• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

MAMY Z WARSZAWY i OKOLIC :)))

reklama
lolkak - zdrówka życzę!! :tak:

no właśnie, zdechł wątek... ale to nie pierwszy raz w historii, myślę, że niedługo znów zrobi się u radośnie i gwarno :-D
ja jestem zabiegana okrutnie.
A dziś Klub Mam się spotyka po raz pierwszy w Nowym Roku, Gaję w końcu zabieram, niech dziewczyna też ma coś z życia :sorry:
W niedzielę WOŚP, jestem sponsorem :elvis: przekazałam chustę i konsultację, ciekawe za ile pójdą...

lolkak - zdrówka życzę!! :tak:

no właśnie, zdechł wątek... ale to nie pierwszy raz w historii, myślę, że niedługo znów zrobi się u radośnie i gwarno :-D
ja jestem zabiegana okrutnie.
A dziś Klub Mam się spotyka po raz pierwszy w Nowym Roku, Gaję w końcu zabieram, niech dziewczyna też ma coś z życia :sorry:
W niedzielę WOŚP, jestem sponsorem :elvis: przekazałam chustę i konsultację, ciekawe za ile pójdą...

My też będziemy z samego rana, Krystian występuje.

Hej :-)

Iza dzięki :-) Jak tam poszła licytacja?? Maja nie chciała za bardzo współpracować z wolontariuszami i kaski nie wrzuciła do puszki :-D Co do Klubu to ja jak najbardziej tylko pewnie wtedy wypadnie mi robota:dry:

jagoda jak występy??

Cześć dziewczyny,
Długo mnie nie było.. a to dlatego, ze okres miedzy 20.12-10.01 spędziłam praktycznie u rodziny w Łodzi.
W sylwestra byliśmy w górach z ekipą, łaziliśmy i jeździliśmy na nartach. Było super i już teraz wiem, ze za rok zabieram Amelkę na narty - niech się uczy dziewczyna :)

U mnie nowy rok zaczął się pomyślnie, właśnie dostałam telefon, że od poniedziałku rozpoczynam pracę. Szukałam jej dość długo więc jestem zadowolona :) Szkoda mi w tym wszystkim tylko Amelki, która była odbierana z przedszkola o godzinie 16, a teraz będzie przed 18... czyli będzie ostatnim dzieckiem w przedszkolu, bo tak o 17:30 to juz albo jest jedno-dwoje, albo wogóle.
No ale cóż, mamusia musi zarabiać na błyszczyki i koraliki dla córeczki, he he.

Pozdrawiam, Ewa
FOTOGRAFIA DZIECIĘCA

Witajcie
Wpadłam,żeby się pochwalić moim szczęściem.
Ech no to wklejam Wam moją księżniczkę
1.
ładnie pozuję dla mamusi.
2.Nie będę pozować -ja się wstydzę :-D:-D:-D

Załączniki

• img408.jpg
    img408.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 56
  • img409.jpg
    img409.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 56
reklama