reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

reklama
Hej laseczki:-)
U mnie oki, jutro cos skrobne bo dzisiaj nie mam na nic czasu.

Justys- pewnie sie zgadamy jakos jutro :-) Buziak od cioci dla Mlodego.

Olcia23- no niestety to prawda. Problemy z nerkami i pecherzem czesto powracaja. U mnie niestety dosc czesto:-) Obys nie musiala tego przechodzic ponownie.

Maxin- czekam na relacje i zdjecia:-)

Maggusia- zycze zdrowka dla Brianka:-)

Buziaki i milego dzionka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ojojjjj,jak cichutenko tutaj....
Bylismy w Wacky Warehouse ale nie bylo takich dzidziek malych wiec postanowilismy,ze po prostu pospacerujemy i bylo milutko:)No ale jakos dzis juz sie obudzilam w nie bardzo dobrym humorze no i okazalo sie ze nie bez powodu!!!!!!!!!!!!!!Mam @ i wszystko mnie boli i jest mi niedobrze i ogolnie :zawstydzona/y::wściekła/y::sorry::crazy::angry::sick:
Do tego czuje sie jakbym wazyla tone!Jutro wybieram sie na wazenie,ciekawe co mi ciekawego powiedza....
Milej nocy i nieprzerywanego snu dzieciaczkom i mamusia zycze:)))PAPAPA

Witam mamuski

kurcze ale dzis jestem nie wyspana mała wczoraj jak dostała kolki o 19stej to dopiero o 23ciej jej mineło:wściekła/y::wściekła/y:zadne masaże cieple pieluszki kompiele i kładzenie na brzuszku nie pomagało:no::no:przestawala płakac na minutke a potem jak ja skreciło to znów taki płacz ze nie dało sie jej uspokoic:no::no:alanoc spala niespokojnie wierciła sie i stekała:szok::szok: teraz dopiero zasneła tak normalnie:tak::tak:
jak sie obudzi to mykam na spacerek niech sie dziecko dotleni a pozatym we wózku jest grzeczna:tak:

niech te kolki sie jak najszybciej skoncza bo oszaleje patrzac ja sie męczy bidulka:sorry::sorry:

maxim-witaj spowrotem ale te dwa tygodnie szybko zlecialy .........foteczki foteczki i jeszcze raz foteczki:-):-D
katarzyna_s- wsółczuje tej @ ja tez czekam na pierwszą po porodzie i pewnie ja dostane to po kolanach bede chodzic:-)
maggusia-duzo zdróweczka dla synka :-):-)teraz sie zaczna przeziebienia brrrrrrrrrr..........:sorry::sorry:juz sie tego boje:szok::szok: a co do złego nastroju to witaj w klubie ja tez go mam:sick::sick::sick:
mała-gorzatko-ja dopiero czekam na @ znając swoje szczescie trafi mnie w najmniej oczekiwanym momecie:confused2:
a jak tam twoja krolewna? zdrowa? dalej taka spokojna? czy troszke grymasi?
olcia-duzo zdróweczka kobitko wyleguj sie ile mozesz bo zdrówko najwazniejsze:-):tak:trzymam kciuki za szybki powrót do zdrówka:-D
buziaczku-ty to pewnie po sklepach szalejesz w wolnej chwili:-):-)pochwal sie jak juz coś zakupisz:-):tak:
niuńka- to szybciutko w tydzień paszporcik no no no rewelka:-) super ze to masz juz za soba ja niestety przed sobą:tak:

iskierka---- maja-------

gdzie wy sie kobietki podziewacie???

mondaysun.gif
Witam kobietki a gdzie wy sie znowu podziewacie??
Nie wiem jak u was ale u mnie pogoda taka sobie, wyglada jakby zaraz mialo padac, dlatego przesylam troszke sloneczka.
I tyle sie napisalam, musze zmykac bo Alexik sie obudzil.
Pozdrowionka.

Dzien Dobry!
przyszlam tylko sie przywitac i milego dnia zyczyc , bo jakos taka jestem nijaka, ta jesienna atmosfera i tesknota za domem? yh
no ale nie ma co marudzic wam , lepiej by sie wam nie udzieliło .....
zdrowia dla kruszyn , energi dla mamusiek i slonca ! papa

Witam Mamusie!

Ja tez przyszlam sie przywitac z kubkiem kawusi
kawa2.gif

Brianek zasnol nadal go katar meczy na dodatek caly czerwony jest a ja jakas senna i meczy mnie wszystko
nuda.gif
ludzie naokolo maja zle nastroje i wcale mi to nie pasuje bo ja tez zaczynam miec zly natroj moze to przez ta pogode co?
Dzis obudzilam sie i jakos obie pomyslalam ze musze zaczac cos robic ze soba isc do pracy itd bo ciagle mi na cos brakuje:sorry:i juz mialam plana zeby dac Briana do przedszkola ale pozniej usiadlam na tylku i pomyslalam ze chyba nie moge robic cos kosztem dziecka!
Chwile pozniej zadzwonila do mnie babka z propozycja pilnowania nastepnego dziecka tylko ze stawka taka mala ze szok dlatego negocjuje z nia i chcialabym zeby przystala na moja stawke .
Jutro dzien proby na trzy godziny bede miala ponad 2 letniego chlopczyka i mam nadzieje ze bedzie ok bo slyszalam troszke ze bije itp ale mysle ze nie bedzie tak zle jestem dobrej mysli:-)
Ok mykam cos porobic w domku pozniej sie odezwe.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Hej dziewczyny !
Ja dopiero teraz -bylismy u lekarza,niestety moj B mosal juz dzisiaj wracac do pracy :-( wiec koniec pomocy....,mam wziasc antybiotyk do konca i zrobic kolejne badanie moczu,bo plecy dalej bardzo bola:zawstydzona/y:
no a zeby tego bylo malo Benus sie wczoraj rozchorowal:goraczka,katar,kichanie,kaszelitp
no posluchal go lekarz i mowi ze wszystko czyste,nurofen kazal podawac na zbicie goraczki i tyle:confused:

Maxin-witaj w domu:-D czekamy na relacje z wakacji!!!!wskoczylas juz na obroty?
justyna w.-no mam nadzieje ze nie bede musiala ale co zrobic......
pinka-dzieki za mile slowka
ok moj maly marudzi musze leciec cdn

Witam,My wlasnie po obiadku.Weronika nie ma apetytu przez zabki,ale sobie robilam(tzn kupilam i ugotowalam tylko,heheh)pierogi z truskawkami i Nika zjadla 2szt i do tego jogurcik Danonka wiec jakis postep:))
Zaraz musze wziasc sie za sprzatanie mieszkania,a nie chce mi sie,ze az strach!Ale ogarnac sie by przydalo.

Maggusia - wiem co czujesz..ja najchetniej juz zutro bieglabym do pracy!Mam juz troszke dosyc tego siedzenia w domu,ale po pierwsze tp srednio sie to oplaca,bo w sumie z tych zlobkow kolo nas ceny nie wygladaja na male...moze orientujesz sie bardziej jak wogole mialabym zaczac szukac takiego zlobka?wiesz,nie bardzo chce zaplacic 200£ za tydzien a zarobic 250£....to bez sensu przeciez...
a poza tym jestem rozdwojona,bo dziecko jednak potezbuje ciepla w tym wieku i zostawienie Jej na tak dlugo dzien w dzien jest w stosunku do Niki raczej niesprawiedliwe... Fajnie masz ze chociasz mozesz sie zajac dzieciaczkami w domu i dorobic, ja chyba nie dalabym rady...
Pinka - moja mala jak miala kolki to pomagaly trzy rzeczy na placz: 1 odkurzacz, 2 poduszka elektryczna na moim brzuch,na to kocyk i na gore polozona Weroniczka, 3 spiewanie koled!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wspolczuje,mnie sie przy kolkach bardziej od malej chcialo plakac:(
Izka0401 - wlasnie ostatnio Weronika tez musi miec zabaweczki do bajek,rano wstaje dzien w dzien ok 5:30-6:00 wiec wlaczamy kanal 'five' i leci wlasnie MILKSHAKE i tam mix bajek,zawsze i jezyk od malenkiego podlapie:)a najbardziej uwielbia fioletowego dinozaura Barney'a,ma kilka plyt a ja w ciagu dnia zawsze moge miec czas na zrobienie obiadu jak tylko Jej wlacze plytke:))

Chyba ubiore mala i pojdziemy po tatulka na przystanek,bo juz wraca z pracy...biedak sie wkurza bo takie korki ostatnio,ze wraca ok godziny,poltora!Pracuje kolo Wembley wiec tam wieczne korki sa!!!!!
Aha,mialysmy isc na wazenie dzis,a bylo od 9:30 do 11...no i jak obie przysnalysmy o 9 to pobudke mialysmy przed 11:((((wecie moze czy te wazenia sa obowiazkowe,bo nawet nigdy nie spytalam?kupilam sobie ostatnio dosc dokladna wage i zastanawiam sie czy nadal musze chodzic wazyc Nike....
Pozdrawiam i zycze milego dzionka!!!papa

reklama
Olcia zdrowka dla Benjego i dla ciebie!:-)

Katarzyna s do zlobkow/przedszkoli sa dofinansowania nawet do 80% wlasnie tyle moja kolezanka ostatnio dostala a jej facet zarabia 1000f na miesiac oraz dostaja working tax i teraz tax im zmniejsza i wychodzi im ze tylko zlobek bedzie ich kosztowal 140f na miesiac a reszte pokryje panstwo!
Wiesz ja sie zaczelam zastanawiac ale chyba nie kosztem dziecka chyba nie zrobie tego bo Brian jeszcze jest za maly bardzo mnie potrzebuje:blink:tylko chodzi o to ze ciagle mi na cos brakuje dlatego biore nastepne dziecko do domku juz obie tak kolejny raz i nie jest latwo ale coz to sa marne grosze na dodatek 50-70f na tydzien.

Pozdrawiam i sle ciumaski!

Do góry