Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
;-):-)
;-)i umowic sie co do ceny,aby ktos nie dostal za £1,a ktos za £10,sparwiedliwie musi byc nie;-)oczywiscie to sa tylko moje pomysly,kazdy moze sie wypowiedziec i cos zaproponowac,czym wiecej glow do myslenia tym wiecej pomyslow,bedziesz na spoikaniu bodajrze 26 ???ugadamy sie co i jak

wyjazd juz tuz tuz,czy to chodzi o grudzien,tak czy tak bedzie cudnie i wypoczniecie;-)Maly widze kumaty,a jak jego waga,je kruszek?
przepraszam za skoczka,
zajme sie tym w tym tyg,jezli nadl jestes zainetersowana
super
, chociaz tutaj starki nie trwaja tydzien jak u nas
w Polsce. Ja tez jak bym wyjezdzala na rodzinne wakacje to bym nie miala na nic czasu, wiec wcale ci sie nie dziwie. Cekam na uzupelnienie blogaska, bom ciekawa zdjec.
, no i ma juz 6200
, nie wiem jak go bede nosic za miesiac jak on juz taki ciezki- normalnie kolpsik
.
, dziewczyny nie wiem czy tak dlugo to wszystko ma trwac , no i dostalam @
, musze schudnac bo w marcu mamy slub koscielny i musze jakos wyladac , a nie chce isc do oltarza z waga 75 kg.Bo tyle mam od samego porodu i nie chce isc w dol.