• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Stukam sie kawusia z rana :-)
92.gif

mamuska79 duzo zdrowka dla synka, zeby sie wykurowal do swiat. No i wdze sie szykuje imprezka na swiata, chrzciny :tak:prawie wszystko zapiete na ostani guzik, bawcie sie dobrze, a stojami sie nie przejmuj, jakby co pojdziecie ubrani w polowie ;-):-D
pinka25 ja pamietam, ze kiedys Pati tez sie juz nie najadal mlekiem, robilismy wiecej i wiecej, a on wciaz glodny, wiec zmienilsmy na mleko nastepne, ono juz bylo bogatsze i gestsze, no i najadal sie ta sama iloscia :tak:A dlaczego lekarz musi Ci przepisac mleko, nie mozesz sama kupic, czy cos zle zrozumialam??
justynko ja tez sie ciesz jak dziecko z tej atmosfery swiatecznej, uwielbiam stroic domek, ubierac choinke, w tym roku mialam malego pomocnika przy ubieraniu wiec bylo jeszcze fajniej :-) Ale fajnie, ze mieszkacie tak blisko zatoki, a gdzie sie dokladnie przeprowadziliscie?? Jak nowy domek??
joanna super wystrojony domek, piekna choineczka, bardzo mi sie podoba :tak:A ja zrezygnowalam w tym roku z zywej choinki, bo i tak wyjezdzamy na swieta, wiec szkoda by bylo drzewko tak samo zostawic ;-):happy2:
Agnes widze, ze i Karolince wychodza zabki, cos sie wszystkie dzieciaczki zmowily z tymi zabkami, oby jak najlzej to zniosla :tak:
maxin i co widzialas dziedzie?? Mowisz, ze George nizbyt szczesliwy majac dzidzi w domku, pewnie mniej czasu maja dla niego, i musi sie dzielic rodzicami. A Ty mi nie dopowiedzialas na pytanko, bedziesz sie teraz tez dzidzia zajmowac?? duzo zdrowka dla Natki
Ja juz spakowalam Patiego, teraz kolej na nas, ale jeszcze czeka mnie prasowanko, ciekawe czy bedzie w Pl snieg na siweta, fajnie by bylo, no i czy Pati polubi sniezek ;-)
Milego dzionka :-)

reklama
witam

anetka dzidzi nie widzialam,George rowniez jest chory,rozdrazniony,marudzi,szkoda mi go,nas nie widzi i niewie co sie dzieje.Jutro mam nadzieje,ze ich zobacze.Od stycznia bede zajmowac sie troche G i troche dzidziusiem ma na imie Lara Ewa:-)

mamuska,chrzciny sie szykuja milo,podwojna okazja do swietowania;-)macie troche czasu aby dobrac wdzianka na te okazjie,a po swietach kolejne zakupy ciuszkow na swylwka,trzeba zaszalec:-)

pinka fakt o higiene tutaj nie dbaja:no:co do melka,ja podoawalam Natce mleko,a na wieczor i rano robilam gesciejsze z kaszka.maly glodomorek z niej;-)

olis puk puk milo,ze zagladasz:tak:;-)

justyna sliczne masz widoki,zdrowka dla Alexia:-)

mala-gorzatka natsroj swiat u was zawital,na pewno bedzie sympatycznie i wesolo,chco w malym gronie,ale jak waznym,a do wyjazdy jak sama mowisz niedaleko,szybko zleci:tak:

dzieki laski,Natalka ciut lepiej...
pozdrawiam

buziaczku -teraz ty uciekłas zapracowana kobieto hi hi
Witaj Pineczko , tesknilam za Toba , :-p fajnie ze jestes z nami ponownie ,fakt ostatnio nie mam czasu wogule na bb czytam ale brak czasu na odpisanie...Jak Mala ? gratuluje nowych postepow :-)

buziaczek po to sa marzenia,dajesz liste moze byc dluga;-):tak:
1. zdrowie Blanki, wlasne mieszkanie
2. prawo jazdy
3. znajomosc angielskiego - zaawansowany poziom
4. wspaniale wakacje, i kolejne swieta w PL

Przepraszam ze sie wcale nie odzywam ale ostatnio duzo sie dzialo u Nas:-(mielismy pare problemow rodzinnych, bylam u mamy z soboty na niedziele ale w nocy juz bylam u Siebie, w piatek jedziemy odebrac Blaneczce paszport i wieczorkiem znow do Mamy bo w sobote wyjezdza do Polski:blink:
W sobote planujemy wyjscie do restauracji a potem do kina. Brak Mi czasu na wszystko w srode ubralam choinke i przed domem krzaczek w swiatelka :-D
Moj zakupil jak co roku karpie dwa wielkie polmetrowe - uwielbia je :tak::-Dpozera je tonami:-D ja nie przepadam ...wole mak z makaronem :-p
A Jakie plany macie na sylwestra??:confused: Ja obiecalam sobie rok temu ze bede w tym roku w Londynie ale znow zero planow , kolejny rok spedze w domu przed TV chyba :wściekła/y::wściekła/y: Moj Kochany jest malo zorganizowany, a ja nie mam tu znajomych :-(i siedze w domu i chce az mi sie plakac :growl::sad::hmm:
W styczniu przyjezdza do anglii Moja Siostra bedzie u Nas tydzien :tak:juz sie nie moge doczekac tym sie chociarz pocieszam ....a noi wyjazd do Polski nas czeka w czerwcu 27 planujemy wyjechac :tak:ahhh juz tym zyje pobedziemy tam okolo miesiaca zobacze znajomych i rodzine ,noi nasza kochana dzielke nad jeziorem odwiedzimy ahhh oby szybciej...:-D:happy2:

Uciekam zrobic salatke z tunczykiem , jajkiem,kukurydza,i cebulka z majonezem mm pycha ,

Blania ma sie dobrze rosnie, nie chce lezec na plecach tylko na brzuchu,nie gaworzy tylko krzaka:baffled: znow jej sie zrobilo uczulenie krostki na wargach sromowych :-(:-(wielkie czerwone :dry::wściekła/y:chyba od pampersow...malo jje bardzo lubi sloiczki, ;-)to chyba tyle u Nas .

Pozdrawiam buziaczki do uslyszenia ;-) pewnie znow za jakis czas :-D

Hej dziewczyny!!!Serdeczne pozdrowienia dla was wszystkich ode mnie i mojego smyka!!!!!!!!!!!!!
Buziaczki

Załączniki

• DSCI1062.JPG
    DSCI1062.JPG
    101 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCI1070.JPG
    DSCI1070.JPG
    63,6 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCI0710.JPG
    DSCI0710.JPG
    51,8 KB · Wyświetleń: 43
Białych, miłych, radosnych, pogodnych,
spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
upływających we wspaniałej atmosferze,
szalonego Sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku
.
111.jpg

DLA WSZYTSKICH RODZIN Z BB
ZYCZENIA SKLADA MAXINKA Z RODZINA

PS jeszcze nie wyjechlam a juz za wami tesknie,moze uda sie dorwac net w pl,jak nie do zobaczenia z dwa tyg
buzka

Czesc kobietki z okazji pukajacych juz swiat najszczersze zyczonka !!!
merry_christmas.gif

Wesołego jajka - oj, to nie ta bajka! Przepraszam, pomyłka, to miała być choinka!
Więc życzę prezentów,
szczęśliwych momentów,
karpia smacznego
i
roku 2008 udanego! :)
zycza Alexik z mamusia

reklama
By Wam wszystko pasowało,
by kłopotów było mało,
byście zawsze byli zdrowi,
by problemy były z głowy,
by się wiodło znakomicie,
by wesołe było życie!

Wszystkim mamusiom i Ich pociechom życzymy Wesołych świat i szczęśliwego Nowego Roku!!!
zyczą:
K.J.W Stroińscy

Załączniki

• Kartki_swiateczne_-_zdjecia_na_kartki_swiateczne,_kartka_swiateczna_1556.jpg
    Kartki_swiateczne_-_zdjecia_na_kartki_swiateczne,_kartka_swiateczna_1556.jpg
    80,9 KB · Wyświetleń: 88

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry