A
*Anetka*
Gość
Stukam sie kawusia z rana :-)
mamuska79 duzo zdrowka dla synka, zeby sie wykurowal do swiat. No i wdze sie szykuje imprezka na swiata, chrzciny
prawie wszystko zapiete na ostani guzik, bawcie sie dobrze, a stojami sie nie przejmuj, jakby co pojdziecie ubrani w polowie ;-)
pinka25 ja pamietam, ze kiedys Pati tez sie juz nie najadal mlekiem, robilismy wiecej i wiecej, a on wciaz glodny, wiec zmienilsmy na mleko nastepne, ono juz bylo bogatsze i gestsze, no i najadal sie ta sama iloscia
A dlaczego lekarz musi Ci przepisac mleko, nie mozesz sama kupic, czy cos zle zrozumialam??
justynko ja tez sie ciesz jak dziecko z tej atmosfery swiatecznej, uwielbiam stroic domek, ubierac choinke, w tym roku mialam malego pomocnika przy ubieraniu wiec bylo jeszcze fajniej :-) Ale fajnie, ze mieszkacie tak blisko zatoki, a gdzie sie dokladnie przeprowadziliscie?? Jak nowy domek??
joanna super wystrojony domek, piekna choineczka, bardzo mi sie podoba
A ja zrezygnowalam w tym roku z zywej choinki, bo i tak wyjezdzamy na swieta, wiec szkoda by bylo drzewko tak samo zostawic ;-)
Agnes widze, ze i Karolince wychodza zabki, cos sie wszystkie dzieciaczki zmowily z tymi zabkami, oby jak najlzej to zniosla
maxin i co widzialas dziedzie?? Mowisz, ze George nizbyt szczesliwy majac dzidzi w domku, pewnie mniej czasu maja dla niego, i musi sie dzielic rodzicami. A Ty mi nie dopowiedzialas na pytanko, bedziesz sie teraz tez dzidzia zajmowac?? duzo zdrowka dla Natki
Ja juz spakowalam Patiego, teraz kolej na nas, ale jeszcze czeka mnie prasowanko, ciekawe czy bedzie w Pl snieg na siweta, fajnie by bylo, no i czy Pati polubi sniezek ;-)
Milego dzionka :-)
mamuska79 duzo zdrowka dla synka, zeby sie wykurowal do swiat. No i wdze sie szykuje imprezka na swiata, chrzciny
prawie wszystko zapiete na ostani guzik, bawcie sie dobrze, a stojami sie nie przejmuj, jakby co pojdziecie ubrani w polowie ;-)
pinka25 ja pamietam, ze kiedys Pati tez sie juz nie najadal mlekiem, robilismy wiecej i wiecej, a on wciaz glodny, wiec zmienilsmy na mleko nastepne, ono juz bylo bogatsze i gestsze, no i najadal sie ta sama iloscia
A dlaczego lekarz musi Ci przepisac mleko, nie mozesz sama kupic, czy cos zle zrozumialam??justynko ja tez sie ciesz jak dziecko z tej atmosfery swiatecznej, uwielbiam stroic domek, ubierac choinke, w tym roku mialam malego pomocnika przy ubieraniu wiec bylo jeszcze fajniej :-) Ale fajnie, ze mieszkacie tak blisko zatoki, a gdzie sie dokladnie przeprowadziliscie?? Jak nowy domek??
joanna super wystrojony domek, piekna choineczka, bardzo mi sie podoba
A ja zrezygnowalam w tym roku z zywej choinki, bo i tak wyjezdzamy na swieta, wiec szkoda by bylo drzewko tak samo zostawic ;-)
Agnes widze, ze i Karolince wychodza zabki, cos sie wszystkie dzieciaczki zmowily z tymi zabkami, oby jak najlzej to zniosla

maxin i co widzialas dziedzie?? Mowisz, ze George nizbyt szczesliwy majac dzidzi w domku, pewnie mniej czasu maja dla niego, i musi sie dzielic rodzicami. A Ty mi nie dopowiedzialas na pytanko, bedziesz sie teraz tez dzidzia zajmowac?? duzo zdrowka dla Natki
Ja juz spakowalam Patiego, teraz kolej na nas, ale jeszcze czeka mnie prasowanko, ciekawe czy bedzie w Pl snieg na siweta, fajnie by bylo, no i czy Pati polubi sniezek ;-)
Milego dzionka :-)
co do melka,ja podoawalam Natce mleko,a na wieczor i rano robilam gesciejsze z kaszka.maly glodomorek z niej;-)
fajnie ze jestes z nami ponownie ,fakt ostatnio nie mam czasu wogule na bb czytam ale brak czasu na odpisanie...Jak Mala ? gratuluje nowych postepow :-)
Ja obiecalam sobie rok temu ze bede w tym roku w Londynie ale znow zero planow , kolejny rok spedze w domu przed TV chyba 

znow jej sie zrobilo uczulenie krostki na wargach sromowych :-