reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z U.K - wątek główny

pinka-gratki wielkie:)chlopaki sa super!

maggusiu-ja faktycznie juz koncowka-jeny wam tez tak dzisiaj slabo ja to po scianach chodze-ale cisnienie sprawdzalam i jest dobre

reklama
pinka-gratki wielkie:)chlopaki sa super!

maggusiu-ja faktycznie juz koncowka-jeny wam tez tak dzisiaj slabo ja to po scianach chodze-ale cisnienie sprawdzalam i jest dobre

ja tez tak mam najlepiej to bym cały dzien spała a tu zaraz do pracy musze isc ehhhhhhhhhhhh a czujesz ze to juz niedługo jakies skurcze sie nasilaja brzuszek juz ci tak stanowczo opadł???a jak z czopem???

Witam
Pinka jeszcze sie wstrzymam z gratulacjami:-p ale zycze siusiaka:-D:-D:-D jA JUZ iZKA NAPISALA CHLOPAKI SA SUPER:p choc mam nadzieje ze nastepna bedzie u nas dziewczynka:-p

U nas tez pogoda do bani,do pracyu dzis ide a jutro na rano a mam dosc,len straszny.dopiero glowe umylam a od rana sie zbieram:baffled:jeszcze obiad:dry:

czesc dziewczyny

Pinka25 ale fajne zdjecie-ja w sumie mialam zdjecia robione na 3 USG ale nigdy mi nie zrobili tak ladnego:baffled:

Maggusia dziekuje-wszystko dobrze.Bylam u lekarza wczoraj bo w sumie 3 razy sie zdarzylo tak,ze malej troszke z krwi z piersi wycieklo,ale powiedzial ze nie ma sie czym przejmowac bo tak sie czasem zdarza a jak krwi jest malutko to nie ma powodu do niepokoju.
No to goscia-kota tez bedziesz miec na weselu:-D
Zycze udanej imprezy

Witajcie!!!

izka humor mam do bani, bo mi Mlody po nocach nie spi juz z miesiac, i trace cierpliwosc powoli...jestem przeogromnie zmeczona...dobrze, ze choc u mamy jestem, to nie musze nic robic...

pinka super zdjecie, i nam sie udalo dobre zrobic, bo Mlody sie usmiechal i jakos tak wyraznie zrobila...pamiatka bedzie!

kamilalopez
dobrze, ze juz sie wyjasnilo z Mala...

Milego Dzionka!

czesc lasi u nas od wczoraj wieczora lejeeeeeeeeeeee

teraz chwila przerwy i slonce wychodzi moze coas sie zmieni??????

Kamila- babka miala ladniejsze ujecie ale maly sie poruszyl i nie zdarzyla pstryknac ehheh a z tego tak srednio jestem zadowolona ale coz lepiej takie niz zadne;-)
heronek- moze maly zabkuje dlatego po nocach nie spi moja tez tak miala wspolczuje ci bo wiem ze do przyjemnosci to nie nalezy

musze sie ogarnac

No laseczki, ja to nie wiem czy ja nie "zalapalam"..... @ spoznia sie 3 dni... a ja mam takie same objawy jak przy nastce.... chodze zasapana, kluje mnie po jednej stronie.... i piersi mnie tak bola jakby ktos mi je obcinal :-p...od poprzedniej ciazy tak sie nie czulam...i nie wiem czy robic sobie nadzieje....czy juz machnac test ciazowy ...

Zaraz lecimy na baseny termalne w Bukowinie tatrzanskiej (polecam to miejsce kazdemu)

reklama
Do góry