M
maja33
Gość
Czarnulka - sa w bootsie Boots.com - Shop -- Feminine Hygiene
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
(zawsze po przynajmniej 2,5 godziny dziennie)za to dzisiaj prawie 5 ufff juz myslalam ze to nie nastapi w koncu odpoczelam i mam czas cos napisac ale przyznaje sie bez bicia ze nie przeczytalam wszystkich postow:sick:
poniewaz brak funduszy na to ciagle wkladam
w remonty kase ale ja planuje w czerwcu pojechac i napewno je zlikwiduje bo jakos chcialabym juz na wakacjach zalozyc normlany stroj kompielowy i popluskac sie z synkiem
najpierw bylo tata, potem po poludniu mama, normalnie szok a ledwo o skonczyla pol roczku, zaczyna dawac buzki-po prostu jest kochana
Caly dzien byl oki, a pod wieczor zaczelo mu ropiec oczko, do tego ma zatkany nosek, no i sie slini na potege :-( Tak sie dzis wieczorem zloscil jak nigdy, az sie przestraszylam co sie dzieje, tak strasznie plakunial, nie wiem czy to zabki, czy cos go bierze
Dalam mu calpol, mam nadzieje, ze przespi nocke
a co go meczy jakis wirus
ach te paskudne zarazki
oj wiem jak ciezko jest wszystko ogarnac po powrocie ;-) ale pomalutku wszystko wroci do normy i Brianek bedzie znow sam usypial w lozeczku :-)
a to dlatego, ze mamusi czasu brak (i spokoju ;-) ) do pisania pracy do collegu. No i fajnie, ze sie zrelaksowalas w pracy
, my tez dzis bylismy na spacerku
i powodzenia w testach dla ciebie