reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

witajcie, w koncu znalazłam czas, wiec piszę:happy2:. U nas była dzisiaj przesliczna pogoda, słonko pieknie świecilo:-), ale niestety już chłodno bardzo jest:baffled:, my juz grzejemy w domku od kilku dni
Ja juz jestem zdrowa, niestety teraz mój M choruje :no:, na szczęście karolisia się jeszcze jakos trzyma i oby tak dalej:tak:

Buziaczek to straszne co piszesz:-(, biedna Wikusia i Pinka, to okropne patrzeć jak malenstwo cierpi :no:

Maxin nie wiem jak tam koncert, chyba teraz rodzice Majeczki nie mają głowy zeby o tym myśleć, bo Maja jest w szpitalu:-(, operacja faktycznie ma być w PL ale nie wiadomo jak to będzie jej stan jest aktualnie bardzo poważny:no:, modle się zeby wszystko było dobrze
A mieszka nam się bardzo dobrze:tak:, dzięki ze pytasz, prawie juz skonczylismy remoncik, jeszcze tylko pokoik dla Karolisi:happy2:

Justyna no jakoś ostatnio na nic nie mam czasu, Karolisia mi nie chce spac w dzien moze dlatego, a do PL niestety się nie wybieramy narazie, domek pochłonął całe nasze oszczędności, więc brak kaski niestety:no:

Toola a nie mysleliście o jakiejś firmie która udziela kredytów, bo przecież nie tylko banki dają kredyty, moze wybierzcie się do doradcy kredytowego, my tak zrobiliśmy i kupiliśmy domek, życzę powodzenia może się uda:tak:

Maja gratuluję domku:tak:

Izusia a Ty gdzie sie podziewasz , mam nadzieje, że u was wszystko ok:confused:

przepraszam jak kogoś pominęłam:zawstydzona/y:, pozdrawiam i zyczę dobrej nocki:cool2:

reklama
a ja spaćnie moge czytam BB.Ojej ale Pinka sie bidna ma.JA jak wchodze do szpitala to odrazu płacze a jak wyladuje z małym to już tragedia.w zeszłym roku jak kolin trafil do szpitala to z sistra mojego płakałyśmy razem. lekarz nie mógł sie dogadac ze mna.

Pinka dużo zdrówka i trzymamy kciukaski.

witajcie, Mamy z UK. Jestem w piątym miesiącu ciąży i zachorowałam na kosz dla dziecka tzw. Moses Basket, wiecie o co mi chodzi? miszkam w Polsce i tutaj jest on tylko w Mothercare za ponad 500 zł ze stojakiem. Wiem że w Anglii te kosze sa bardzo polplarne i tanie. Czy któraś z Mam mogłaby mi pomóc w zdobyciu go???? oczywiście poluję raczej na używany, ale tani nowy też jest pożądany....:) prosze pomóżcie spełnić zachciankę ciężarówki......:..)))

31kh0.gif
Czesc kobietki, juz wracam, tesciowie pojechali i pora na powrot do codziennych obowiazkow :-(, znowu pranie, sprzatanie, gotowanie, zmywanie na mojej głowie, no ale coz jak mus to mus.

PINECZKO trzymaj sie i duzo zdrowka dla malutkiej.

Reszcie odpisze pozniekj bo tylko zajrzałam. Buziaczki.

Witam Dziewczyny ja tylko na momencik :-) bo ide zejsc sniadanko wybrac siebie i mala i jedziemy po obraczki , a potem zamowic kwiaty na torcik i na wiazanki :tak:noi ozdoby do tortu :blink: mam nadzieje ze cos mi sie spodoba :-p:-p dzis mam straszny humor , wszystko jest jakos nie tak ...:sorry2::confused:hymmm....moze to nie najlepszy dzen na takie sprawy no nie wiem okaze sie :cool2: he he he

napisalam Pince sms wczoraj wieczorkiem ...;-)ale nic nie odpisala :-(pozdrawiam milego weekendu :tak:

Az mnie zamurowalo jak przeczytalam wiadomosc o PINCE i malutkiej. Ja bym umarla z rozpaczy jak by sie cos mojemu stalo. Zastanawiam sie jak sie czuje. Buziaczku jak bedziesz cos wiedziec to pisz, bo wszystkie sie tu denerwujemy i martwimy.
A ja koncze kawke i zaraz zabieram sie do gotowania. Buziaki

Witam Mamusie!

Widze ze troszke postow przybylo fajnie:tak:
Ja dzis w nie najlepszym nastroju jakos mi smutno i wogole:sorry2:
Brianek wlasnie spi a mnie czeka sprzatanie lazienki nie lubie tego!:baffled:i nie moge sie do tego zabrac zwlekam:-p

Pineczka kochana trzymaj sie slonce!:unsure:
Jest mi strasznie przkro ze wasza malusia ksiezniczka musi tak cierpiec:-(
Mam nadzieje ze wkrotce bedzie wszytsko wporzadku ze wszytsko sie unormuje i bedziecie wszyscy szczesliwi:-)gleboko w to wierze i trzymam za was kciuki!
Moge sobie tylko wyobrazac co przezywacie...:zawstydzona/y:

Buziaczku a ty na przymiarke obraczek dzis idziesz?wow extra pewnie podekscytowani co:-)

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Witam , ladna pogoda w ten weekend co ?? Ja tylko na momencik wpadlam napisac wam co u Pineczki .
Pinka wczoraj przyslala Mi kolejnego smska - ''Dzieki serdeczne za cieple slowa Wiktoria ciagle placze bardzo cierpi:-(, a ci lekarze nic nie robia staramy sie jak najszybciej pojechac do Polski:-( bo jeszcze nam zmarniuja dziecko, kobietki stramy se byc silni dla niej ale serca nam pekaja jak widziemy jej cierpienie:-(, pozdrawiam buziaczki dla was.''

Maggusia - Sliczne sa obraczki, wkleje jutro zdjecia diademu bizuterii i obraczek :tak::tak:;-) pokaze Wam jakiego wyboru dokonalismy ;-)pozdrawiamy z Blania .

reklama
Do góry