reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Ja tez ostatnio tylko podczytuje zabieram sie do napisania , ale jakos brak mi weny, humorku, energi chyba mi sie baterie wyczerpaly , jestem bardzo zmeczona kazdego dnia chyba ma jakas handre wiecie ..i potrzebuje mega odpoczynku i spokojnego snu , a Blania budzi sie az 5 razy i w miedzy czasie pojekuje , poplakuje, cos tam jeczy iii nie spie za dobrze, chcialabym ja nauczyc spania cala noc , jak mama zaczac? dzis bede podawac jej wode ...ale obawiaam sie ze wstane 10 razy a nie 5 :dry:yh...Ok uciekam bo marudze.

reklama
Buziaczku moja Nika tez dlugo budzila sie w nocy na jedzonko:dry:Mi pomoglo dawanie ok polnocy kaszki w butli,nawet 'na raty' ale 220ml musiala wypic i jakos zaczela budzic sie dopiero rano...co prawda juz ok 5-5:30 ale zawsze to juz mialam nocke przespana.:tak:kladla sie ok 18 wiec mialam czas dla siebie:-)o 18 dostala duza butle kaszki,ok 21 znowu i wlasnie o polnocy,jak ja szlam spac po dluuuuuuuuuuuugiej kapieli,wymalowaniu paznokci i relaksiku przy browarku z M;-)Moze sprobuj tak z tydzien,nmapewno nie zaszkodzi,a moze pomoze:confused:
Kama - fajnie,ze sie bedziesz tu udzielac tez:tak:Bedziemy na bezaco z nowinkami co u Dominisia:tak::-)
Nika zasnela slicznie przy muzyczce:-)A ja lece filmik ogladac;-)

Buziaczku-Moj Dominik tez czesto sie budzi w nocy,przewaznie3-4 razy.Za kazdym razem daje mu sie napic i spi dalej:tak:. Przedtem dawalam mu mleko ok.12 w nocy jak katarzyna,ale nie chcial go jesc,wiec zrezygnowalam.Ostatnie dwie noce niestety nie ciekawe.Dominikowi chyba znowu zeby ida,bo budzi sie z placzem i musze go przytulic lub chwile siedziec przy nim,aby usnal znowu:-(.Moze Blani ida kolejne zabki i dlatego pojekuje oraz placze?

Buziaczku-Moj Dominik tez czesto sie budzi w nocy,przewaznie3-4 razy.Za kazdym razem daje mu sie napic i spi dalej:tak:. Przedtem dawalam mu mleko ok.12 w nocy jak katarzyna,ale nie chcial go jesc,wiec zrezygnowalam.Ostatnie dwie noce niestety nie ciekawe.Dominikowi chyba znowu zeby ida,bo budzi sie z placzem i musze go przytulic lub chwile siedziec przy nim,aby usnal znowu:-(.Moze Blani ida kolejne zabki i dlatego pojekuje oraz placze?
Teraz nie chciala kaszy wypila bardzo duzo soku ponad 120ml. :szok: chyba byla spragniona, moze chce jej sie pic zamiast jesc w nocy , bo moze suche powietrze, albo po mleku i innch jedzonkach w dzien ??:confused: sama nie wiem...dzis podawac bede jej wode i napoje, :tak:mozliwe ze zabki bo dzis jak podgryzala opakowanie to uirazila sie i az sie zaszla z placzu :tak:chyb dolna dwojka druga nam idzie :wściekła/y:tylko czemu tak ciezko:wściekła/y: zmykam spac , ciesze sie ze wrocila chociarz jedna ze starszych forumowiczek ;-):tak: buziaczek dla Dominika tez mialam tak nazwac synka :p

witam

katarzyna ale z Ciebie ranny ptaszek :happy2: ja dopiero śniadanko jem a kawka troszkę później;-)

chciałam tylko złożyć życzenia naszym solenizantom i juz mnie nie ma :-)
ANETKO DLA PATRYSIA I KASIULA MATULA DLA EMILKI WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ Z OKAZJI URODZINEK DUŻO ZDRÓWKA I UŚMIECHU NA BUZI:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Ja tez skladam zyczonka dla PATRIEGO I EMILKI duzo slonka i usmiechu na codzien!!!
005a.jpg

reklama
Pozwolcie, ze razem z Michasia dolacze sie do zyczen dla dzisiejszych solenizantow: Duzo zdrowka i usmiechu na buzce !!!:-):-)
Chcialybysmy dolaczyc do Was jesli mozna:-)!

Do góry