• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

kurcze... wybralabym ten szpital. Ale ja chcialabym miec znieczulenie... a tam podobno nie maja anestezjologa, zreszta to Ty chyba pisalas prawda?

dziekuje za rozjasnienie :-)

reklama
kurcze... wybralabym ten szpital. Ale ja chcialabym miec znieczulenie... a tam podobno nie maja anestezjologa, zreszta to Ty chyba pisalas prawda?

dziekuje za rozjasnienie :-)
tak to prawda. Ale w smie to sa informacje sprzed dwóch lat z tym znieczuleniem, bo teraz nawet nie pytałam. Mogę Ci podac telefon do oddziałowej. Możesz zadzwonić i zapytać. Możesz tez w kazdej chwili pojechać i wyrazić chęć zwiedzenia oddziału i dopytania o wszystko. Jak ja lezałam to oddzialową ciągle jakies ciężarne oprowadzała.

Ostatnia edycja:
tak to prawda. Ale w smie to sa informacje sprzed dwóch lat z tym znieczuleniem, bo teraz nawet nie pytałam. Mogę Ci podac telefon do oddziałowej. Możesz zadzwonić i zapytać. Możesz tez w kazdej chwili pojechać i wyrazić chęć zwiedzenia oddziału i dopytania o wszystko. Jak ja lezałam to oddzialową ciągle jakies ciężarne oprowadzała.

kurcze.. wole nie wybierac szpitala, gdyz znajac moje szczescie, jak ja pojade z porodem to okaze sie, ze nie bedzie miejsca dla mnie i bede musiala jechac gdzies indziej. :-D

Shingle, Katia - czesc dziewczyny :-)

Kochana ja mam w Warszawie na Woli bardzo dobrego ortopede. Moge Ci wieczorem namiary wyslac jak z pracy wroce. Przyjmuja na NFZ i prywatnie tez.
ja tez poprosze :-)
Zadzwoń do szpitala, zapisz się na kontrolę :tak: A skierowanie dostaniesz przy okazji :tak: Albo zapisz małą do chorych dzieci i idź bez dziecka po samo skierowanie :tak:
Na Lindleya, robią od razu USG :tak:
myslisz ze usg przezciemiaczkowe i brzuszka tez tam mozna zrobic??
komórkę mam aktualną jakby co ;-)

cleo ja mam w wypisie ze szpitala, że wizyta kontrolna u ortopedy w 6-8 tygodniu życia, my jeszcze nie byliśmy, zapisaliśmy się państwowo na 25.11., tyle, że mąż na początku października zapisał małego na ten termin.
moze dzis.. bo chyba padac nie bedzie :cool2:
w Pruszkowie zapisałaś?

no i news najlepszy - Dziubasek rodzi :-D:-D cewnikiem jej wczoraj pomogli sie troche otworzyc.. dzis ma 4 cm rozwarcia, dostanie (albo juz dostała) oksy i musi sie udac :-D:-D trzymajmy kciuki :-D:-D

IzaBK bardzo chętnie dziś o której planujesz? Tyle, że ja chyba będę musiała na chwilę do rossmana wstąpić, nie będzie Ci przeszkadzać?

Nie w Warszawie go zapisaliśmy, w Pruszkowie chyba nie ma państwowego ortopedy.

Siedzę i sprzątam to nasze forum Warszawskie, trochę za dużo wątków o tej samej treści porobiono tutaj, mam nadzieję, że jak skończę to będzie czyściej i bardziej przejrzyście ;-).

Trzymam kciuki za dziubaska.

IzaBK bardzo chętnie dziś o której planujesz? Tyle, że ja chyba będę musiała na chwilę do rossmana wstąpić, nie będzie Ci przeszkadzać?

Nie w Warszawie go zapisaliśmy, w Pruszkowie chyba nie ma państwowego ortopedy.

Siedzę i sprzątam to nasze forum Warszawskie, trochę za dużo wątków o tej samej treści porobiono tutaj, mam nadzieję, że jak skończę to będzie czyściej i bardziej przejrzyście ;-).

Trzymam kciuki za dziubaska.
ja też planowałam wstąpić do Rossmana :-D może za pół godzinki się spotkamy ?

Widze własnie, że zostałas modem. Super, bo te wszędobylskie ogłoszenia działają na mnie trochę jak płachta na byka, a Ty wprawnie sobie z tym poradzisz:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry