maxin78
MAJOWA MAMA 06`
Agnes czytalam juz wczesniej ta historie,przykre to bardzo,tyle kasy trzeba nazbierac ,szkoda dziecka,aby sie tk meczylo,ale silna z niej dzewczynka i walczy wiec nie nalezy sie poddawac.My wplacilismy juz kaske niewiele 5 funtow,ale zawsze cos;-)
Pinka glodomorek z Coreczki ,a jak ma na imie bo w koncu niedoczytalam chyba
Wylecz suteczki,a potem probuj dalej,moze przez nakladke skoro masz tak delikatne sutki?zdrowka dla was,nie moge sie doczekac fotek
nafnia,niunka fakt pomylilam wasze dzieci,tyle nowych bobaskow,ze maly metlik sie robi
ale milo,juz niedlugo sie polapiemy czyje jest czyje
nafnia moze ona nie potrzebuje tyle snu i wlasnie woli takie krotkie drzemi,z czasem jej sie to unormuje
A jak wy mowicie do Natalii,bo my rozniasnie caly cza wymyslamy cos nowego:natalinka,natusia,natka,nataleczka,oprocz innym zdrobniem typu,dziunia,niunia,stokrotka,zabcia,perelka
Pinka glodomorek z Coreczki ,a jak ma na imie bo w koncu niedoczytalam chyba
Wylecz suteczki,a potem probuj dalej,moze przez nakladke skoro masz tak delikatne sutki?zdrowka dla was,nie moge sie doczekac foteknafnia,niunka fakt pomylilam wasze dzieci,tyle nowych bobaskow,ze maly metlik sie robi

ale milo,juz niedlugo sie polapiemy czyje jest czyje
nafnia moze ona nie potrzebuje tyle snu i wlasnie woli takie krotkie drzemi,z czasem jej sie to unormuje
A jak wy mowicie do Natalii,bo my rozniasnie caly cza wymyslamy cos nowego:natalinka,natusia,natka,nataleczka,oprocz innym zdrobniem typu,dziunia,niunia,stokrotka,zabcia,perelka

pomimo ze mamcia jest z nami i bardzooooo nam pomaga.
, wydaje mi się , że był to brzuszek
jak tam kac,super ze sie wyluzowalas Mi tego potrzeba....
extra dziecie:-)
:-( ale to Nic lepiej od nizszego poziomu niz od wyzszego, popowtarzam sobie:-) 18 o 9 wrzesnia juz zaczynam, dwa razy w tygodniu wtorek i sroda od 9-11 i od 9-12 , huh zobaczymy jak to bedzie, jutro jade wyrobic legitymacje:-)a Ty placisz Maju? BO Ja nie wiem wkoncu ...jutro sie zapytam (ps. dostalam sie ledwo byly ostatnie 2 miejsca i sie zalapalm , tyle ludzi
) Ja zabralam Blaneczke ze Soba bo nie mialam jej z kim zostawic, a Moj tez byl na egzaminie ale On na wyzszym poziomie
Jaka druga czesc Maja masz jeszcze jutro? moze to co ja wyrobienie legitymacji?? tak??Biedna Martusia:-(tesknila za Mamusia
i pomagalo zlapala i trzymala a potem juz sie piers wyrobila, czasem zakladam nakladki (tylko awaryjnie)
, a z profila