Maxin 78- Moja Blania miala juz jeden raz badany sluch jakos po porodzie kilka tygodni chyba 4 i teraz ma jak bedzie miala 4 miesiaczki , zniw badany sluch ale sami nam przyslali list.
ja tez bym byla wsciekla i bym zadzwonila i powiedziala im co wy k******** zartujecie sobie z ludzi? czy co?

po co wysylali taki list??
nie rozumiem naprawde ...masakra ale ta opieka tutaj ma burdel w tych papierach , nie interesuje ich zdrowie pacjenta ,,,ja to bym chcialagadac z tym co wysyal ten list co slepy? nie widzi daty ?
oo 
nie popuscilabym ...uhhh 
zdenerwowoalm sie . Maxin walcz o swoje niech Natalke badaja , a mialas kiedy kolwiek badanie ???
ja tez bym byla wsciekla i bym zadzwonila i powiedziala im co wy k******** zartujecie sobie z ludzi? czy co?

po co wysylali taki list??
nie rozumiem naprawde ...masakra ale ta opieka tutaj ma burdel w tych papierach , nie interesuje ich zdrowie pacjenta ,,,ja to bym chcialagadac z tym co wysyal ten list co slepy? nie widzi daty ?
oo 
nie popuscilabym ...uhhh 
zdenerwowoalm sie . Maxin walcz o swoje niech Natalke badaja , a mialas kiedy kolwiek badanie ???

juz mogli wogole go nie wrzucac och szkoda gadac
no tak czasami bywa z zakupami,chyba to faktycznie nie byl twoj dzien,choc ta moga tez mi dziala czasmi na nerwy,wiec ja mieszam style i ubieram sie po swojemu

wiec z kasa LIPA na maxa, chyba w tym roku swieta beda bidne, przez te przeprowadzke :-(

Na starym miejscu niestety ale mieszkalismy ze zlosliwymi osobami. Natomiast ostatnio i to nie pierwszy raz przepadl list z przychodni, z terminem szczepienia. Zadzwonilam do nich i HV powiedziala ze coraz wiecej ludzi sie skarzy ze listy nie dochodza(ciekawe czy to ich wymowka czy to prawda). A co do badania sluchu to szkoda ze nie poszlas z mala do lekarza w Polsce, ale moim zdaniem mala jest na pewno zdrowa, zauwazylabys gdyby cos byloby nie tak. A Adrian mial tylko raz badany sluch, po porodzie w szpitalu i o zadnych kolejnych badaniach mi nic nie mowiono