Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

...
Potem plac zabaw i Bwnji spi w wozku...........
Witam wszystkich
MrsF mje szkraby też bedac w brzuszku najbardziej aktywne były w nocy.odpoczywaj odpoczywaj bo później nie bedzie za bardzo czasu.
A co do drugiego szkraba to ja byłam w takiej samej rozterce.Tutaj mam tylko męża który wychodzi rano a wraca wieczorem.jak zaszłam w ciaze byłam przearona co ja zrobie jak sobie dam rade z dwójka,itd.nawet sie zastanawiał jak bede chodziła do położnej to co zrobie z kolinem.Ale on choodził ze mna bawił sie tam zabawkami a w miedzyczasie mowił że mam byc grzeczna bo pani musi mnie zbadac.Olcia i Kasia pewnie dały byscie rade.nie wiem jak wy bo ja nie pracuje wiec cały dzien jestem ze szkrabami w domciu.No i Kolin był troche straszy bo on miał trzy lata jak ja urodziłam.Życze powdzenia i odwagi.
A ja jeszcze musze o służbie zdrowia napisac ja nie narzekam na angielska.Na polska tez bo wszedzie chodzilismy prywatnie wiec jak tu narzekac.no ale bedac w przychodni chciałam odebrac wynik z badania cytolog dla mojej mamy.a pani mi powiedziała że jeszcze nie ma bo to trwa trzy miesiace.zrobienie badania cytolog. bardzo smieszne.nawet sobie nie wyobrażam co może sie wydarzyc przez te trzy miesiace.druga rzecz do badanie mamograficzne.też miała robione raz okazało sie że jest coś nie tak.mieszkamuy w małym miescie 9jakieś 40 tys mieszk.kazali jej jechac do kliniki w gdańsku.niby zrobili jej wynik ale co z tego jak znowu czeka miesiac.a wyniku jak nie ma tak nie ma.jak o tym mysle to mam nerwa. bo wniosek jest jeden w PL liczy sie tylko wizyta prywatna. sorki ze tak marudziłam ale ..... i tu już sie nie bede rozpisywac.