• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Jejku, wpadam tylko na chwilunke zeby sie pochwalic ze moja niunia ze ponownie mnie zaskoczyla.
Zawsze po butelce o 23 budzila mnie o 5 rano na kolejna :-)
a dzisiaj po butli o 23 obudzila mnie o 7 rano :-D grzeczna ta moja Nastka

reklama
Witam mamusie. Pusto tu jeszcze....moze potem sie rozkrecimy:-)
Ale mam dzisiaj zly dzien, juz zdazylam sie poplakac, moze to nie byly powody do tego, ale juz mi nerwy poszly......
Rano na dzien dobry Adrian na mnie zwymiotowal, potem nioslam mu kasze i wylalam cala na wykladzine podlogowa i musialam ja prac. Na koniec dostalam list od taty, czekalam na polski odpis urodzenia Adriana i patrze, a tu blad. Pani w urzedzie do miejsca urodzenia dodala sobie jedna literke, przez co akt jest niewazny. A potrzebowalam go do wyrobienia paszportu. Teraz wszystko musze odsylac:wściekła/y:
I mama dzwonila dzisiaj, uswiadomila mi ze dzisiaj trzynasty, wiec nie wiem co mnie dzisiaj jeszcze czeka. Pewnie sie z moim pokloce.......

Gabids- powiem tak, ja bym ta babe troszke postraszyla policja. Poniewaz poniesliscie koszta, to zazadalabym od niej pieniedzy, oddania depozytu. A jesli nie chcialaby oddac, to ja bym sie nie patyczkowala i wziela ze soba w czasie wyprowadzki cos z wyposazenia mieszkania, co juz bylo jak sie wprowadziliscie. Ostatecznie mozna sie poradzic policji albo adwokata. Bo tak jak piszesz, sprawa musiala sie ciagnac dluzej, o czym Wam nie powiedziala w czasie podpisywania umowy. Wspolczuje, bo wiem jak ciezko jest ze znalezieniem czego na gwalt... Pozdrawiam, napisz co postanowiliscie.

Milego dzionka dla Was laseczki !!!!!!!!

Witam,
bardzo puściutko tutaj...nie dziwie się słoneczny weekend , dzisiaj słoneczko dopisało :-)... Ranek nie był za ciekawy więc zabrałam się za generalne porządki,chwile po ściągnięciu firan wyszło słoneczko :-(, zanim skończyłam było już po 16.00. Z moim urwiskiem nie da się zrobić wszystkiego szubciutko :-D. Niestety ominął nas spacerek, oby jutro było jak dzisiaj.

Dobrej nocki życze :-)

Hej hej, jakie pustki, kazdy pewnie w weekendzik sie rodzinkuje:-), zreszta ja tez tylko na chwilke, mielismy dzis ciezki dzionek , Szymus marudny , chyba przez ta pogode( pada i pada):-(, nie dziwie sie dziecku jak i mi sie nic nie chce i tez marudze.
Dobranoc wszystkim

czesc dziewczyny, dawno mnie nie bylo :zawstydzona/y: MEA CULPA
mam jednak kilka powodow
1. na maxa jestem zaangazowana w prace, kazda wolna chwile spedzam na programowaniu, ale dobra wiadomosc, ze moj pierwszy projekt dobiega koncowi :-D i troche zamierzam potem odetchnac to bede zagladac czesciej
2. poprostu oszalalam na punkcie zabaw z Krysia, ucze ja czytac, liczyc, malowac i wszystko co sie tylko da zreszta o jej postapach mozecie sie przekonac na naszym kanale na youtubie
YouTube — Broadcast Yourself.
3. wisi nad nami widmo przeprowadzki (wlasciciel sprzedaje mieszkanko :-(), przerabialismy scenariusz kupna domu (niewypalilo), znalezienia czegos ladnijszego i tanszego (w toku) i generalnie tak stapamy po linie
4. poznalam nareszcie kolezanki tutaj i oprocz siedzenia przy kompie czasami tez wychodze na ploty :szok:

to by bylo tyle z tlumaczenia sie

bardzo tesknie za pogauchami z wami wiec obiecuje wpadac jak najczesciej, w tej chwili robie bardzo dlugie testy i czekajac na wyniki moge troche skrobnac :-p

25 do 31 pazdziernika jedziemy do Irlandii!! ciesze sie jak glupek do mojej chrzesniaczki kochanej Amelci i do chrzestnego mojego meza wiec niby nie spokrewnieni jestesmy ale dla mnie to nasza kochana rodzinka jest :tak:

justyna.w zle dni czasem sie zdazaja, ale ine martw sie napewno jutro bedzie lepiej, moja Krysia tez ostatnio o 13.00 nie chce spac, wiec klade ja poznej jak sie mocniej zmeczy :happy2:

dobra koncze bo mam pierwsze wyniki i albo podskocze z radosci... albo rzuce komputerem o sciane jesli nic nie wyszlo :wściekła/y:

czesc dziewczyna! ja tylko na sekundke,bo wlasnie spac sie wybieram:tak::tak::tak:
dzis przysnelam na kanapie i M dogladal Niki i sie biedny zestresowal bo mala uderzyla potylica w kant stolu i krzyk niesamowity byl!!!:-(:-(:-(Ale po momenciku przestala plakac i bylo ok,a le to na pewno bolalo!ma czerwona glowke lekko z tylu i tak szczerze powiem,ze troche sie martwie,bo wievie jak to z urazami glowki czasami jest:-(:-(:-(pozniej zasnela ale sie przebudzila i wygladalo jakby ja ta glowka bolala ale w koncu zasnela...zobacze jak jutro bedzie sie achowywala,poobserwuje ja troszke,a ze i tak sie wybieram do lekarza( bo sie cos przeziebila) to od razu sprawdzi ta glowke.
ale M sie biedny przestraszyl,bo pierwszy raz sobie cos przy nim zrobila tak powazniejszego:-(
dobra,lece.jestem na biezaco z waszymmi postami,ale nie mam chwilii nawet zeby przysiasc...moze w poniedzialek sie uda bo jutro (w zasadzie to dzis)caly dzien poza domkiem mamy:tak::tak::-):-)mam nadzieje ze pogoda dopisze!!!milej niedzieli!!!!

Dzień Doberek,
zaglądam z kawką a tu spokojnie... dzisiaj i ja nie posiedze długo przy kompie, powoli wychodzi słoneczko więc trzeba zorganizować sobie jakiś wypad :-). Może sąsiadeczke wyciągne, zawsze to raźniej :-D.

Justynka mam nadzieje że dzionek po tym wszystkim uspokoił się, dziś nowy dzień, nowe pomysły... i życze UŚMIECHU.
katarzyna_s jak tam Niki, bidulka, ale jak widać tata bardziej zestresowany ;-)... to pewnie nie tylko malutką tuliłaś ;-):-D. Dużo zdrówka Gwiazdeczce
toola powodzonka w poszukiwaniu mieszkanka:tak:.
mala-gorzatka28 super, Kruszynka po miesiącu dała taki prezencik mamie, a jak dzisiaj? Ja musiałam czekać 4 m-ce na takie niespodzianki :-p, ale coraz częściej wystarczy mu tylko mleko po kąpieli i wstaje o 6:00-7.00.

Spokojniej i słonecznej niedzieli :-):tak::-D

Cześć KOBITKI KOCHANE wpadam na sekundke, tesciowie poszli na spacerek to lece do was sie przywitac i spadam, bo jeszcze pranko musze powiesic.
SUPER pogodynka sie zrobila, extra, akurat na spacerki sie nada. Alexik z dziadkami w plener a My wkoncu troszke czasu bedziemy miec dla siebie, tylko cholinder jak na złość @ sie zbliza duzymi krokami (czuje juz) (to sie nazywa złosliwosc :wściekła/y:).

MAXIN kochana mam nadzieje ze pamietasz o mnie :blink::happy2:, czekamy z niecierpliwoscia, a koszta oddamy na spotkanku :tak:.
TOOLA jak tam komputer cały???? Nad czym teraz pracujesz? Programowanie to fajne ale pracochłonne zajecie. Na prace dyplomowa musielismy napisac jakis program edukacyjny i nie powiem troche mi to zajelo (i to jeszcze w TURBO PASCALU) :-D.
JUSTYS no i jak tam, poprawa humorku :-(.
Nic zmykam bo przyjda a ja jeszcze nic nie zrobilam.

Buziakow moc dla Was i kruszynek.

reklama
Witam Mamusie!
332.gif

Widze weekendziki tu spokojne.
U nas nic sie nie dzieje moj pracuje do pozna i siedze z malym w domciu:blink:
Zazdroszcze niektorym z was ze macie tu swoje mamy albo jakies ciotki bo zawsze to jest do kogo pojsc a tak to nuda:zawstydzona/y:
Brianek juz zdrowszy nie ma temperaturki kaszle troszke i jeszcze maluski katarek jest ale to nic w porownaniu z tym co bylo:-)wiec i lepszy ma nastroj do zabawy.

Justyna w moj maly tez nie chce chodzic ostatnio spac kolo poludnia wiec go przetrzymuje ma jedna drzemke ale dluzej spi:-)bedzie dobrze nie przejmuj sie sprobuj przetrzymac:happy2:

A gdzie jest Iskierka?dawno jej tu nie widzialam:szok:

Toola swietnie ze juz konczysz prace i bedziesz miec z glowy:tak:po za tym ah z tymi mieszkaniami to tak jest zycze sukcesow w znalezieniu nowego i dobrego mieszkanka!:-)
Widzialam filmiki Krysi sa rewelacyjne:blink:slicznie maluje buduje itd.
Ciesze sie ze o nas nie zapomnialas i nadal tu zagladasz:happy2:

Mamuska79 zycze udanego wypadziku :tak:

Katarzyna s trzymam kciuki zeby z ta glowka bylo wszytsko ok:zawstydzona/y:napewno maz musial sie wystraszyc o jej:-(
Daj znac co i jak?

Mala-gorzatka gratulacje dla niuni ze przespala noc!:blink:

Justyna170979 nie martw sie mi tez sie zbliza @ wielkimi krokami ale jak narazie tego nie odzczuwam tak ze jakos nie chodze zdenerwowana co dziwne:-praczej na buzi mnie wysypalo wrrrrrr:wściekła/y:

Pozdrawiam i sle ciumaski!
i127006603_73912.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry