Obraczki - tylko nie wyraznie sie robia zdjecia bo odbijaja.
Ja mam z 3 diamentami a Moj Koachany z jednym.
To chyba tyle
suknie pokaze po weselu 

he he
a no i w srode wkleje zdjecia jak wroce od fryzjera :-):-) mam nadzieje ze nie wroce lysa albo ruda (bez obrazy dla nikogo
)
Ja mam z 3 diamentami a Moj Koachany z jednym.
To chyba tyle

he hea no i w srode wkleje zdjecia jak wroce od fryzjera :-):-) mam nadzieje ze nie wroce lysa albo ruda (bez obrazy dla nikogo
)
:-)mielismy wziasc na poczatku w pazdzierniku ale pewne sprawy nam na to nie pozwolily i zdecydowalsmy sie na listopad. bo potem to juz strasznie zmino i beznadziejna pogoda...:-( licze na to ze bedzie cieplo i slonecznie chociarz kto to wie jak to bedzie ....uczucia wszystkie mna targaja, nawet goraczki dostaje 

, chce siadac chce chodzic , chce zeby ja trzymac w pozycji pionowej ciagle , na raczkach ale nie tylem tylko przodem do ludzi. wszystko ja tak interesuje , ale nie chce lezec w lozeczku dlugo, w lezaczku tez dlugo nie posiedzi bo papuzka jest przyczpiona do lezaczka i nie da sie jej wlozyc do buzi i blania robi wrzask i uderza w nia bo juz prawie siedzi ale az tak bardzo zgiac sie ne da by ja wlozyc bo trzymaja ja szelki
nie chce za bardzo byc z mezem bo nie daje sie uspokoic u niego...jejku ja nie wiem co sie z nia dzieje , ostatnie dnie jest strasznie marudna , placzliwa i nie dobra ratunku co jej jest??juz nie wiem co mam z nia robic - spi jedynie 30min na spacerku :-
.
,jak bede wiedziec to dam wam znac .