Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja uważam ,że dla 2 latka do zwykłego przedszkola jest za wcześnie.Dziewczyny i 2latki moga jzu isc do przedszkola panstwowego. Ja mam mala juz zapisana na przyszly rok i ewentulanie od stycznia, bo teraz wyjezdzamy i na razie miaj full w grupie (czyli 12osob :-) ).. tylko,ze my mamy specjalistyczne przedszkole. Ale kolezanka moga zapisac synka 2latka do zwyklego panstwowego.. jesli sa miejsca... a jak nie ma to trzeba robic podchody do dyrektorki i nie czekac na zapisy. Wazniejsza jest ocena psychologa przedszkolengo niz wiek. Jej dyrektorka powiedziala prosto - musi chodzic bez pieluch i wolac,ze chce siku + troche mowic, byc komunikatywny i wiek nie ma dla niej znaczenia. Przedszkola maja prawo przyjac dziecko ponizej 2,5roku, tak mi dyrektorka powiedziala jak bylam Lene zapisywac... tylko trzeba uplowac moment- np. teraz , pod koniec wrzesnia isc- wiele dzieci sie wykrusza, a te z list oczekujacych chodza juz do prywatnych przedszkoli i nie zawsze rodzice chca jzu przenosic do panstwowych... i potem zima - styczen, luty probowac. Tez zalezy jak oblegane jest dane przedszkole.
MARIA probuj od stycznia!!!
Tak samo synek mojej kolezanki dostal opinie po testach i ocenie psychologa,ze po zerowce ma isc prosto do 2ej klasy, bo z jego zdolnosciami bedzie sie w pierwszej nudzic (jako 4,5latek ladnie czyta, liczy itd...)

ze średnią 6.0

a tu w Ożarowie jestem dopiero na szarym końcu z racji braku zameldowania ;-)