Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

co do usypiania małej to umnie jest dokładnie tek samo:-)jak mam ja na reku to spi aż chrapie a tylko chce ją odłożyć do łóżeczka o oczy ma odrazu otwarte
chociaż czasmi podstepem uda mi sie ją odłożyć

a normalnie to mała terrorystka:-):-) swoim donosnym płaczem stawia wszystkich na bacznosc:-):-)
tylko nie wiem skąd, przecierz a g....em sie nie bije-no nic zobaczymy co z tego będzie. Łukasz w szkole a juz nie dlugo przewra, oj jak będzie dobrze. Zwłaszcza w takie dni jak dzis po prostu niechce sie wstawać nawet moj luby mial problem z wstawaniem do pracy.
;-)jak twoje samopoczucie???
trzeba wykorzystac ten czas,bo potem brakuje takich chwil,ja czasmi chce wziasc natke i tak przytulic jak niemowlaka ,ale jest juz za dluga i sie nie miesci 

a takie to bylo fajne,ale teraz przytula sie sam i zupelnie inne sa odczucie,cudowne,dzieci sa kochne;-)
juz niedlugo ferie,laba laba,a jak twoje prawko,ruzylo sie cos,ja postanowialm ostaro sie do tego zabrac moze sie uda na nowyc nork miec juz parko,byla byma mega zadowolona,choc wciaz mam stracha niewiem czemu.A swiezb od czego hmmm.............???przepisali ci cos na to?dobrze ze Ola juz lepiej sypia,wymeczyliscie sie troche

wykorzytsuje czas bo maluch wciqaz spia,mylam,ze G wstala,ale zasnol znowu,pogoda................

. No i rzecz jasna gratulaski dla Natalinki tyle nowych umiejetnosci w tak krotkim czasie.

Z checia pojechalibysmy na swieta bo moj tato zjedzie tez z pracy (a pracuje w Holandii) na swieta ale ceny biletow sa zawrotne
Szlag mnie trafia bo chcialabym zeby zobaczyl swoja wnusie ale chyba sie miniemy buuuuu bo on w pol stycznia wraca do Holandii buuuu