brrr ale zimno sie zrobilo idzie jesien, widze ze wiekszosc z nas odczuwa to lekkim spadkiem nastrojow, ja tez nie lubie jesieni ani zimy, juz z utesknieniem czekam na nastepne lato

Natalka ostatnio odkryla ze ze wszystkich paluszkow najsmaczniejszy jest kciuk:-) i ssie go ile moze, a smoczek wypluwa
gabids - trzymamy kciuki za bezbolesny i szybki porod

;-),
a tak wogole to gratuluje wytrwalosci w czytaniu forum , ja tez zanim cokolwiek napisalam zaczelam czytac ale doszlam do okolo 60 strony i juz przestalam
agnes - gratulujemy domku:-)
mala- gorzatka - moja Natalka tez spi w spiworku (GROBAG) i jest super , mam pewnosc ze mala sie nie rozkopie w nocy i nie zmarznie, a jesli chodzi o zimne raczki to jest racje, jesli dzieci maja chlodne raczki to wcale nie oznacza ze jest im zimno, po prostu krazenie u maluchow nie jest jeszcze dobrze rozwiniete. Trzeba sprawdzac czy kark i klatka piersiowa jest ciepla.
kiedys pisalysmy o paszportach - do tymczasowego wystarczy angielski akt urodzenia

, to tak dla upewnienia;-)
buziaczku - hehe my chyba wszystkie przechodzimy to samo i wcale nie przesadzasz jak piszesz tak slodko o swoim malenstwie, one sa takie kochane, ja w Natalce jestem zakochana po uszy i kazdego dnia bardziej
pozdrawiamy