reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

Paula gratuluje:-):-):-):-)pol godz braklo do maja:sorry:wazne ze niunia zdrowa,odpocznij kochana.wrzuc zdjecie jak ochloniesz:tak:buziaki dla Ciebie i malej
Pinka buty sliczne,atorcik kupiony w pl sklepie:-)21f:-)
jestem padnieta,lece bo jutro goscie:sorry:

reklama
paula - GRATULACJE WIELKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Tak sie ciesze,ze wszystko ok!!!!Super!!!No to teraz cieszcie sie soba i odpoczywaj,a jak znajdziesz moment to napisz jak i co przy porodzie sie dzialo:tak:Jednak Natasha nie chciala czekac do maja............
pinka-sliczne buciczki:tak:teraz jeszcze tylko dodatki zostaly,tak?
kwiateczek - super torcik,mniamusny:-);-)

Ostatnia edycja:
Paula gratulacje ogromne,ale aparatka mala w ostatniej chwili sie zalapala na kwiecień.
Pinka butki śliczne,a te nogi mnie rozbawily bo myslalam ze za duze buty masz i ze to twoje nogi.
Kwiateczek tort super i wozek tez.

witam i mam zaszczyt dolaczyc do grona mamus z UK:-) tydzien temu w piatek urodzilam synka Konrada:-p maly wazyl 3600 i dostal 10/10 pkt:-p jest przeslodki najchetniej bym go zjadla:-D
pozdrawiam wszystkie mamusie:-p:-p

gratuluje obu mamuskom!!!!! pauli7 i adzie1989:tak:bardzo sie ciesze!!!!

Ja wlasnie tez zaczynam myslec o slubie w czerwcu jak dzidzia pozwoli lecimy do polski mamy juz bilety chcemy zalatwic sale, termin subu w kosciele i fotografa;-) siostry tylko sie ze mnie smieja, ze nie mysle wogole jak ja sie ubiore tylko wymyslam jak ubiore nasze dziecko co ubiore jak to bedzie chlopiec a co ubiore dziewczynce:-pchcemy sie pobrac w przyszlym roku jak oczywiscie dzidzia bedzie juz z nami:happy:

Przesyłam pozdrowienia dla wszystkim mam w Anglii. Dochodzę do siebie po poronieniu w Polsce, jednak już niedlugo wracam na wyspę,,,,jedno wiem na pewno - nigdy już nie zajdę tam w ciążę,,,nie otrzymalam żadnej pomocy i skonczylo sie to niestety tragicznie,,,

reklama
paula kochana GRATULACJE !!! Tak się cieszę :))) I jednak mała postawiła na swoim i zrobiła mamie pierwszego psikusa, rodząc się 30 minut przed majem he he he :-D:-D:-D Super, że wszystko dobrze. Dużo zdrówka dla Ciebie i Natashy :-)

ada witaj wśród nas i Tobie też GRATULUJĘ ślicznego synka :tak::tak::tak: Dużo zdróweczka dla Was.

weri super, że wszystko dobrze :tak::tak::tak: dbaj o siebie kochana.

Pinka buty bardzo ładne. A ta Twoja córcia to musi być gwiazdeczka he he :-D

Edytka wózeczek bardzo ładny, a torcik po prostu super. I jak imprezka - udana?

Kasia jak się czujesz? Lepiej już?

Moja córcia od dwóch dni ma katar i oczka jej łzawią, martwię się, że to może być alergia :sorry2: Ja jestem alergikiem i tak bardzo nie chcę żeby ona miała alergię :sorry2: Po weekendzie będę musiała udać się do lekarza i pogadać na ten temat.
Co do tej grypy, to ja też się troszkę uspokoiłam...

Do góry