olcia23
list mama '05
Ja na momencik!Bo mam lerzec -mezulek zarzadzil i dobrze!
Bziaczku -z tego co wiem to nastepne jest na wiosne,to juz nie tak zle a ile od ciebie jest do Londynu?
izka0401-dziekuje za mile slowka
justyna170979-nawet nie mysle ze przestaniesz z nami dac na bb na szczescie internet jest wszedzie!
Evoska-co u ciebie wszystko ok?buziaczki dla fasolki a wlasciwie ile juz ma cm?
maxin-nie gadasz wiec pewnie cie jeszcze nie ma ale jak tylko sie pojawisz CZEKAMY!
pozdrawiam wszystkich serdecznie
Bziaczku -z tego co wiem to nastepne jest na wiosne,to juz nie tak zle a ile od ciebie jest do Londynu?
izka0401-dziekuje za mile slowka
justyna170979-nawet nie mysle ze przestaniesz z nami dac na bb na szczescie internet jest wszedzie!

Evoska-co u ciebie wszystko ok?buziaczki dla fasolki a wlasciwie ile juz ma cm?
maxin-nie gadasz wiec pewnie cie jeszcze nie ma ale jak tylko sie pojawisz CZEKAMY!
pozdrawiam wszystkich serdecznie
,bo z tego co sie orientuje,to powinnam miec nowy materacyk posciel i to wszytko no i tak chce zrobic.
i nudy mnie zzeraja)
na dodatek z rana mi daje tak popalic ze zakretu nie moge zlapac
ciagle wisi na mnie moj nieborak!i dokucza jak moze
tylko na spacerze byl grzeczny.
i wysmarowal sie dzis antyperspirantem wysypal malusienkie gwozdziki na nowa bluzke wylal odplamiacz posciel zalepil mi w zelkach
witaminki nayzwaja sie HALIBORANGE 

szok!
z herbatka i ogladam serial i zaraz wyruszamy na jakis spacerek, potem kapielka i Blania bedzie spala. Wtedy Ja cos bede mogla zrobic musze poprasowac sterte ubran, i wyszykowac wszystkich na jutrzejszy wyjazd - jedziemy do Mojej Mamy na caly dzien rano wyruszamy i w nocy wrocimy