• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Dzieki katarzyna:-)
A wogóle to rano tak szybko pisałam że zapomniałam Tobie pogratulować! Przecież utrata wagi to wielki wyczyn:tak:GRATULUJĘ!
O tej diecie słyszałam,ale nie stosowałam własnie durzo znajomych ja wychwala.Zdaje sie ze składa sie z trzech etapów i w pierwszy należy unikac wegli.
Musze poszperac w necie jakies przepisy do tej diety i ogólnie o co chodzi.A moze masz jakies sprawdzone zródło w necie?

reklama
czesc,

Jak mi sie polepszylo... tak i sie pogorszylo.... zeby nie bylo za dobrze "pogryzlam sie z mama" ... alez mnie kobieta wpienila :crazy:

Tymczasem usiadlam i zaczelam myslec o swietach, o tym jak to zorganizowac, co kupic i wogole. dzis wieczorkiem jak mala pojdzie spac zrobie troszke zakupow przez net bo nie mam czasu nigdzie wyjsc i cos kupic :(
Mysle co kupic Mojemu ale nie mam bladego pojecia.

Kasiulka - masz przeslicznego slodziaka !

Buziaczek - napisz jak bylo w konsulacie. Jestem ciekawa bo wszytsko przede mna. Wpuscili cie na godzine co bylas umowiona ? Czy stalas na dworze ?

A oto moja mala na zdjeciu paszportowym hehehe Powiedzcie czy moze byc ????

Witam Mamusie!

Brianekowi mija przeziebienie ale wycghodzamu dwa nastepne zabki:cool2:wiec czasem jet stroszke marudny.
Widze ze cos malo postow tutaj a niektore osoby pojawiaja sie od czasu do czasu szkoda:-(
Coraz zimniej jest w nocy u nas byla niezla wichura az kosze u sasiadow na smieci lataly:eek:
Brianek mi przespal noc ku mojemu zdziwieniu ze nic nie slyszal na szczescie bo by sie bal:sorry:

Katarzyna s wlasnie jedna z forumowiczek tutaj tez stosowala ta dietke i mowi ze efekty sa rewelacyjne!:tak:
chyba tez musze sie za nia wziasc bo waze 54kg ale chcialabym schudnac jeszcze z 3-4kg:-)
Gratulacje efektow!
Piekne zdjecia i ksiazeczka na mikolaja tez rewelacyjna.

Mala-gorzatka no to rozbrykana masz pannice jak kogucik nie chce isc spac:-D:-D

Gabdis :-Dpopusc sobie popusc pasa:-D

Pozdrawiam i sle ciumaski!
Zycze kolorowych snow
083-dz.gif

Witam !!!
Ja jak zwykle na momencik , sorry laski ale nie moge sie jakos zebrac i pisac ...nie wiem czemu czytam w ciagu dnia co chwila ale do odpisania a to brtak czasu albo weny-maskra.
Dzis wyjechalismy z rana o 6 do Londynu , Blania sie obudzila na mleczko popala i potem jak ja ubieralam to nawet sie nie obudzila chrapala w samochodzie do 8, potem poszarzowala jeszcze i zasnela spowrotem w konculacie.
Dojechalismy i bylismygodz. wczesniej czekalismy w samochodzie Blania skakala na kolanach jak sprezynka :eek:nie wiem czemu tak nauczyla sie podskakiwac jak poczuje podloze na rekach, pod konsulatem jak zwykle kolejka 5metrowa w szoku bylam :szok: ale poszlam i spytalam ochroniarza czy moja wizyta ktora mialam umowiona na 10-16 jest jeszcze wazna czy musze stac w kolejce i marznac:sorry:ale na szczescie odpowiedzal nie milym glosem ''prosze przyjsc o 10-16:cool:'' dobra spoko ucieszylam sie wsumie bo nie musialam stac w tej dlugiej kolejce , ale wiecie co najlepszego ze jak szlam i chcialam przejsc by spytac sie o to ochroniarza to polka zrobila minie i w myslach sobie mowila gdzie sie babo pchasz? a ja chcialam tylko spytac nie chcialam jej sie wciac w kolejke jestem kulturlna.
Poszlismy o wyznaczonej godzinie. weszlismy kazali nam podejsc do okienka, tam dalismy copie aktu urodzenia (im na zawsze) ui swoje dowody:tak:
Wypelnilismy druki, ponownie podeszlismy oddalismy wypelnione dalismy 3 fotki :-)i dostalismy kwietk do zalacenia i tyle razem nam wyszlo okolo 30min w konsulacie, ale juz nigdy wiecj nie chce sie tam znalesc placz dzieci niemilosierny - to jest cholera jasna czysta glupota ciagnac dziecko w to miejsce :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
tlum ludzi, malo miejsca, gwarno, i duzo wozkow i maluszkow doslownie noworodkow:eek::no:to nie na mpje serce na szczescie Blania troszke tylko pomarudfzila bo jak slyszla inne dzieci to zaczela plakac a potem zasnela , i obudzila sie juz w domciu, paszport mamy do odebrania 21 grudnia takze szybciutko.

ja jestem dzis strasznie zmeczona , po za tym byla dzis u Mnie fryzjerezka zmienilam kolor wlosow taki jak mialam przed ciaza czyli czarny sciela grzywke i wycieniowalam i koncoweczki podcielam, nie widze sie w jasnych wlosach:no::no:
mam za ciemne brwii i strasznie sie roznia i nie podoba mi sie tooo:-p

Buziaczek - napisz jak bylo w konsulacie. Jestem ciekawa bo wszytsko przede mna. Wpuscili cie na godzine co bylas umowiona ? Czy stalas na dworze ?

A oto moja mala na zdjeciu paszportowym hehehe Powiedzcie czy moze byc ????
Dobre , moja mala miala buzke otwarta :szok: o tak wygladala :-D:-D
hihi tak wpuscili na godzine , :tak:
buziaczek,terz bedziesz miec Mal przy sobie na swieta bedzie wiec inaczej,jak smutek zawita przytul ja mocno i pomysl o czym dobrym,na chwile pomoze;-)koniec roku sie zbliza i kazdy widze juz zmeczony,nowy rok przyniesie nam sile:tak:
Mam nadzieje ze tak bedzie jak mowisz Kochana , ;-)naprawde juz mam dosc tego roku:sorry:ale byl ciezki slub, porod, szkola, i tak wszystko...ohhhh Bede ja tulic :-)
Buziaczek - mam dokladnie ta sama sytuacje:-(Zostaje KOLEJNE juz swieta tutaj i to z tesciami i straaaasznie tesknie za tymi godzinnymi przesiadowkami przy swiatecznym stole w Polsce z braciszkiem i Jego rodzinka i z siostrzyczka:-(:hmm::sad:...A tu zerowy klimat swiat i wogole bleee...Brakuje mi nawet tego,ze moja maminka zawsze wpada w zly nastroj przed sama wigilia bo sie bidulka narobi,nagotuje a my sie zawsze spozniamy;-)I krzyczy straaasznie:tak:Jak mi tego brakuje:-(....
Ale jakos trzeba stworzyc klimacik i stworzyc fajne swieta,chocby dla dzieci bo One zapamietaja nasz nastroj i nastroj calych swiat:tak:Wiec trzymaj sie goraco, bezie oki:tak:!!!!!!!
Przykro mi,ze poklocilas sie z M:-(...Moze i Jemu udziela sie Twoj humorek,he?:sorry2:
Dlatego ja powiedzia;am juz dzis kolejne swieta Blania spedza w Polsce :-)ze siegiem :-)i choinka:-)i kulig :-)

Jemu codzinnie sie udziela humorek , :wściekła/y:ktorego ja mam dosc, chyba przez to ze ja nie mam dobrych dni nie ulgam mu i sie klucimy :crazy:uehhh
Pozdrawiam zmykam spac buska a jutro na tennisa i do znajomych pod londyn:-)

Malgorzataka - fota swietna!Kogusik po prostu genialny!!!!!!!:-DWogole przepiekna ksiezniczka i zaden nieokrzesany kogucik tego nie zmieni:-)

Buziaczek - ja sobie obiecalam,ze kolejne swieta to juz na pewno pojade do Polski,w zasadzie to chialam juz kupic bilety na te ale swieta bez tatusia(pracuje w wigilie do 15:-() to bez sennsu i dlatego zostajemy....
Ja zrobilam sobie jakies 2tyg. temu ostre postanowienie:nie drzec sie na M bez powodu:zawstydzona/y:, nie wszczynac klotni tylko zeby sie na kims wyzyc:baffled: i nie czepiac sie nawet jak nic nie zrobil biedak:dry:....No i o dziwo jakos jest dobrze,czasami cos mi tam nie pasi ale to burkne pod nosem i staram sie wyladowac sprzatajac:-p no i zauwazylam,ze nawet jest lepiej,jakas inna atmosferka sie zrobila....Moze przestal sie bac ze nie wazne co i jak zrobi to i tak bedzie zle:confused::zawstydzona/y:....Oj kobity to sa okropne czasem:-p:-p:-p:-p:-p

Gabis - popuszczaj pasa ile wlezie poki czas!Ale 54kg to przeciez super!!!:tak:Chociaz ja tez bede dalej starala sie lekko ograniczac zeby zjechac wlasnie jeszcze z 2-3 kg;-)Najpierw bylo ' wystarczy mi tak 57kg', pozniej jak juz bylo 57kg to zaczelo sie ' ale jak tak dobrze idzie to 55kg', no a pozniej dalej cos nie tak....a teraz juz 51kg:-D:-D:-DMnie to ciezko zadowolic:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Zapomnialam napisac,ze dzis ja i M idziemy na imprezke organizowana przez jego firme:baffled:I jest to moje pierwsze wyjscie od czasu zajscia w ciaze:szok::szok::szok::szok::szok: wiec jestem 'lekko' poddnenerwowana!!!!!!!!!!!!No dobra,panikuje!!!!Nikusia zostaje z moja siostrzyczka, za ktora przepada:tak::tak::tak:Kupilam chyba milion ubran,buty,sto tysiecy rodzaji bizuterii:-D:-D:-DI teraz nie wiem co wybrac:baffled::-D:-D:-D
Mam nadzieje,ze dotrwam i nie padne ze strachu przd sama imprezka;-)Jakos dziwne to,bo przed tem non-stop sie bawilam i nie sialam paniki!!!
Oj,mamuskowata sie zrobilam.....co tu duzo gadac:STARY GRZYB SIE ZE MNIE ROBI:dry::-p:baffled::zawstydzona/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry