Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Chcialoby mi sie do kazdej cos napisac, ale jeszcze musze posiedzec trochu, zeby zapoznac sie z wszystkimi;-)
Musze wpasc ktoregos dnia na te wasze blogi dziewczyny, bo jestem spragniona nowych zdjec
Maju, Ivonko wstawie ALka zdjecia jzu wkrotce. Tez bym chcial zebyscie zobaczyly jak obecnie wyglada.
Maxin ale masz madra coreczke jak tak ladnie juz dopasowuje figury do otworkow
:-)
JAonno ciesze sie, ze najpewniej obedzie sie bez przetykania kanalika
Wszystkim mamusiom 2 w 1 zycze spokojnych i przespanych nocek. Niech maluszki dadza sie wyspac.
Kurcze samej bi mi sie chcialo juz czekac na druga dzidzie, ale z tym jeszcze chyba troszke odwleczemy.
Ivonko jnei planujecie drugiego bobasa?;-)
Buzka!
Musze wpasc ktoregos dnia na te wasze blogi dziewczyny, bo jestem spragniona nowych zdjec
Maju, Ivonko wstawie ALka zdjecia jzu wkrotce. Tez bym chcial zebyscie zobaczyly jak obecnie wyglada.
Maxin ale masz madra coreczke jak tak ladnie juz dopasowuje figury do otworkow
:-) JAonno ciesze sie, ze najpewniej obedzie sie bez przetykania kanalika
Wszystkim mamusiom 2 w 1 zycze spokojnych i przespanych nocek. Niech maluszki dadza sie wyspac.
Kurcze samej bi mi sie chcialo juz czekac na druga dzidzie, ale z tym jeszcze chyba troszke odwleczemy.
Ivonko jnei planujecie drugiego bobasa?;-)
Buzka!

, od razu daliśmy paracetamol a rano do szpitala, powiedzieli nam , że to jakiś wirus i dali jeszcze nurofen w syropku, przez 2 dni się biedulka męczyła, bo za bardzo nie chciała zejść ta gorączka i dotego jeszcze biegunka
, na szczęście dzisiaj już jest lepiej, mała dostała tylko jakiejś wysypki ( może to była trzydniówka
).
( z czym się nie zgadzam oczywiście
)
ale to sie zmieni mam nadzieje.Pracuje nad tym ;-)
, namiętnie ćwiczymy szyjkę za namową kalusi(dziękuję ci skarbie sposób okazał się fantastyczny) Martusia podnosi głowę bardzo wysoko i nie ma z tym najmniejszych klopotów z czego jestem bardzo dumna
są straszni pod tym względem, pozatym weź córeczkę i NIN i paszporty lub dowody i odpis skróconego aktu małżeństwa o ile jesteście małżeństwem odpis nie powinien być starszy niż 3miesiące i to wszystko wnioski wypelnicie na miejscu i zgode na wydanie paszportu dla dziecka, to jesli chodzi o 12miesieczny czeka sie na niego 4 tyg i wyznaczaja termin odbioru powiedzial mi ze jak ktos mieszka poza Londynem to mozna za dodatkowa oplata zamowic do domu my jako ze w Londynie nie moglismy tego zrobic kosztuje 18F paszport, a jesli chodzi o 5 letni to powiedzial nam ze wyrabia sie dzieciom powyzej 5roku zycia , bo zdjecie nie bedzie aktualne jesli wyrobimy dziecku ponizej 5 roku zycia i moga byc problemy na granicy