czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo

MEA CULPA
mam jednak kilka powodow
1. na maxa jestem zaangazowana w prace, kazda wolna chwile spedzam na programowaniu, ale dobra wiadomosc, ze moj pierwszy projekt dobiega koncowi

i troche zamierzam potem odetchnac to bede zagladac czesciej
2. poprostu oszalalam na punkcie zabaw z Krysia, ucze ja czytac, liczyc, malowac i wszystko co sie tylko da zreszta o jej postapach mozecie sie przekonac na naszym kanale na youtubie
YouTube — Broadcast Yourself.
3. wisi nad nami widmo przeprowadzki (wlasciciel sprzedaje mieszkanko :-(), przerabialismy scenariusz kupna domu (niewypalilo), znalezienia czegos ladnijszego i tanszego (w toku) i generalnie tak stapamy po linie
4. poznalam nareszcie kolezanki tutaj i oprocz siedzenia przy kompie czasami tez wychodze na ploty
to by bylo tyle z tlumaczenia sie
bardzo tesknie za pogauchami z wami wiec obiecuje wpadac jak najczesciej, w tej chwili robie bardzo dlugie testy i czekajac na wyniki moge troche skrobnac
25 do 31 pazdziernika jedziemy do Irlandii!! ciesze sie jak glupek do mojej chrzesniaczki kochanej Amelci i do chrzestnego mojego meza wiec niby nie spokrewnieni jestesmy ale dla mnie to nasza kochana rodzinka jest
justyna.w zle dni czasem sie zdazaja, ale ine martw sie napewno jutro bedzie lepiej, moja Krysia tez ostatnio o 13.00 nie chce spac, wiec klade ja poznej jak sie mocniej zmeczy
dobra koncze bo mam pierwsze wyniki i albo podskocze z radosci... albo rzuce komputerem o sciane jesli nic nie wyszlo