witajcie, w koncu znalazłam czas, wiec piszę
. U nas była dzisiaj przesliczna pogoda, słonko pieknie świecilo:-), ale niestety już chłodno bardzo jest
, my juz grzejemy w domku od kilku dni
Ja juz jestem zdrowa, niestety teraz mój M choruje
, na szczęście karolisia się jeszcze jakos trzyma i oby tak dalej
Buziaczek to straszne co piszesz:-(, biedna Wikusia i Pinka, to okropne patrzeć jak malenstwo cierpi
Maxin nie wiem jak tam koncert, chyba teraz rodzice Majeczki nie mają głowy zeby o tym myśleć, bo Maja jest w szpitalu:-(, operacja faktycznie ma być w PL ale nie wiadomo jak to będzie jej stan jest aktualnie bardzo poważny
, modle się zeby wszystko było dobrze
A mieszka nam się bardzo dobrze
, dzięki ze pytasz, prawie juz skonczylismy remoncik, jeszcze tylko pokoik dla Karolisi
Justyna no jakoś ostatnio na nic nie mam czasu, Karolisia mi nie chce spac w dzien moze dlatego, a do PL niestety się nie wybieramy narazie, domek pochłonął całe nasze oszczędności, więc brak kaski niestety
Toola a nie mysleliście o jakiejś firmie która udziela kredytów, bo przecież nie tylko banki dają kredyty, moze wybierzcie się do doradcy kredytowego, my tak zrobiliśmy i kupiliśmy domek, życzę powodzenia może się uda
Maja gratuluję domku
Izusia a Ty gdzie sie podziewasz , mam nadzieje, że u was wszystko ok
przepraszam jak kogoś pominęłam
, pozdrawiam i zyczę dobrej nocki

Ja juz jestem zdrowa, niestety teraz mój M choruje

Buziaczek to straszne co piszesz:-(, biedna Wikusia i Pinka, to okropne patrzeć jak malenstwo cierpi

Maxin nie wiem jak tam koncert, chyba teraz rodzice Majeczki nie mają głowy zeby o tym myśleć, bo Maja jest w szpitalu:-(, operacja faktycznie ma być w PL ale nie wiadomo jak to będzie jej stan jest aktualnie bardzo poważny

A mieszka nam się bardzo dobrze

Justyna no jakoś ostatnio na nic nie mam czasu, Karolisia mi nie chce spac w dzien moze dlatego, a do PL niestety się nie wybieramy narazie, domek pochłonął całe nasze oszczędności, więc brak kaski niestety

Toola a nie mysleliście o jakiejś firmie która udziela kredytów, bo przecież nie tylko banki dają kredyty, moze wybierzcie się do doradcy kredytowego, my tak zrobiliśmy i kupiliśmy domek, życzę powodzenia może się uda

Maja gratuluję domku

Izusia a Ty gdzie sie podziewasz , mam nadzieje, że u was wszystko ok

przepraszam jak kogoś pominęłam