A wiec jedziemy...rano zaspalam do collegu

ha ha ha a wczoraj nastawialam jeszcze budzik -mojego slowa i tak znajac zycie obudze sie a Ty bedziesz jeszcze w lozku, mialam wstac o 6. 30 a obudzilam sie o 8 a na 9 mialam college
, wiec wszystko robilam w pospiechu, malowalam sie i suszylam wlosy z Blania przy cycku
. Chcialam ja nakarmic by nie byla glodna pod moja nieobecnosc.Szybko sie wybralismy i pojechalismy , na collegu Moj Mnie zastwail i pojechal z Blania do Tesciowej, Blanka caly ten czas jak bylam w collegu przespala , a jak wrocilam zastalam ja glodna i z czkawka. Myslalam ze umre z tesknoty, za Nusia, Jak ja ''dorwalam''to myslalam ze ja zacaluje na smierc

ucieszyla sie na moj widok ...:-)Po za tym juz ma bardziej stabilna ta glowke potrafi utrzymywac ja w pozycji pionowej chociarz czasem jeszcze poleci na boki lub uderza nia tkj nia kiwala w ta i spowrotem

, bardzo lubi byc na raczkach i wszystko obserwowac bo jak lezy to nie moze wszystkiego zobaczyc i sie denerwuje
, he he jak ja klade na brzuszku to wysoko unosi i trzyma dlugo glowke, zawsze klade jej naprzeciwko jakas grzechotke kolorowa
, przy okazji zjada przescieradlo, wyslini i ciagnie buzia
taka smieszna jest, oczka wielkie robi i minki zabojcze , piastki wklada do buzi i penetruje jame ustna,a jak za daleko wlozy paluszki to ma odruch wymiotny i sie denerwuje
ahh te kochane dzieciaczki ile one daja nam radosci

codziennie slysze nowe to dzwieki z ust mojej Nusi

jest zarbista
ok bo juz przesadzam , ale strasznie rosne z dumy jak widze Nusie jak sie rozwija w szybkiem tempie.z Collegu jestem bardzo zadowolona, mimo ze mam tylko 3 polakow i w tym Mame 2 dzieci co ma 35 lat:-)suuper Babka,pogadalysmy soobie w mjiedzy czasie.
nastepne zajecia w piatek . a moj jutro ma
ok mykam sie kapac i cos zjesc a potem z Moim chce poogladac tv

buziaczki dla wszystkich papa ale zimnooo sie zrobilo grzeje od kilku dni

bo Nusia sie budzi z zimnymi raczkami mimo ze jest ubrana i przykryta kolderka-zm,arzluch straszny z niej
i dlatego dzis spi w becie