• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
wklejam tekst:-)

Pierwszy tydzień rządów Don Alda
0.gif
Poniedziałek

Donald Tusk wyczarterował 10.000 jumbo-jetów. 3 miliony Polaków wraca do kraju.

Wtorek

Zarządzeniem premiera Donalda Tuska zlikwidowano wypadki samochodowe.

Środa

Donald Tusk obniżył podatki od środy PIT, CIT i VAT w Polsce wynoszą 1%, jednocześnie Donald Tusk zwiększył wynagrodzenia pielęgniarka zarabia średnio 5890 zł netto, a lekarz 25630 zł netto. Nauczyciele zarabiają od środy 8300 zł netto, a urzędnicy 6250. Zachodnie granice Polski przekraczają tysiące lekarzy z Niemiec Francji i Irlandii by podjąć pracę w polskich szpitalach.

Czwartek

W czwartek Donald Tusk gwałtownie podniósł prestiż Polski na świecie UE ogłosiła wprowadzenie Nicei i pierwiastka jednocześnie, Niemcy zrezygnowały z Gazociągu Północnego, a bałtycką rurą będzie transportowane mięso z Polski do Rosji.

Piątek

W piątek Donald Tusk wybudował 2500 kilometrów autostrad 840 pływalni i 320 stadionów. Hanna Gronkiewicz-Waltz nowa minister infrastruktury - przecięła 6000 wstęg w ciągu 18 godzin

Sobota

Donald Tusk rozdał akcje, średnio 70 tysięcy na głowę. Ponadto wprowadził poszóstne becikowe i ulgę na dziecko bez kozery - pińcet tysięcy.

Niedziela

Po zrobieniu tych wszystkich cudów, siódmego dnia, Donald Tusk odpoczął.

PS
Wieczorem w niedzielę od niechcenia Donald Tusk zniósł przymrozki, by jabłka już nigdy nie drożały.

Maggusia- co ten Twoj skarbek tak choruje, nie moze sie wyleczyc?? Duzo zdrowka dla Brianka!!!!!! Ja tez nie moge sie zebrac do sprzatania;-)

Justynaw wlasnie nie wiem moze za szybko z nim wyszlam z domu po ostatnim przezibieniu juz sama nie wiem zalamuje rece:-(
Przeciez podaje mu witaminy itd po za tym mnie juz tez cos lapie:eek:gardlo dzis mnie strasznie boli.
Wogole chodze zla bo kurde w tej angli nie ocieplane sa mury zimne sciany takie ze szok:szok:a przeciez dziecko musi miec stala temperature ja juz grzeje od dwoch miesiecy!:sorry:
Nawet Briana ostatnio klade spac w rajstopkach body i jakas ciepla bluzeczka.
Po za tym nawet lozeczko przesunelam wczoraj od okna do grzejnika blizej a okna mam nowe tylko jakos ciagnie od parapetu:wściekła/y:to ja juz nie wiem wrrrrrr grrrrrrrr a lozeczko ni bedzie tak cigle stalo bo stoi prawie na srodku pokoju wiec chyba zapiankuje ten parapet i poloze na nim koc:eek:albo juz wchodze w paranoje bo on znow jest przeziebiony i nie wiem co robic.
Chyba dzis pohjade z nim do szpitala bo u lekarza dadza paracetamol a ja mu podaje wlasnie paracetamol i dalej jak kaszle to w pleckach az slychac:eek:

no tak maggusia wiadomo ze chcesz cos zrobic zeby zaczelo dzialac szkoda zeby malutki sie meczyl tymi ciagle niedoleczonymi przeziebieniami

Hej dziewczyny ale sie tu dzieje ostatnio. Ja też tylko czytam i już nie moge odpisac bo zawsze coś.

Maxin no właśnie jeden dzien i mogłabym was zobaczyc poznac. tak samo w grudniu czytałam że robicie mikołajki a ja lece 7 do PL.fajne te wasze spotkanka.
a moj mąż też zawsze sie smiałze mnie jak codziennie mówiłam że to na ząbki ale tak było.najgorsze dni to były jak wychodziły trzonowe.Bo te pierwsze to nawet nie poczulismy.

Kasia s wszystkiego dobrego dla męża i miłego popludnia przy obiadku i torciku.ja też robie sama torty boo uwielbiam piec ciasta.

Olcia super fryzurke ma twój synek na tym zdjeciu:-D

Małagorzatka fajny ten tekst z Donaldem.Ale sie usmiałam.Mojemu synowi zawsze sie przypomina MCdonald albo bajka o kaczorze Donaldzie jak ogladamy polskie wiadomościa a on usłyszy o kaczuszkach.
Dziewczyny ja mam to samo mój mały ciagle zasypia przy cycu. On nawet nie chce do usypiania smoczusia.No i na raczkach u mamci albo taty.Ale z dnia na dzien widze że wszystko sie jakoś normuje i powoli uklada.a gaduła z niego i ciagle sie smieje.
Tylko na brzuchu nie chce leżęć cały czas płacze.

A teraz co u nas no moj maly ma juz prawie wszystkie zabki(brakuj mu czworek)i na razie cisza....przed burza:-D
a w czoraj znow dalam go do jego lozeczka bo przecierz juz zniesc nie moge tego kladzenia sie z nim wieczorami:angry:
polozylam sie na wersalce w drugim koncu pokoiku i leze...
a moje dziecko stoi i przerazliwie wola:"tatusiu!"
-cwaniak jeden- zniesc juz tego placzu nie moglam wiec wzielam bajke siadlam obok lozeczka i wiecie co?musialam czytac ja 5 razy (pierwszy raz chcial sluchac )potem sam ja poogladal i zasnal...fakt ze po ok 2 godz ale zasnal bez placzu w lozeczku!

reklama
Hej dziewuszki.
U mnie dzisiaj zimno i strasznie wieje. Wlasnie wrocilam z przychodni, szlam w jedna strone bite 30 minut i zmarzlam jak cholera, Adrian w spacerowce chyba troszke tez. Dzisiaj mial kolejne szczepienie, pierwsze MMR i przeciw pneumokokom. Jak wasze dzieci sie czuly po tym szczepieniu?? Kazaly babki obserwowac Adriana po kilku dniach od szczepienia. No ale moze nic mu nie bedzie.
Spotkalam sie jeszcze z HV bo chcialam pogadac, zwazyc i zmierzyc malego. No moje szczescie nie takie male jak myslalam. Ma 81,5 cm wzrostu i wazy 10,5 kg. Babka mowila ze wszystko jest oki.

Nafnia- dzieki za rade a propos tego postal order:-)

Maggusia- widze ze martwisz sie bardzo. Juz sama nie wiem, choc u nas i tak cieplej niz teraz w Polsce, ale moze ostre te powietrze mu zaszkodzilo. U mnie na szczescie pokoj sie szybko nagrzewa, ale rzeczywiscie, te sciany jak kartki papieru. Moze dodawaj malemu czosnku do potraw, ja tak robie i odpukac maly nie choruje. A witaminy daje mu Vibovit Bobas jeszcze z Polski przywiezione.

Olcia23- zdjecia super!! A maly uroczy, szczegolnie z tymi nastroszonymi wloskami:-) A widzialam koteczka na ktoryms zdjeciu, ladny:-)

Mala-gorzatka28- dobry tekst he he:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry