mala-gorzatka28
Fanka BB :)
Moje skarby 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
.
:-), bardzo mało tu takich.
, 
pisz co tam u ciebie
:-)jak sie czujesz?
i gratis dostałam wielgachne rozstepy:-):-)ale co tam juz wiem jak je zniszczyć:-):-)kto chce to mu moge powiedziec
ale co tam nie śmieje sie bo moje dziecko wcale nie lepsze
ale kocham ją nad życie!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)
duzo słoneczka dla niego
:-)a już sie staram nie wracac do tego co było ale jeszcze czasami łza mi sie zakreci jak sobie pomysle brrrrrrrrrrrr aż mnie ciarki przeszły........
:-)

kochana jest ta moja dziewczynka

chyba to piwko hi hi
tyle razy o ciebie pytalam kurde kobietko gdzies ty sie podziewala?mam ochote cie wysciskac ze zagladnelas tutaj:-)

i dlatego nie mam czasu dzis na bb jestem zmeczona siadam przed tv pije piwko z Moim i uderzam w kimke bo jtro musimy jechac oddac suknie do prasowania i prania i odwiedzic urzad na chwilke a potem na zakupki dla mnie i Blani nowe ciuszki wypatrzylam dzis hihih
;-)Tatus dostal wyplatke trzeba nakusic 

ale jestem okropna nieee

hihihi ale lubie Mala ubierac 

i witaminki sanatogen od 1 misieczka 7 skladnikow witaminek , o smaku omaranczy dodaje do herbatki i pije 
super.