reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Czesc dziewczyny.
Widze ze spotkanko sie udalo, juz widzialam zdjecia sa sliczne. Mamusie niezle laseczki a dzieci jak z obrazka, najlepsze te namietne pocalunki :-) To chyba Natalka i synek Olis jesli sie nie myle, no ladna parka rosnie:-) Super, naprawde zazdroszcze, dzieci sie wybawily a mamy troszke zrelaksowaly w swoim gronie.

A ja dzisiaj jak zwykle na zakupy jak maz z pracy wroci. Ide na poczte, zaplacic za wygrana aukcje na eBayu, bo oczywiscie w sklepach nie wypatrzylam fajnej kurtki zimowej dla Adriana, ale na eBayu owszem. I za smieszne pieniadze. Mam nadzieje ze szybko dojdzie moj Postal Order i w nastepnym tygodniu doczekam sie paczki.

Mamuska79- widzialam Ciebie i malego na zdjeciach. Ale ma czuprynke, sliczniutki. Ja mam jakas manie scinania wlosow zeby sie wzmocnily, Adrian ma 13 miesiecy a obcinalam go juz 4 razy, i to sama he he:-) Skarbie dzieki ze pytasz o malego. No Adrianek chory nie jest, ale zle spi i wiem chyba dlaczego. Ida mu czworki, juz jedna sie wyrznela, caly czas trzyma raczke w buzi i jest rozdrazniony. Sama to przejdziesz ....niestety:-:)-)

Buziaczku- no i co z tymi bucikami, bo czekam na odpowiedz. Buziaki dla Blani:-)

reklama
Witam Mamusie!

Brianek nadal preziebiony mialam wczoraj z nim isc do lekarza ale juz nie zdazylam:zawstydzona/y:pewnie w poniedzialek sie wybierzemy.
Wczoraj kolezanka zostala mi z malym musialam wiele spraw pozlatawic mowie wam dobra kobieta z niej miala swoje urodziny a siedziala mi z dzieckiem:sorry:wiec Brianek nie musial wychodzic na pole i troszke sie wygrzal w domu:tak:
Przyniosla mi tez syrop i troche jest juz lepiej podawalam mu Eurespal ale chyba jeszcze bardziej podrazniaj gardlo:eek:ten natomiast odkrztusza i chyba go tak nie meczy w nocy bo dzis mniej wlasnie w nocy kaszlal.
Ja tez przeziebiona mam katar i gardlo tak mnie boli ze szalu dostaje:baffled:
Wlasnie Brianek mi usnol wiec moge wam odpisac troszke.
Dzis musze wyjsc z Brianem dobrze ze spiworek cieply mam w wozku opatule go i coz musze wyjsc na zakupy bo obiad trzeba jako-taki zrobic a nikt mi dzis z malym nie zostanie.Mam nadzieje ze go nie doprawie jeszcze bardziej:confused:

Dziewczyny mam pytanie do was czy ktoras z was uzywa prostownicy do wlosow?ja wlasnie chcialabym sobie taka zakupic tyle oczytalam sie na roznych forach na ten temat ze dostaje oczo-plasu:eek:
Moze wy macie jakas dobra sprawdzona ktora tez jest korzystna dla wlosow?:-)

Maxin wiesz co ta twoja cora to podrywaczka:-Dponiewaz pierwsze calowala sie z Patim a teraz z Olim:szok:wowwwwwww goraca kobietka z niej rosnie chyba musimy ich zapoznac pheheheh z Briankiem:laugh2:
to co chlopaki chyba sie pobija o core??:-p

Justyna w czasem na stronach mozna naprawde znalesc fajne rzeczy dla dzieci ale chyba ja jestem za wygodna denerwuja mnie te platnosci przez poczte:zawstydzona/y:i kupuje w sklepach.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej laski

Sobota dzis bardzo leniwa,z Natka pospalysmy do 9.30:tak:jak dobrze czuc sie wyspanym.Szaruwa za oknem,wiec siedzimy w domu,nawet gotowac mi sie nie chce wiec dzis kebaby:-DWieczorem mielismy jechac do znajomych,ale maz sie rozchorowal,kicha,nosem cieknie,ma chrype,och cos kazdego krtan lapie chyba to nagle oziebienie:baffled::crazy::rofl2::sorry: wiec wieczor spedzimy w domu przy winku:tak:

Maggusia hihihi,no niezla kokietka z Natalki zmienia chlopakow:rofl2: calusna jest;-)tat zaczyna byc zazdrosny:-D hehe zaczyna sie.......
Mam nadzieje,ze wam przejdzie ty tez samruj sie vick na noc,herbatki z cytryna i duzo wypoczywaj i zdrowka zyczymy:tak:;-)Jak D.w pl??

justyna.w mozna znales na necie fajne rzeczy,zakup na pewno szybko przyjdzie,nowy filmik smiechotka jest fajny:laugh2:

Mamuśka79 maly zaczyna sie przewracac ,wiecjej ruchu potrzebuje,ale bedzie teraz radocha jak sie przewroci sam,male osiagniecie a jak wazne;-)co do ksiazki to niewiem z jakiej,ale moze z jezyka niemowla??albo usnij wreszcie niewiem czy znasz???Mam e-book wiec jak chcesz to moze wyslac??

nafnia na pewno Evoska nie ma nic przeciwko;-)jak kruszynka sie miewa??

buziaczek ostatnie przygotowania i za tydzien bedziesz juz mezatka,fajne uczucie wiesz,niby nic sie nie zmienia,ale jakos tak dobrze jest:tak: och depilator wspolczuje bolu,wrr..nie uzywam bala bym sie tego wlasnie bulu po,a tak maszynka systematycznie zrobie swoje;-)a Blania widze pokazuje charakter probuje was:laugh2:

janet witam na bb i garatuluje fasolki,zycze przyjemnej ciazy;-)

PINKA25 mozesz sie zarejestrowac na YouTube - Broadcast Yourself. i tam wklejac filmy:tak: czekamy

mala-gorzatka28 ja rowniez te wit.uzywm i powiem,ze mala mi bardzo rzadko choruje,jak byla mlodsz to fakt czesciej mial katar,kaszel,terz nie:no:

jak reszta kolezanek spedza wekend???

ide na herbatke;-)

pozdrawiam

Maxin - ZDROWKA ZDROWKA I JESZCZE RAZ ZDROWKA DLA MEZA!!!!!My tez sobote spedzilismy w domu,bo musiala zajac sie mieszkaniem.Jutro sporo gosci do nas przychodzi i trzeba bylo porzadnie wysprzatac:tak:;-)i nowy torcik upiec:-):-)

Maggusia - ja mam zestaw Philipsa,tj. prostownice razem z karbownica i lokowka.i nie polecam!jak juz to radze w jednym 'kawalku' prostownice kupic:)moja siostra kupila sobie taka ze szklano-plastikowymi tymi stronami do prostowania.nie wiem jak to opisac bo nie pamietam jak sie ten material nazywa,ale baaaaaaaaardzo sobie ja chwali.podobno wystarczy raz przejechac i jest super efekt:szok::tak:ja mam te koncowki metalowe i sa beznadziejne i nie uzywam!!!!:-:)no:

Janet - GRATULACJE OGROMNE!!!Oj,jak fajnie jest miec malenstwo w brzuszku!!!Zazdroszcze!!!Pisz koniecznie jak sie czujesz i jak tam samopoczucie jako mamusi?????:tak::tak:

Buziaczek - no i ostatni weekend jako panienka:tak:;-):tak::-)Teraz juz wielie wydarzenie na wyciagniecie reki!!!!Super!!!Masz wszystko dopiete na ostatni guziczek wiec bedzie pieknie!!!!A Blania moze wyczowa ze mamusia juz jak na szpilkach:tak:i sie Jej udziela podekcytowanie,co?:tak:

Ide robic krem do ciasta...a pozniej wieczorek filmowy:tak::tak:milej nocki wszyskim zycze!!!!

Justynko - wezme te bucki ale dogadamy sie w poniedzialek dobrze ? bo nie ma teraz czasu , ostatni weekend i zakupy nas pozeraja .ostatnie przygotowania . i ciagle z jezykiem na brodzie wpadlam cie poinformowac ok lece papapa

maggusia - kup sobie z chromowa powierzchnia, ktora nie lamie koncowek ;-)i smaruj jedwabiem wloski przed wyprostownaiem beda ladnie wygladac i nie doprowadzisz ich do popalenia pod temperatura ;) pozdrawiam

Dzien dobry paniom:-)
my wlasnie wrocilysmy z Polski po prawie dwoch miesiacach leniuchowania:-)nie ma szans, zebym przeczytala wszystko, co napisalyscie w tym czasie:zawstydzona/y:
Olivcia wczoraj skonczyla 7 miesiecy:-)raczkuje i staje w lozeczku:-p
chcialam sie tylko przywitac i zaraz lece na watek zamkniety poogladac jak dzieciaczki urosly w miedzyczasie:-)no i oczywiscie wkleje nasze fotki jak znajde chwile:tak:
pozdrawiam serdecznie wszystkie mamusie i dzieciaczki:-)

Witam Mamusie!

Ja jestem tak przeziebiona ze ledwo dycham na dodatek nie wyspana Brianek cala noc kaszlal i plakal jutro wizyta u lekarza mam nadzieje ze antybiotyk dostanie.
Natomiast mnie poratuja dzis znajomi przyniosa jakies leki bo z domu sie nie ruszam:zawstydzona/y:nawet wypilam wczoraj troche martini ale nic nie dalo chyba musze zrobic sobie grzanca:-D

Buziaczku i Maxin wlasnie wiem ze ceramiczne prostownice sa dobre ale jeszcze slyszalyscie o tych ionic?wytwarzajac to prostownica chroni wlosy przed uszkodzeniami.
Teraz wlasnie w argosie sa tych prostownic mega przeceny!:-)
Ja zastanawiam sie nad dwiema:
1.Bardzo mi sie podoba ale ona jest ceramiczna nagrzewa sie do 230st w 30 sekund firma bardzo dobra i posiada digital natomiat tego ionicu nie ma i jest przeceniona z 40f na 26f!

62-4425430A68UC412795X.jpg

2.Ta jest ceramiczna i ionic nagrzewa sie w 30 sek do temp 230st widze ze ma jakis wyswietlacz ale nie wiem czy to digital?w opisie nie pisze ze posiada digital.Ta jest przeceniona z 30f na niecale 20f.
62-4423432SPA67UC331298X.jpg

Nie wiem ktora wybrac?Maxinka ta twoja tez jest fajna ale wlasnie tego ionicu nie ma:sorry:a powiedz mi czy zaciaga wlosy i czy jak je prostujesz to idzie dym?
Co do odzywek slyszalam o tym jedwabiu ale nigdy nie stosowalam natomiast fryzjerka ktora mnie ostatnio scinala polecila mi odzywke z loreala specjalnie do wlosow ktore sie prostuje ona podobno jakos zatrzymuje we wlosach wode ale kosztuje 15f mam zamiar ja kupic bo o wlosy trzeba dbac:-pscinalam specjalnie zeby byly ladne i doszly do siebie ale prostownice musze miec bo mowie wam dziewczyny bez tego ani rusz przy mojej fryzurce.

Katarzyna s dzieki za rade:-) to juz wiem zeby w zestawach nie kupowac:tak:i to mowisz phipilpsa taki badziew?a irma przeciez dobra hmmmm:eek:
a co do tych szklanych to wlasnie slyszalam ze tez dobre ale nie mam pojecia jak to po angielsku sie zwie:zawstydzona/y:

Chyba was zameczylam tymi prostownicami co?pheheh sorka;-)
Pozdrawiam i sle ciumaski!:-)

mpja mala tancerka:-D

YouTube - Moje wygibasy

Chcilam wyslac film jak dzis wycierala podloge,usmialam sie jak niewiem:laugh2:,maz tez i mowi co ty z mala robisz od malego juz sprzata:-D

u nas leniwa niedziela,choc byla krotki spacer,ale zaczelo padac i trzeba bylo ewakulowac sie do domu:crazy:Maz zle sie czuje,mowie aby jutro dal sobie luz,ale on w zaparte idzie:wściekła/y:Faceci twardziele:sorry::rofl2:

a jak u was czas spedzony, pewnie rodzinnie???

teeger witaj dlugo was nie bylo zajrzyj na temat o Mikolajkach i czekamy na fotki

maggusia biedaki kurujcie sie,och meczy was choroba,lae i tak jestes silna sama zajmowac sie Briankiem ,kiedy ty zle sie czujesz to wyzwanie,buzka i zdrowak dla was

pozdrawiam i zycze milej nocki:-)

reklama
Witam w poniedziałkowy poranek :-).
Weekend minął dość spokojnie, prócz sobotniego wieczoru :-D. Byłam na dyskotece, do tego zmiana czasu i dzięki temu godz dłużej :-D. Ale potańcowałam, nózki bolały, a w niedziele padnięta. Zegarki trzeba było przestawić no ale Krystianek o tym zapomniał :-p:-D. Już od 5.00 buszował(dość często zaczął wstawać o 6.00), a za dnia też nie było kiedy :-(. Ale dzisiaj dał mamie troszke snu :tak:, o 7.00 pobutka. A od wczoraj Krystiankowi przewroty z plecków na brzuszek nie sprawiają problemu :-), gorzej spowrotem - do tego już wola mame :-D. Dzisiaj jak się przewrócił na brzuszek to zaczął ćwiczyć pływanie żabką :-D:szok:, tak to wyglądało, ale to było słodkie:-).

Maxin to fakt, takżde nowe przewroty i umiejętności bardzo cieszą i zaskakują:-). Dzieki, pozaglądam wszędzie i co nieco się dowiem :tak:
Justyna.w słyszałam że włoski obcina się po roku, ale ja będę musiała chyba szybciej :-D. Nie martw się o włoski mały ma dopiero 13m-cy i wszystko będzie ok.
Maggusia jak tam się czujecie? Dużo zdrówka dla Was.

Dzisiaj pogoda zapowiada się nieźle, M ma wolne :tak:....może być ciekawy dzionek :-)

Miłego dnia

Do góry