Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-)
Teraz koncowka pakowania walizek i porzadki(staly rytual kazdego dnia,hehe
).Dzis jeszcze mamy wizyte dziadkow i mojej siostrzyczki,wiec zamieszanie bedzie lekkie
Ale poniewaz my sie juz przebralysmy w 'domowe' ubrania to wykorzystam siorke i jakies piwko przywiezie, bo naszla mnie ochota cos;-)
Ale tylko na zimno
Moja corcia ma juz swoje wymagania powoli
podaje przepis,moze Ci sie przyda:
zwlaszcza,ze dostala basenik z pileczkami i namiot w barbie wielki na 1/3 pokoju!!!!
wszystko fajnie,ale gdzie ja mam to miescic
A jak chce cos zlozyc i schowac to M sie denerwuje,bo czasami mam wrazenie,ze te zabaweczki to bardziej Jemu sie podobaja

Super!Przekreca duzo slowek?Pewnie pociesznie brzmi taki brzdac,a na pierwsze ' lov ju' pewnie sie rozrycze na calego

To chyba super efekty dla figurki daje,he?Taki czas tylko dla Ciebie i zapominasz o bozym swiecie;-)
witaj Olcia , wrocilas juz z Polski ?Hej dziewczyny!Kurcze ale trudno wskoczyc na obroty!!!Ale w zyciu tak nie cieszylko mnie sprzatanie,gotowaniei pranie we wlasnym domku
A to wspomnienia z Nysy

co juz mnie strasznie meczy 

a zabawki czym dzieci starsze tym wieksze
Super za to maja zabawe,szkoda,tylko ze trzeba wszytsko chowac,choc powiem ci ze to moze i dobre z jendej strony,bo zapominaj co maja,a potem radocha jest jak wyciagniesz;-):-)

Niestety jeszcze nie swoje, ale tylko przez nasza rodzinke bedziemy wynajmowac. Ja , Maz i Blaniabuziaczek,przeprowadzacie sie na swoje,czyli kupujecie mieszaknie tak??Nie ma jak wlasny kat;-)
milego popoludnia
:-) Za mlodzi jestesmy na mortgage 

Dziekuje za przepisik :-) a ja dzis na deserek podam jej jabluszko ugotowane z ryzowym kleikiem io dodam mleczka troszke ;]buziaczek - moja Niki uwielbiala w wieku Blani zupki zmiksowane,a najbardziej kalafiorowapodaje przepis,moze Ci sie przyda:
warzywa: kalafior,marchew,pietruszka,seler,ziemniak,koperek
warzywa obrac,umyc i zetrzec na tarce o duzych oczkach;ziemniaka mozna pokroic w drobna kosteczke;wrzucic do garnka,zalac 250ml wody i gotowac ok 20min,pod sam koniec dodac dopiero koperek;zmiksowac wszystko,schlodzic i podac;-)
a na deserek to robilam kleik i robilam przekadaniec z owockami,np. kleik-mus jablkowy(ze sloiczka), a ulubiencem Niki byl kleik - mus jagodowy(tez ze sloiczka)![]()

Gratuluje osiagniec Natalce , madra z niej dziewczynka , naprawdebuziaczke swietnie odwiedza cie rodzice,pewnie nogami przebierasz ,kiedy nadejdzie ten dzien.Siostra nie byla na slubie??To teraz bedziecie mialy okazjie na dlugie rozmowy.Blania mowisz dokazuje??!!!Jak to bobasek uczy sie komunikowac,slotka z niej dziewczynka,ale ma w oczkach chochliki aniolek:-)
zazdroszcze 
niestety nie bylo jej nie miala paszportu ani dowodu :-(bo mama byla tu , i nie chceili im wydac
oj chochliki to ma
a dokazuje nam czasem dokazuje 

Wielkie dziekino dziewczyny ja wciaz czekam na jakies podpowiedzi moze ktoras miala takie przezycia jak ja mam teraz.Buziaczek piekne imie wybralas dla corci u nas tez miala byc BLANKA lub NEL a urodzil sie COLIN;-)![]()

Super gratuluje osiagniec ColinowiAgnieszka1_w@onet.eu DAwid mowi tata,mama, baba, to(jak cos chce i wtedy okazuje na to palcem), tu(jak chce gdzies isc) , tak(w jego wydaniu brzmi"ta") a tak to po swojemu caly czas gada, szczegolnie jak dorwie swoja komorke to biega po calym mieszkaniu i gada tylko ciekawe z kim?:-).
Wlasnie przed chwila konczylam do Ciebie pisac a on wylaczyl mi komputer...(chyba ze zlosci ze pisalam zamiast otworzyc mu opakowanie z chusteczkami(ktore swoja droga namietnie wyciaga i roznosi po mieszkaniu lub wrzuca do pralki...tak, tak, bo moj synek uwielbia robic pranie... zawsze mi pomaga i w ten sposob raz z bialymi rzeczami wypralam czarne skarpetki bo nie zauwazylam ze je wrzucil, kilka razy wypralismy smoczka, jego lyzeczke itp...)
a teraz siedzi na mnie obrazony bo go wsadzilam do lozeczkai dalam mu zabawki, a on biedny nie moze ze mna pisac...
pozdrawiam serdecznie!
ale rozrabiaka to z niego jest widac..

i cie cieszy - mowi mama patrz
mniam mnaim;-)
:-(