzis nie moge zapomniec jej skorki byla taka mieciutka i pachnaca wodami-mialam czyste wody
:-))
.Wpadlabym na kawke ale nawet nie wiem gdzie mieszkasz??
a ile ma Twoj Synek ? 3 miesiace? nie za wczesnie na kleik??
:sick:Ja strasznie chorowalam w ciazy az bralam antybiotyk w 3 miesiacu jak wrocilam z Polski w zimie do Anglii tak MNie rozlozylo ze nie moglam doslownie oddychac
goraczka prawie 40 stopni ,masakra kaszel okropny malo co nie wyplulam pluc:-
:-)
, tez lubie miec cos nowego w domu. ale jak narazie nic nie urzadzam wiecej procz swojej sypialni bo ciagle mamy wynajmowane mieszkanie ale za rok lub 2 kupimy sobie swoje i wtedy zaczne urzadzac :-)
juz sie nie moge doczekac. Ze sluzba zdrowia to normalne, ONi tu wszedzie maja balagan nie tylko w zluzbie zdrowia.
a nie zajeli sie tym porzadnie

podalam przez Tesciow

place za college £380a Ty ile placisz???
.
. Ja musze również zacząć nauke, ale bardziej prywatną , dostawa nauczyciela do domu
:-), bo kto z małym zostanie, M. pracuje do późna :-(. Ale o pracy jeszcze nie marze :-)
, pa