A co robicie w walentynki , a moze macie jzu jakies prezenciki ??
Ja kupilam jak dotychczas tylko duza kartke walentynkowa bo nie mam jak wyjsc bo Blania chora, i 14 chyba spedze sama w domu bo moj maz idzie do pracy na popoludnie do samej nocy , ale za to 15 ma wolne i chce go wyciagnac na kolacyjke, we dwoje, chce go obdarowac jakims fajnym upominkiem myslalam o jakiej sexownej smiesznej bieliznie

i do tego jakis dodatkach (kajdanki itp), i o czerwonym winie ....hmmmm jeszcze musze dokladniej to dopracowac
Witam
jak Wam dzionek minął?
Bąbel dalej za dnia ma problem z zaśnięciem ale wieczorkiem szok. Zasnął jak zawsze, kąpiel, mleko, myk do łóżeczka zaraz misia i smoczusia, i zasnął. Chyba wiedział że się poskarżyłam
, ale nie przechwalam
. Dobrze że nie próbowałam go ululać w wóżku lub na rękach. Oby przeszło mu te ciężkie zasypianie.
Widzę że te ciężkie zasypianie jest prawie wszędzie, a my mamy mamy różne sposoby by nasze pociechy smacznie spały
.
Buziaczek gratulujemy ząbków, mam nadzieje że przeziębienie szybko minie, dużo zdrówka
Miłej nocki życzymy
Ojoj widze wszystkie mamy problem ze spaniem a moze to wina zmiany por roku ?
Hmmm albo jakas powazna zmiana pogody ??
I te zabki wirusy ...ah precz precz ...WIOSNO czekamy na Ciebie , gdzie to slonce ??
Jeszcze ich nie ma na gorze ale ich widac bardziej niz wczesniej

a ja mam juz taka podniete jak je widze ze nie wiem

zwariowalam chyba
buziaczku- witaj kochana a to sie dobrze składa bo ja tez twoje posty lubie czytac
:-) ha ha kurcze niedawno pytalam ci sie jak tam ząbki u Blani to mówilas ze cicho a tu prosze aż dwa no nie moge:-)ale to ekspresem ui was idzie Wika sie meczy i meczy tak cięzko idą ze szkoda gadac moze juz niedługo jej wyjda jak bedziesz miała chwilke to napisz wiecej co tam u was czy siostra jeszcze jest?
buziaki dla małego choruszka
babki klikajcie cosik................
Wiesz co moze podawaj malej calpol, i smaruj zelikiem,dawaj grzechotki,gryzaki, chrupeczki kukurydziane,ciasteczka tylko te bez glutenu(bo jeszcze go penwie nie podajesz) ja np, jezdze swoim paluszkiem czystym w busce po zabkach i Blania wtedy siedzi i slucha chyba jej tak dobrze,i zauwazylam ze po paru dniach zaczl sie ukazywac ...Siostra juz w POlscew wczoraj dojechali , u nas byla do wtorku tylko....smutno ale w lipcu sie widzimy

Piekne zdjecia, bardzo ladna, slodziusia jest i wysoka jest chyab co ....ale jak pomysle o tym co przeszla w tym szpitalu to mam lzy w oczkach nie moge zapomniec o tym

przepraszam ....:-(
wpadlismy zeby sie WKLEIC
Cudowna ma busiunke , taka malinka ...sliczny bobasek z niej .Piekne duze oczka cud miod i malina .
Witam wszystkich z poranna kawka.U nas też problem z zasypianiem ni i co gorsza ze spaniem w nocy.Natan szedł spac około 21 a budził sie dopiero około 7 rano.a od przyjazdu z PL troche sie pomieszało.zasypia o 9 wieczorem ale budzi sie po kilka razy w nocy.a jak sie szarpie do tego.codziennie go klade w dole łóżka a w nocy jest już głową przy samych szczebelkach u góry.jak był by wiekszy odstep miedzy szczebelkami to pewnie wsadził by głowe.widze ze nie jestesmi sami ale ja to myslałam ze moze mój mały tak marudzi na zeby.
Małagorzatko co do twojej Nastki to na pewno teskni za dzidziem.Skad ja to znam.Po powrocie do domu z PL. Mój mały tak głosno krzyczy ze ja nie wiem czasami co sie dzieje.ale jak mój maż tylko go weźnie na rece to już przy podnoszenie ma usmiech od ucha do ucha.poprostu rozpiescili go tam.
ok mykam bo maly już sie obudził.
Moze nie spi twrdo bo sie boi, nie ufa , odzwyczail sie od lozeczka? hmmm ...?? moja Blania tak miala jak spalismy u Tesciow dwa tyg pilnowalismy im domu to potem byl problem w domu ze spaniem .....a teraz to mamy sie z zabkami i choroba :-(zycze powrotu do rutyny , oby poslzo gladko ;-) Blania tez rozpieszczona , ale Ona ani mnie a ni meza sie nie slucha ...do wszystkich sie smieje , a na mnie wymusza wszytsko strasznie ,,,,a ja nie moge sluchac jak placze bo serce mi sie kraje ale ...spryciula jest niezla ...potrafi wymuisc placzem a potem przestaje i jak cos jej nie pasuje , to tez wyje bo wiem ze bedzie zaraz Ok bo mama przyleci

ahh mowilam z enie dopuszcze do tego a tym czasem sama to zrobilam . Moj Maz jest twardy potrafi sluchac az przestanie i wtedy ja bierze a ja nie moge i wychodze

Ok uciekam spac chyba wszystim odpisalam a jak nie to wybaczcie i upomnijcie sie ....
Olcia - pytlas kiedys o slub , hmmm

nam kazali sie konslutowac z londynem ale my tego nie zrobilismy z pospiechu , nerowow i wiesz jak to jest zapomnielismy, i nie wiem co jest potrzebne napewno wszystkie dane , ojca matki itp ....i dostalismy tylko w urzedzie certyfikat a jak bede w Pl to bede go tlumaczyla i wpisywala do ksiag....jak masz jakies pytania pytaj .
a i chyba ktoras z Was pytala jak colleg , hehe bardzo fajnie uwielbiam swoja klase , smieszni ludzie zzylam sie z nimi , mam tam bardzo fajna kolezanke Madzie ma synia i corke

egzaminy juz mialam probne zaliczone

pozytywnie 86%

great.
nauczyciuelkie mam przesympatyczna , noi nauka mi lepiej wchodzi ....heh i adoraorow tez mam z czego nie ejstem zadowolona

ok lece sie kpaca i kimac bo jutro mamy ogladanko mieszkanka , narazie przykladowego nic pewnego tylko ogladanie

papapap