Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wiec jutro dzwonie o nastepna wizyte.
bo ja probowalam wziasc oddech to mnie kolo strassznie
ciekawe co to jest
musze odpoczac bo za duzo dzisiaj stresu mialam
akurat odprowadzałam synka do szkoły i zanim doprowadziłam wszystko do ładu to sie spoznilismy.Niepomagaja awantury ani rozmowy z rodzicami tych łobuzów.Ale co sie dziwić to sa rodziny z Libii i karzda matka ma conajmiej czworo dzieciaków.
Kiedy jestesmy w sklepie to pytam go co bys zjadł i pozwalam wkładac do koszyka(oprócz słodkości oczywiście)Ale kiedy podaje mu to w domu to dziobnie odrobinkę i koniec.Prosby,krzyki,rozmowy jak z dorosłym nie pomagają
Wiem że to może chwilowe i dzieci tak maja,ale on chyba też traci na wadze!!!Widziałam to po jego mundurku,spodnie mu juz wisza na tyłku:-(Nie wiem co robić.Oczywiście Gp też nie pomógl,powiedziała żeby karzdego dnia jadł jabłko.I tyle

zobaczysz.

.
ale udało nam sie to opanować.Widzę że nikt za mną nie tesknił no cóż:-
, cały czas tyle rzeczy do zrobienia, góra prania mimo, ze cały czas piorę na bieżąco, nie wiem skąd znowu się pojawia
, w dodatku z Karolisią to różnie bywa, czasem nie chce cały dzień spać, niejadek się z niej zrobił, już nie wiem co jej gotować zeby jadła
. Zima przyszła chyba do nas na dobre, w nocy mróz...nie mogę się już lata doczekać
no to tyle narzekania
, fajnie, ze przełozyli wam spotkanko, dobrze, że z Wiktorią wszystko w porządku
, wiem ze nie za często

, wiec niestety nasza mała nie zaszczepiona

)