K
kasiulka0901
Gość
maja33 serdecznie gartuluję i życze powodzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
:-)Dowiedzielismy sie tylko, ze jak wszystko bedzie ok to za szesc tygodni bedziemy mogli sie wprowadzac.wiec trzymajdzie kciuki.Pogoda super choc mrozno ale wychodzimy na krotkie spacerki.Oskarcio gania po domu to znaczy na czworaka a tera zwlasnie majstruje przy wiezy, ktora podglosil
Nio i za wszystkie kable lapie:-)Ale wiecie zaczyna reagowac jak mowimy ze tego nie wolno, "nunu", nie ruszaj itp.Odwraca sie do nas wtedy , puszcza np kabel, potem probuje jeszcze kilka razy a potem idzie sie bawic gdzie indzie.Ale cwaniaczek z niego i rozrabiaka nasz kochany!
a Oskarek to juz taki mały wszedobylski odkrywca?
:-)
Fajnie jade na dwa tyg.odpoczne troszke,choc teraz mam luz.Zaczelo sie ganianie za mala,jak wywolalam fotki,zobaczylam jak bardzo sie zmienila w ciagu ostatnich paru tyg,Tyle juz umie,zaczyna sobie cos tam po swojemu gadac,mnie po swojemu nazywa,jest smieszna,ciesze sie ze mam takie pogodne dziecko.Wlasnie mi przeszkadza pislac,zaraz ide ja polozyc.George przychodzi o 3.00.ok ide ogarnac dom.
Mala sie kuruje,wiec widzimy sie w czwartek,ale mam byc bardzo zinmno

:-):-):-)

czasami wrecz probuje biegac wariat:-)
zostalam pochwalona ze zrobilam przeswietlenie bioderek malemu i szczepionke na zoltaczke dwie dawki powiedzialam tez ze na trzecia pojade do pl powiedziala ze to dobrze bo tutaj jest trudno dostac.
Lekarka w pl odradzila mi to poniewaz powiedziala ze juz sie na to nie szczepi a na dodatek malenstwo bedzie mialo ta blizne i ze bedzie sie ropilo

a ten wirus ochydny to chyba trzydniowka?
a go boli bardzo gardło i oczywiscie nic nie pomaga, wydaje mi sie, że to angina, no ale przeciez lekarze wiedzą lepiej, no nie;-)
papa
ufff.....a ja jutro mam dentyste
moze przezyje:-) dzieciaki spia chwila dla mnie zaraz mezus z pracy wraca:-)