Mamuśka79
Fanka BB :)
Witam
miłam jakieś problemy z BB , nie mogłam otworzyć "opd"
... ale już się udało :-)
Dobrze że mój to łasuszek i zawsze robie zapasy słodyczy, wczoraj zapomniałam o dzieciaczkach
, ale słodkości były
. Teraz znów do sklepu zrobić zapasy
. Dzisiaj zrobiliśmy małą sesje Krystiankowi w wanience, jak on mocno już chlapie i na około wanienki jest potop 
.
A dzisiaj ja siedze sama w domku, kochanie moje pojechało na turniej w lotki-darty, no cóż ja mam dyskoteki a on turnieje
. Załącze sobie jakiś film i położe się, bo jak wróci to z godz zejdzie nam na opowieściach jak tam było. Przyjęło się u nas że czekamy na siebie i opowiadamy na gorąco co się działo 
Witam wszystkie nowe mamuśki i przyszłe mamuśki
Gosiaczek27 Bąbelek miał robione w szpitalu 2 dni po porodzie,ur. się w niedziele w poniedziałek mieli jakieś święto więc wszyscy przyszli do nas dopiero we wtorek.W sumie to się teraz ciesze bo niektóre tak jak i Ty czękają na to badanie. Ich trzeba pogonić. I nie zamartwiaj się
Uciekam, poprzeglądam płytki z filmami i obejrze cosik
Kolorowych snów
miłam jakieś problemy z BB , nie mogłam otworzyć "opd"
... ale już się udało :-)Dobrze że mój to łasuszek i zawsze robie zapasy słodyczy, wczoraj zapomniałam o dzieciaczkach

, ale słodkości były
. Teraz znów do sklepu zrobić zapasy
. Dzisiaj zrobiliśmy małą sesje Krystiankowi w wanience, jak on mocno już chlapie i na około wanienki jest potop 
. A dzisiaj ja siedze sama w domku, kochanie moje pojechało na turniej w lotki-darty, no cóż ja mam dyskoteki a on turnieje
. Załącze sobie jakiś film i położe się, bo jak wróci to z godz zejdzie nam na opowieściach jak tam było. Przyjęło się u nas że czekamy na siebie i opowiadamy na gorąco co się działo 
Witam wszystkie nowe mamuśki i przyszłe mamuśki

Gosiaczek27 Bąbelek miał robione w szpitalu 2 dni po porodzie,ur. się w niedziele w poniedziałek mieli jakieś święto więc wszyscy przyszli do nas dopiero we wtorek.W sumie to się teraz ciesze bo niektóre tak jak i Ty czękają na to badanie. Ich trzeba pogonić. I nie zamartwiaj się

Uciekam, poprzeglądam płytki z filmami i obejrze cosik

Kolorowych snów

mam wrazenie ze to syzyfowa praca!nie zdaze poprasowac a juz cos schnie nowego i kosz z brudami pelen!!!!
Ale zaczelam lykac skrzyp polny(kupilam w polskiej aptece w londynie,przez internet) i uzywalam szampony przeciwko wypadaniu wlosow
mialam juz regularne skurcze co 3-4 min ale nie mialam rozwarcia i ciagle odsylali nas do domu.Bylam zalamana:-(W 3 dobie maz juz wezwal pogotowie ktore po ogledzinach zawiozlo mnie do szpitala.Polozna stwierdzila ze sa 4 cm i ze zostaje.Myslalam ze ja ucaluje,juz wtedy bylo mi wszystko jedno bo wiedzialam ze jestem pod opieka.Twierdzila ze urodze raz,dwa bo skurcze byly bardzo bolesne i coraz czestsze.Po 4 h kolejne badanie i inna polozna stwierdza ze ta poprzednia sie pomylila bo rozwarcia nie ma i ja powinnam wrocic do domu

ale juz sie nie moge doczekac efektu koncowego.....