Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

hejka Mamusie!

po za tym od 3 dni czuje sie nie najlepiej
:-(jakies chorubsko sie przpaletalo i zamieszkalo we Mnie.. i boje sie zeby Blania Mi nie chorowala tylko. Wczoraj wieczorem to juz czulam jak sie rozpadam..
z nosa leci gardlo boli i swedzi, zmeczona i oslabiona..chrypa i bol miesni chyba to grypa 

:-(Po za tym juz coraz wiecej mamy zalatwien ze slubem zwiazanych,zdecydowalismy sie juz na termin ale nie wiemy czy jest wolny, w poniedzialek idziemy zamowic termin -jesli sie cos nie zmieni i nie bedziemy mieli innych zalatwen, szukam sukienki moj garniturka itd. takze ciagle w poszukiwaniu. codziennie mam tez mnostwo sprztania..nie wyrabiam sie pranie mi nie schnie i jestem zla bo nie mam sie w co ubrac. wczoraj mialam fatalny dzien , wylla mi si herbata rano na przewijaku zala mi tel i wykladzine, potem zlapal mnie deszcz jak wrocalam z tesco , bieglam jak kretynka z wozkiem
a potem wpadl mi tel do ubikacji 

ha ha , a pozniej otwierajac lodowke wylala mi sie smietana- spadla i sie rozbryzla tak dokladnie i nie ugotowalam zupy. takze taki pechowy dzien ...ale wieczorem znalazlam klucze ktore myslalam ze zgubilam a one byly cuagle w torebce 
ale jestem zamieszana juz widzicie same 
ale ciagle slysze jak w nosku cos chrapocze , i jest wielki placz jak wyciagamy katarek ...:-
:-( 

czy tylko woda??
kupka powinna byc nadal rzadka? to mam zmienic mleko? jak myslicie? bede ja obserwowac ...

pozdrawiam
moje chlopaki szaleja prz J Morisonie na dole(kupilam dzis mezulkowi bo go bardzo lubi)