Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ogromnie jej sie spodobalo bycie na raczka-ale nie u kazdego, w pozycji pionowej i buzia do wszystkich, wtedy moze wszystko obserwowac, lezenie na boczku na moich raczkach. i tupanie po Moim brzuszku jak ja podniose..zimnymi nozkami
Usmiecha sie juz na moj widok rozpoznaje, zapamietuje glosy, bardzo lubi rozmawiac ze mna i do zabaweczek. Nocki przesypia Mi roznie ale jak ja poloze o 20 to do 3 napewno pospi chyba ze malo zje wieczorem.
to mam pobudki o 3,5,6lub 7 i o 8 juz szarzuje budzac caly dom 
dziwne bo akurat troszke na tym sie znam i raczej wytrawionego wlosa sie nie rozjasnia a wlasnie przyciemnia
powiedziala ze moze mnie sciac ale o inne godzinie czyli poprostu nie miala czau i dobrze wyszlo bo poszlam do salonu do polki to powiedziala mi o wiele nizsza cene w szoku bylam!
angielka chcioala 80f a polka 30f no ale tez u niej zapelnione i dostac sie nie mozna dopiero na wtorek
a ja musze cos z moimi wlosami zrobic bo normalnie wygladam jakby mnie poterepalo haha
teraz to juz mysle ze chyba za krotko chcialam sie sciac
no dogodzic mi co:-)
zapraszam do naszego miasteczka:-)
widze ze masz problemik z mleczkiem o jej dobrze ze ja nie mam takiego odpukac bo probowalam podaca malemu rozne mleka i jest ok tylko nie lubi tych z kaszka lub grysikiem musi byc w postaci normalnej mlleczko a kaszka taka zeby jesc lyzeczka mysle ze to wlasnie zalezy od dziecka;-)ale bedzie dobrze a dobr mleczka jest wazny moze porozmawiaj z lekarzem
wiec mysle ze i u was sie unormuje.

nawet domowe sposoby.
strasznie mi przeszkadza a troche cwicze ale jeszcze nie tak intensywnie chyba tez musie sie wziasc za siebie i za ten bebenek
i jak nowe mieszkanko
i bedziecie miec drugiego dzidziusia :-)
jakas ochota Mnie naszla
po calym tyg. i pojde spac.
, i nocki ciezkie budzi sie z placzem