• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Hej kobietki kochane, no no mamuski szaleja w Polandii a te co zostaly nam sie rozleniwily (hihi ja tez i to jak :-D!!!)
OLIS no to super ze P ma sie juz tak dobrze, mimo wszystko dalej trzymamy kciukasy zeby tym razem juz mogl skakac na przyklad hehehe :tak::-). Buziaki od nas a szczegolnie wielgachne dla OLIEGO ma sie rozumiec hihi.

happy-new-year_clock.gif

Wszystkiego NAJ NAJ w nowym roczku
żeby najgorszy dzień w nowym roku
był taki jak najlepszy dzień w starym roku

reklama
Niech Nowy Rok przyniesie Wam radość, miłość, pomyślność
i spełnienie wszystkich marzeń, a gdy się one już spełnią
niech dorzuci garść nowych marzeń, bo tylko one nadają życiu sens.

wszystkiego dobrego w 2008 roku zyczy dorcia z rodzina

Drogie kolezanki :-)

Czas sie juz obudzic :-D Koniec leniuszkowania :-D Mamy juz 2008 rok ! Zacznijmy go żwawo !!!!

Wczoraj moja mala skonczyla 4 miesiace !!!!

Dzis bylismy na szczepieniach. Teraz kolejne beda dopiero w maju na zoltaczke ufff troszke odpoczne od tych zastrzykow bo duzo mnie to zdrowia kosztuje.
Nie wiem dlaczego ale kilka dni przed szczeoieniami chodze poddenerwowana a jak juz jest po, to tak jakby powitrze ze mnie ulecialo :-)

W :-)sobote jedziemy do Polski. Gondole zostawiamy w domku, zabieramy juz spacerowke, gdyz gondola nie starczy nam do konca lutego :baffled: Dziadzius tak pieknie przygotowal pokoik dla niuni ze HEJ !!!! Ale co mnie martwi to to ze wszytscy sa tam przeziebieni !!! Wogole sie obawiam ze mala mi sie rozchoruje w POlsce boto powietrze w Polsce jest inne niz tutaj. Tutaj poki co nawet katarku jeszcze nie miala !

W pierwszym tygodniu idziemy na pierwsza dawke szczepinia na ROTAWIRUSY... to juz ostatni dzwonek zeby mala na to swinstwo zaszczepic.
Ponadto bedziemy zalatwiac formalnosci malej...no i zaklepiemy sobie chrzest na sierpien...bo dopiero we wakacje bedziemy w Polsce.

Zajrze do Was wieczorkiem moje kochaniutkie.

Buziaczki dla was i waszych maluszkow

Witam i Ja :-) w nowym roczku 2008, czuje ze bedzie to dobry rok:tak::cool2: hehe
Po za tym co u Nas, i spedzilismy swieta i sylwestra napisze wieczorkiem bo teraz zmykam posprzatac domek, a potem na spacerek do tesco po pieczywko z Blaneczka dzis 1 raz zabieram ja na spacerek w spacerowce juz bez nosidelka :tak:a wczoraj zabralismy Mala na spacer w nosidelku na brzuszku ; tkzw -szelkach , niesamowicie jej sie to spodoblo...ale Ja niestety za bardzo nie moge jej tak dzwigac bo moj kregoslup Mi na to nie pozwala :-(:cool:tylko Maz jest taki silny :-D

Pozdrawiam zmykam sprzatac do uslyhszenia wieczorkiem :tak:;-)
Buziaczki dla wszytskich ...:-p

Mamuski jak sie macie w PL???

Witam Wszystkie w Nowym Roku :-)
Zabawa udana???

My bawiliśmy się super, fotki dołączę jak tylko wrócimy do domu. Został nam tydzień, ale ten czas szybko zleciał :-(:szok:...

tak jak wszystkie przez święta i sylwek jakoś nie mogę się zebrać do pisania, troszkę się rozleniwiłam :-p

Pozdrawiam Mamusie i Maluszków,pa

Wchodze ...i was nie widze... oj sie rozleniwylyscie maxymalnie !

Mam do WAs prosbe. Kiedys pisalyscie ze szczepilyscie swoje dzieci na zoltaczke w Polsce. Czy mozecie mi powiedziec jak to zalatwialiscie. Przyjaciolka ma maluszka i poleciala do Polski , chcac zaszczepic malego na gruzlice ale jej pani pielegniarka powiedziala ze nie ma prawa sie tu szczepic za darmo - ma karte EHIC
Powiedzcie co musi miec ze soba i gdzie sie udac w tej sprawie...cos kiedys ktoras z was pisala, ze chyba tez taki przypadek miala...chyba wlasnie z zoltaczka i gdzies poszla...ale nie pamietam do konca.

Prosze odpowoedzcie

reklama
Witajcie dziewczyny!!!!Oj jak ja sie za wami stesknilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Wracam szostego,wiec juz niedlugo znow was bede zanudzac:-p:-D A to zeby sie przypomniec!!!!Nasz Benji to juz taki cwaniak!:tak:

Załączniki

• DSCF3780.jpg
    DSCF3780.jpg
    63,4 KB · Wyświetleń: 58
  • DSCF3828.jpg
    DSCF3828.jpg
    80,7 KB · Wyświetleń: 64

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry