Gosieńko-jak czytam twoje posty to jak bym o swoim dziecku czytała:-):-)
moja mała ma dokładnie to samo przez cały dzień nie spi to zleży czasami jest grzeczna ale rzadko sie jej to zdarza
ogólnie jak ja nosze to jest ok a jak tylko odłoże do łóżeczka to afera jest niesamowita
ze uspokoic jej nie moge
a noc przesypia bez problemu
w ciągu dnia mam rece jak małpa do samej ziemi:-):-) w nocy sie troszke regenrują

czasami to juz mam takiego nerwa bo cały dzien siedze z nią sama i nic nie moge zrobic bo jak ja na chwile zostawie to już ryk

ohhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,te nasze dzieciaki już nami rzadza a co dopiero dalej

agnieszko1-tak dokladnie rodziłam 5 tygodni temu :-)w ciazy nosiłam rozmiar 14 a teraz to juz 10 jest mi za duża
ha ha jeszcze sie okaże ze do 8 rozmiaru dojde hi hi
buziaczku-wkleje foteczki wkleje:-):-) tego małego urwisa:-)
jak Blania dzis sie czuje?
witam serdecznie wszystkie nowe mamy na forum:-) niestety wybaczcie ze nie odpisze wszystkim ale czasu brak:-)
mała mnie terroryzuje

a jeszcze brzuni mnie boli czy to możliwe ze na @
ok pozrawiam serdecznie pa pa
moja mała ma dokładnie to samo przez cały dzień nie spi to zleży czasami jest grzeczna ale rzadko sie jej to zdarza

w ciągu dnia mam rece jak małpa do samej ziemi:-):-) w nocy sie troszke regenrują

czasami to juz mam takiego nerwa bo cały dzien siedze z nią sama i nic nie moge zrobic bo jak ja na chwile zostawie to już ryk

ohhhhhhhhhhhh,,,,,,,,,,,,,te nasze dzieciaki już nami rzadza a co dopiero dalej

agnieszko1-tak dokladnie rodziłam 5 tygodni temu :-)w ciazy nosiłam rozmiar 14 a teraz to juz 10 jest mi za duża

buziaczku-wkleje foteczki wkleje:-):-) tego małego urwisa:-)

witam serdecznie wszystkie nowe mamy na forum:-) niestety wybaczcie ze nie odpisze wszystkim ale czasu brak:-)

a jeszcze brzuni mnie boli czy to możliwe ze na @

ok pozrawiam serdecznie pa pa