PINKA25
mama razy DWA;-)
Gosieńko-jak czytam twoje posty to jak bym o swoim dziecku czytała:-):-)
moja mała ma dokładnie to samo przez cały dzień nie spi to zleży czasami jest grzeczna ale rzadko sie jej to zdarza
ogólnie jak ja nosze to jest ok a jak tylko odłoże do łóżeczka to afera jest niesamowita
ze uspokoic jej nie moge
a noc przesypia bez problemu
w ciągu dnia mam rece jak małpa do samej ziemi:-):-) w nocy sie troszke regenrują

czasami to juz mam takiego nerwa bo cały dzien siedze z nią sama i nic nie moge zrobic bo jak ja na chwile zostawie to już ryk

ohhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,te nasze dzieciaki już nami rzadza a co dopiero dalej

agnieszko1-tak dokladnie rodziłam 5 tygodni temu :-)w ciazy nosiłam rozmiar 14 a teraz to juz 10 jest mi za duża
ha ha jeszcze sie okaże ze do 8 rozmiaru dojde hi hi
buziaczku-wkleje foteczki wkleje:-):-) tego małego urwisa:-)
jak Blania dzis sie czuje?
witam serdecznie wszystkie nowe mamy na forum:-) niestety wybaczcie ze nie odpisze wszystkim ale czasu brak:-)
mała mnie terroryzuje

a jeszcze brzuni mnie boli czy to możliwe ze na @
ok pozrawiam serdecznie pa pa
moja mała ma dokładnie to samo przez cały dzień nie spi to zleży czasami jest grzeczna ale rzadko sie jej to zdarza

ogólnie jak ja nosze to jest ok a jak tylko odłoże do łóżeczka to afera jest niesamowita
ze uspokoic jej nie moge
a noc przesypia bez problemu
w ciągu dnia mam rece jak małpa do samej ziemi:-):-) w nocy sie troszke regenrują

czasami to juz mam takiego nerwa bo cały dzien siedze z nią sama i nic nie moge zrobic bo jak ja na chwile zostawie to już ryk

ohhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,te nasze dzieciaki już nami rzadza a co dopiero dalej

agnieszko1-tak dokladnie rodziłam 5 tygodni temu :-)w ciazy nosiłam rozmiar 14 a teraz to juz 10 jest mi za duża

ha ha jeszcze sie okaże ze do 8 rozmiaru dojde hi hibuziaczku-wkleje foteczki wkleje:-):-) tego małego urwisa:-)
jak Blania dzis sie czuje? witam serdecznie wszystkie nowe mamy na forum:-) niestety wybaczcie ze nie odpisze wszystkim ale czasu brak:-)
mała mnie terroryzuje

a jeszcze brzuni mnie boli czy to możliwe ze na @

ok pozrawiam serdecznie pa pa

to przyjdzie samo,zobaczysz....moj lekarz powiedzial mi,ze najlepiej kupic jakis podrecznik,taki ktory uwazasz za najbardziej wartosciowy i trzymac sie tylko tego,bo milion zrodel opisuje jedna sytuacje na milion sposobow i mozna juz samemu zwariowac....naprawde polecam Ci to samo.mialam od poczatku(i dalsze czesci nadal ciagle dokupuje) 'pierwszy rok zycia dziecka'(tu masz link: 

:-)No plusow nalapal,hehe....
, skąd ja to znam