reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

...spotkanie czwarte sie odbyło:-p grono niewielkie, ale scisłe moznaby rzec ;-) .

No tak. Pieknie. Nie zagladalam rano na forum i przegapilam ten Ursynów - przeciez na dobra sprawe na piechote moglam do was dojść :tak:
Nic to, jak mowi(ł) moj ginekolog, bedziemy sie martwic potem :-p
Nastepne spotkanie prosze z wyprzedzeniem sporym i doszczegolowione :rofl2:

Piekłam dzisiaj (po klotni porannej z m.) szwedzkie ciasto kawowe - ma ktoras ochote? Zapraszam :-)

I - dobranoc.

reklama
Witaj Framama:-)
Dziubasek, Iza, dziś rano jak weszłam na BB nie było jeszcze żadnych wiadomości dot. spotkania, więc stwierdziłam, że pewnie nici z niego i powolutku się budziłam.. A później było za późno.. Ale sołtysa za to poznałam:-)
Opiszcie jak wyglądał seans?? Czy można normalnie z wózkiem wejść? Gdzie maluszki siedzą/leżą??

ale ruch sie zrobil :-) fajnie

ja niestety musze z duzym wyprzedzeniem wiedziec o spacerkach co by sie wyrobic :-( ale obiecuje,ze niedlugo jak bedziecie planowac to chetnie podskocze. tak bede ustawiac wszystko

fajnie,ze seans sie udal. ja w kinie bylam ostatni raz w polowie ciazy ze starszym synkiem i od tamtej pory nie. buu

Patewka- ja na ciasto zawsze. a moze przepis?

Jagoda- juz sobie wyobrazam jak majstrujesz wokol siebie z ta chusta :-) a gdzie ten naczyniaczek tak z ciekawosci? bo moj brat mial nad uchem.

Iza- a tak pomyslalam,ze jak mam reklamowac to moglabym siebie a nie jakies kursy. troche sie bawie w robienie bizuterii od kilku latek :-D i nabralam wreszcie odwagi pokazywac je szerszemu gronu wiecej na koralikibeaty - strona domowa w Fotosik.pl niestety nie mam jeszcze profesjonalnej stronki ale tu sa zdjecia zebrane (czyt jakosci roznej-kiedys beda tylko te ladniejsze zdjecia). na nowym adresie jest kilka nowych ze swarovskim ale ogolnie to musze posiedziec i pododawac zdjec. a swarovskiego sprzedaje w naprawde korzystnej cenie :-)wiec jak ktos chetny to zapraszam ...

dobrej nocki zycze i do jutra

Witaj Framama:-)
Dziubasek, Iza, dziś rano jak weszłam na BB nie było jeszcze żadnych wiadomości dot. spotkania, więc stwierdziłam, że pewnie nici z niego i powolutku się budziłam.. A później było za późno.. Ale sołtysa za to poznałam:-)
Opiszcie jak wyglądał seans?? Czy można normalnie z wózkiem wejść? Gdzie maluszki siedzą/leżą??
no właśnie dziś rano nie było info! ale stwierdziłam, że na pewno gdzieś się spotkamy i zaczęłam się szykować :)))) no bo tyle się umawiałyśmy i sondy nawet były więc pomyślałam, że ktoś na pewno się zjawi :cool: :tak:
Wózek zostawiłam w przechowalni dostałam fotlik dla Olafcia. Foteli się kładzie na siedzeniu obok siebie. Światło jest przyciemnione, pod ekranem rozstawione są przewijaki z pieluchami i chusteczkami pampers za free i mniej więcej tak to wygląda. Można siedzieć, można spacerować z dziciątkiem, można wszystko...
Nie napisałam Wam, że jak tylko weszłyśmy do kina i rozgościłyśmy się w foteach to obie z Izą zaczęłysmy karmić :))) a za chwilę Olafcio mega śmierdzącą kupę zrobił :))) nie mógł się powstrzymać :))) po seansie musiałam drugi raz go przebierać :-D

Jagoda - hmm.. doczytałam o tym naczyniaku.. pewnie to tylko dmuchanie na zimne:tak:
malina - więc wózek się zostawia w przechowalni, a w zamian się dostaje leżaczek/nosidełko. W sali jest trochę jasno, sa przewijaki i pieluszki i maty do zabawy... film leci, a tu ci dzieci płaczą chórem jak na noworodkowym, bąki jakieś za uchem idą, kupska... interesujące przeżycie :-D jak wygląda sołtys?

Iza a byly jakies starsze maluchy np raczkujace? I jak one? Bo co, mam niby po kinie za Jula na czworakach miedzy krzeslami ganiac? :-p:-D
Bolszyk przepis masz na moim blogu :tak: Bizuteria fajna - sztucznej za wiele nie nosze ale zawsze lubie poogladac ;-)
Dziubasek bylas lepsza niz ja
Malina ten sołtys chociaz młody przystojny i elokwentny :-p?
A to dziewczyna sie podlizuje- prosze prosze :rofl2::-D

Mnie len totalny ogarnal bo Jula ładnie 2 h od 10 spi

witam sie i ja

No widze ze naprodukowalyscie kilkam stron.... nadazyc za wami :tak:

super ze pogoda sie poprawia,niech to białe(a raczej szare) cholesrstwo juz topnieje i bedzie wiosna heheheh

ja zaraz musze od urzedu pracy sie podpisać..... łoooooooooo matko nie chce mi sie:):rofl2:

Ostatnia edycja:
co prawda, to prawda
tyle, że ja ledwo żyjąca to średnia pociecha :sorry:

za to prawie się przyzwyczaiłam do wiązania tkanej chusty, na dziś mi wyschła po praniu i od razu się wzięłam za naukę,
pierwsze wrażenie miałam: potwornie szeroka :szok:
ale jakoś powoli zaczynam ją ogarniać
tylko rzeczywiście więcej trzeba się napracować żeby ją odpowiednio naciągnąć i zawiązywanie to też wymaga większej siły niż przy elastycznej.
Ale wprawiam się.
Witam :-) tak zachaczam bo widzę że z wawy i to chustowe mamuśki , pozdrawiam więc mocno. Początkuję motanie dopiero ale się nie poddaję;-)

Dziewczyny piszcie jak bylo w kinie!!!! :-)

I ja to samo pytanie co Patewka - co z dziecmi co raczkuja??? Da rade z nimi tez isc do kina??

BOLSZYK tata Leny jets zeglarzem i do tej pory wyjazdy byly non stop, bo ostro trenowal. Od kilku miesiecy jednak musiala przeniesc sie do Niemiec.. wzgledy finansowe.Pracuje dla federacji Niemieckiej i jest glownym koordynatorem i trenerem przygotowan olimpijskich kadry niemieckiej zeglarzy. Tak, wiec caly czas wyjezdza na zgrupowania, a my jak sie da to z nim :tak::tak:

reklama
patewka - bardzo smakowicie na Twoim blogu.. szkoda ze nie moglam komentarza dodac

patewka, stopi - w kinie były dzieciaczki w róznym wieku, prewaga była leżących, ale były tez dreptajace. no i rodzice z nimi dreptali :-D z takim mobilnym dzieckiem to pewnie jeszze trudniej orientowac sie, o co chodzi w filmie :cool:
enka - motaj motaj, cwiczenie czyni mistrzem :-D ja sie przymierzam do plecaczka :confused2: takie moje wyzwanie :sorry:

Do góry