• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
Joanna, pewnie że tak! Tyle, że ja spacerowac mogę tylko po południu, bo jestem już pracującą mamą. Ale jeśli tylko będziesz, to daj znać, na ile czas nam pozwoli, to chetnie poznamy Ciebie i Juliannkę!
uściski dla Córci!

Joanna, my w sobote jedziemy nareszcie na tydzień na urlop, więc nas nie będzie, ale jak wrocimy, to musimy sie spotkac koniecznie na zielonej trawce w parku kolo Kościola. Ja mieszkam praktycznie na przeciwko Koscioła prawie, w tym zielonym bloku najbliżej stacji metra. A spacerować możemy tak od ok 17, bo ok 16.30 wracam z pracy (na razie, bo jak nam Agata pójdzie do żłobka, to sie pewnie wszystko poprzestawia). Na priva wysle Ci moje namiary. Pozdrawiamy mocno!

(hanka) w takim razie odpoczywaj i czekam na jakies wiesci po powrocie.

My juz po urlopie ale Ci zazdroszcze tez bym gdzies wyjechala..

pozdrawiam

a i Karinke tez z przyjemnoscia poznam.Paaaaaa

reklama
HEYKA MAMUSIE Z URSYNOWA:)
JESTEM NA FORUM OD NIEDAWNA I W WAWIE MIESZKAM OD MAJA ALE Z PRZERWAMI NA WYPADY DO NASZEGO SOPOTU.W WARSZAWCE BEDE OD WRZESNIA WIEC CHETNIE DOLACZE DO WAS NA SPACERKI.MIESZKAMY W ZASADZIE NA KABATACH I NAJCZESCIEJ JESTEM NA PLACU ZABAW KOLO RYNECZKU,MOZE KTORAS TEZ MIESZKA W OKOLICY STRYJENSKICH?DO LASKU KABACKIEGO JESZCZE NIE DOSZLAM:)ALE CHYBA WARTO.MOJA CORCIA MA ROK I 8 MCY I UWIELBIA DZIECI:)POZDRAWIAM WSZYSTKIE URSYNOWECZKI I NIE TYLKO:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry